- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да свалиш момче / момиче
Сори ако има такава тема ... то имаше една подобна ама не провървя и я махнаха ...
ето пускам нова
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Ъперкът ако момче сваля момиче, а момичето ако ще сваля момчето в гръб с тъхла или го спъва...
мхм.. така е (всеки с вкуса си)
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
Зависи от човека, който ще сваляш.. При един може да мине даден "номер", при друг - не. Не става така...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Исках да продължа предишаната тема ...
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Не може ! Пък !
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
еми праскаш едно круше на девоиката и тя пада . Използваш силен препарат и го пръскаш в лицето на момчето и тои ще падне като нищо
+1Ъперкът ако момче сваля момиче, а момичето ако ще сваля момчето в гръб с тъхла или го спъва...
ма многооооооооооооооооооооо оооооооооооо дълъг начин и писания по темата за сваляне ама си остават тайна
с мерак .
no doubt-don't speak
и с естествено поведение. като си естествен и те харесат, поне знаеш че си свалил/а правилния човек. аз вече почнах да се сдържам да се правя на не-знам-си-кво заради някой, който просто не е мой тип.Първоначално написано от HelSy
така че.. бъдете себе си (;
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
намигаш му два пъти и е твой цяла нощ![]()
![]()
![]()
П.П:
тъпа тема..![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
А ако не става с шут!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()