Лично моето мнение по твоя проблем е,че ти почти нямаш проблем.Разбирам,че те измъчва това,че нямаш приятелка или нещо подобно,но не външият вид е най-важното,нали?Да,знам какво ще кажеш-може и да не е важен,но хората гледат повече него,отколкото какво има в сърцето.И според мен,правят голяма грешка.Важно е какво имаш в душата и главата си,а не как изглеждаш.Според мен,можеш да решиш проблема си,както го наричаш.Трябва да премахнеш всичко от теб,което ти самия не харесваш.Когато го направиш,ще видиш,че ще се чувстваш много по-добре.Трябва само да повярваш,че можеш да се справиш и да си го поставиш за цел.А щом имаш и желание,и вяра стават чудеса.Когато общуваш с хората,показвай им кой си всъщност-че притежаваш талант да ги омайваш с думи и дела и че за теб това е по-важно.Все още има и хора,които държат повече на душата,отколкото на външния вид.Просто им покажи,че ти си човек и изискваш уважение такова,каквото те получават от теб.Защо трябва да им се даваш?Защо им позволяваш да те обиждат и накърняват така?Защитавай се!Ти си човек!Ти си личност!А личностите заслужават да се отнасят с тях така,както те се отнасят с околните.Както вече ти казах,съветът ми е да премахнеш това,което не харесваш в себе си и да повярваш,че по-важно е сърцето.Вярвам,че някой ден ще намериш полувинката,за която си мечтал,защото на добрите и изстрадалите хора винаги накрая се случва нещо хубаво,толкова хубаво,че го помнят цял живот.Ах,и да не забравя!Защо не го оставиш малко този интернет?Мисля,че му обръщаш прекалено много внимание.Трябва да общуваш повече с хората,очи в очи,за да могат да те опознават и да разбират какъв си всъщност.Надявам се да съм ти помогнала,дори мъничко.Желая ти успех! \/
ПС:Надявам се,да не си ме разбрал погрешно за нещо.