защо ми се случва това защо изобщо живея за да се мъча така?
Лично моето мнение по твоя проблем е,че ти почти нямаш проблем.Разбирам,че те измъчва това,че нямаш приятелка или нещо подобно,но не външият вид е най-важното,нали?Да,знам какво ще кажеш-може и да не е важен,но хората гледат повече него,отколкото какво има в сърцето.И според мен,правят голяма грешка.Важно е какво имаш в душата и главата си,а не как изглеждаш.Според мен,можеш да решиш проблема си,както го наричаш.Трябва да премахнеш всичко от теб,което ти самия не харесваш.Когато го направиш,ще видиш,че ще се чувстваш много по-добре.Трябва само да повярваш,че можеш да се справиш и да си го поставиш за цел.А щом имаш и желание,и вяра стават чудеса.Когато общуваш с хората,показвай им кой си всъщност-че притежаваш талант да ги омайваш с думи и дела и че за теб това е по-важно.Все още има и хора,които държат повече на душата,отколкото на външния вид.Просто им покажи,че ти си човек и изискваш уважение такова,каквото те получават от теб.Защо трябва да им се даваш?Защо им позволяваш да те обиждат и накърняват така?Защитавай се!Ти си човек!Ти си личност!А личностите заслужават да се отнасят с тях така,както те се отнасят с околните.Както вече ти казах,съветът ми е да премахнеш това,което не харесваш в себе си и да повярваш,че по-важно е сърцето.Вярвам,че някой ден ще намериш полувинката,за която си мечтал,защото на добрите и изстрадалите хора винаги накрая се случва нещо хубаво,толкова хубаво,че го помнят цял живот.Ах,и да не забравя!Защо не го оставиш малко този интернет?Мисля,че му обръщаш прекалено много внимание.Трябва да общуваш повече с хората,очи в очи,за да могат да те опознават и да разбират какъв си всъщност.Надявам се да съм ти помогнала,дори мъничко.Желая ти успех! \/
ПС:Надявам се,да не си ме разбрал погрешно за нещо.