- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството или Любовта?
и двете са много важни
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от dimanushka
![]()
и мен последното име най ме радва
![]()
По темата-аз държа на мнението си ,че всеки гледа собствените си интереси....колко жалко наистина![]()
dam podkrepqmПървоначално написано от Fallen`Angel
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз мисля така, ако се съчетаят двете, мисля че ще се получи найстина красива връзка, ако става въпрос за такава. Не пожелавам на никого да избира между двете, защото... приятелите остават до гроб.. обичта идва и си отива..Първоначално написано от Fallen`Angel
Е има вечна... но тя е много рядка, но и заради нея не бих си провалила хубавите приятелства
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Eми колкото и да си зает намираш време и за 2-те .. просто много го мразя този въпрос .. :P нЯям проблЕм с тоВа..
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
приятелството естествено...Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Първоначално написано от fall_out_girl
и за меннстига да е истинско0ооо
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мн труден избор..Но приятелите понякога остават за цял живот докато любовта идва и си отива..
За това за мен малко по-важно е приятелството!![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ami kogato si dulgo vreme bez nqkogo 6te useti6 4e si samotna i 6te useti6 nqkakva praznina...,za tova 4e lubovta su6to e mnogo vajnaПървоначално написано от HelSy
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ами приятелството , но може любимият човек да бъде най-добрия ти приятел![]()
I dvete sa ednkvo vajni.Първоначално написано от malka_diva4ka
![]()
Lubovta e strahotno 4uvstvo,no priqtelstvoto e nezamenimo.
![]()
+1Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пред такава дилема съм изправена и аз сега.той ме обича а аз го мислех за приятел и най-гадното е че сега всичко се прецаква,защото аз не го обичам а не искам и да го загубя,но явно че и тва се случва понякога.но избирам любовта,защото в крайна сметка няма истинско приятелство между момче и момиче.винаги единия се влюбва и не винаги чувствата са споделени(както при мен)живота е гаден!!!![]()
PRIQTELSTVOTO
Най-добрия вариант и да можеш да съчетаеш и двете...но най-гадната ситуация е да избираш между прителство и любов и не го пожелавам на никого....![]()
А защо трябва да се поставя такава дилема?
Принципно едното без другото не може.
А ако някой ме накара да избирам - просто ще му бия шута, независимо кой е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Приятелството!![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
МмМ веднъж вече съм се изправяла пред тази дилема и бях избрала любовта(оказа се огромна грешка) ,но човек се учи от грешките си...така че определено приятелството![]()