Zna4i moq problem e sledniq.Haresvam edno mom4e s 2 godini po golqmo ot men , koeto su6to me haresva vseki put kato se vidim sme kat gadjeta v smis celuvki pregrudni dori tva da me durji za ruka,no kogato sme v skype toi se durji stranno v smis nqkolko puti mi e spomenaval za edno ot momichetata ot negovata kompaniq i mislq che q haresva . Edna vecher se sluchi taka , che pochna da uprekva stila mi na oblichane i da me sravnqva s neq i da mi obqsnqva kolko ne stavam za nishto , che ne sum otgovarqla na negovite ideali - ok prieh go che za nego stila smuknat ne e no znachi li che trqbva da uprekva men ... Drug sluchai beshe , kogato se skarame i opravdanieto mu vikagi e "sujalqvam za taq 1 godina deto te tormozq" Zashto go pravi kato ne vednuj sum pokazvala chuvstvata si . Dori , kogato minaloto lqto hodeshe na rabota az minavah i go vijdah v obednata mu pochivka . Ne go razbiram , a i drugiq mi vupros e bivshiq mi mi zaqvi , che oshte me obicha . Vqrno dokazva go vinagi , kogato moje , no prosto ne mu razbih surceto nqkolko puti i toi produljava ne , che mi dosajda ama vie kakvo mislite , koi ot dvamata e po - dobriq variant . Bivshiq , za koito sum sigurna ili momcheto , koeto haresvam s tupiq mu nachin na durjanie . Kakvo mislite ... Davaite mneniq Blagodarq predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!