.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ами, просто не намирам решение и отговор

Zna4i moq problem e sledniq.Haresvam edno mom4e s 2 godini po golqmo ot men , koeto su6to me haresva vseki put kato se vidim sme kat gadjeta v smis celuvki pregrudni dori tva da me durji za ruka,no kogato sme v skype toi se durji stranno v smis nqkolko puti mi e spomenaval za edno ot momichetata ot negovata kompaniq i mislq che q haresva . Edna vecher se sluchi taka , che pochna da uprekva stila mi na oblichane i da me sravnqva s neq i da mi obqsnqva kolko ne stavam za nishto , che ne sum otgovarqla na negovite ideali - ok prieh go che za nego stila smuknat ne e no znachi li che trqbva da uprekva men ... Drug sluchai beshe , kogato se skarame i opravdanieto mu vikagi e "sujalqvam za taq 1 godina deto te tormozq" Zashto go pravi kato ne vednuj sum pokazvala chuvstvata si . Dori , kogato minaloto lqto hodeshe na rabota az minavah i go vijdah v obednata mu pochivka . Ne go razbiram , a i drugiq mi vupros e bivshiq mi mi zaqvi , che oshte me obicha . Vqrno dokazva go vinagi , kogato moje , no prosto ne mu razbih surceto nqkolko puti i toi produljava ne , che mi dosajda ama vie kakvo mislite , koi ot dvamata e po - dobriq variant . Bivshiq , za koito sum sigurna ili momcheto , koeto haresvam s tupiq mu nachin na durjanie . Kakvo mislite ... Davaite mneniq Blagodarq predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не ти трябва гадже, учи български!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Mai taq godina preuchih bulgarski , ama kakvo da napravq kato kirilicata ne raboti na toq komp , za koeto molq da buda izvinena .

сайта има килиризатор

za tupo sushtestvo kato men , nqkoi bi li poqsnil kude ... Blagodarq predvaritelno

Град
    L.A. \ Moscow
    С такива момичета като теб, ние момчетата тей да се каже "си чешем крастата" 1-2 натисквации и това е! Много е дразнещо момиче с което си излязал и си се целувал ала бала ама си знаеш че е само за 1 вечер да ти надува главата и в скайп...! Че и излиза гадно като я игнорнеш! СПРИ ДА МУ ПИШЕШ! НЕ ТЕ ХАРЕСВА! щом открито ти говори, че харесва друга... казах ти за какво те исползва.
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    С такива момичета като теб, ние момчетата тей да се каже "си чешем крастата" 1-2 натисквации и това е! Много е дразнещо момиче с което си излязал и си се целувал ала бала ама си знаеш че е само за 1 вечер да ти надува главата и в скайп...! Че и излиза гадно като я игнорнеш! СПРИ ДА МУ ПИШЕШ! НЕ ТЕ ХАРЕСВА! щом открито ти говори, че харесва друга... казах ти за какво те исползва.
    с тва мнение ме утрепа...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от patenceto_5533
    Mai taq godina preuchih bulgarski , ama kakvo da napravq kato kirilicata ne raboti na toq komp , za koeto molq da buda izvinena .

замунда -> торентс -> (тайпинг) flex type
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен
    Град
    София
    Ае дайте реэюме на кирилица.
    [size=7][b][u]fosse cos

Iskam samo da otbeleja , che ne az , a toi mi pishe v skype i toi iska da izlizame ... Ne az , a toi obqsnqva na lqvo i nadqsno , che hodim (koeto ne e vqrno) ... I ne az , a toi me zariva s sms i telefonni obajdaniq ot roda " kude si ... S koi si ... Kakvo pravish ... Koga shtre se vidim na po kafe/bira/sok4e i t.n ... Ne vijdam kude az mu se natiskam da budem zaedno , no vse pak 10x za mnenieto

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Ами просто не амирам решение и отговор

Определено бившия.Предварително се извинявам,ако с това,което ще кажа ще те нараня,но за мен това си е самата истина.Второто момче само те разиграва и е с теб може би,защото не може да си намери друга.Странно ми е обаче защо ти го търпиш.Значи си зарязала момчето,което се опитва при всяка дадена му възможност да ти покаже,че държи на теб,а си избрала другия,който те унижава и се възползва от това,че се чувстваш зле след като се скарате,за да използва "Извинявай,че ти загубих времето".Ами според мен,да,точно това е направил.Изгубил ти е времето.Незнам,в крайна сметка решението си е твое,аз само давам съвет,но бившия е по-добрия.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    сайта има килиризатор
    Епа на някои им е по лесно на латиница чудно ми е ако пишат така 2-3 години после дали ще могат да пишат на кирилица.

Не знам дали си се замисляла,че това момче иска да те накара да ревнуваш?
    До колкото бившия и аз имам същия проблем.Сега не ме уставя и за минута.Ако си сигурна за бившия тръгни с него (тъкмо може другия да ревнува)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    сайта има килиризатор
    Епа на някои им е по лесно на латиница чудно ми е ако пишат така 2-3 години после дали ще могат да пишат на кирилица.
    Аз винаги съм писал на латиница, но откакто почнах да влизам във форума пиша на кирилица.В скайп продължавам да си пиша на латиница и не виждам никаква разлика, по кой от 2та начина пиша.Пък който казва, че не може да пише на кирилица, защото е свикнал на латиница - да си го начука, щот това са глупави оправдания.

Badi s bivshiq, no ako i ti imash chuvstva kam nego, toq drugiq muxlio go ostavi, qvno neznae kakvo iska

spored men poslushai pyrvo syrceto si i wsepak az mislq che naistina e po-dobre da si s bivshiq si ,no samo ako i ti ima6 chuvstva kym nego ,zashtoto spored men drugoto momche ne e za teb toi samo te izpolzwa da kajem da si zadowoli nujdite tai de zvuchi malko grubo sorry za za izraza no toi ne e za teb bii mu 6uta i fa6tai bivshiq i ich da ne ti puka

Град
    Велико Търново
    tova mom4e qvno ne znae kakvo iska.toi te razigrava .ako ve4e ne haresva6 bif6iq ne tragvai s nego,osven ako ne iska6 da mu razbie6 sarceto otnovo...a kolkoto do drugiq..ne izlizai pove4e s nego i go ostavi namira.6tom kazva6 ,4e si haresva druga kakvo iska6 ot nego.zabravi go
    Руса кукличка

Dneska mu kazah , che ne namiram smisul da produljavame v tiq luji i posle razbrah ot nai dobrata mu fr , che se e durjal taka poneje go e bilo strah da ne me zagubi , ama kusno 4ado . Sega zaminavam za more i mislq tam da obmislq neshtata s bivshiq i se pak 10x na csichki za suvetite :P

незнам кой е подходящия.бившия като е бивш е имало защо да е бивш защо да си пак с него?този пък голем тъпак не ти трябва...
    има ли 3? :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Ami ima i 3-ti i 4-ti ama te sa mi samo fr vupreki che iskat poveche ama