.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Страх от привързаност

Знаете какво е да си привързан, нали? Знаете какво е да се чувстваш сам, когато човека го няма до теб ? Винаги ме е било страх да се привържа към някого и затова винаги съм разчитал само и единствено на себе си. Преди, когато виждах, че се привързвам към някого се отдръпвах, защото знаех, че ще боли. Винаги съм се държал студено към момичетата. Винаги обаче съм искал да обичам и тя да ме обича. Знаех, че трябва и да се престраша веднъж да се привържа към някого. Не знам, може би от момента на запознаване с момичето се повлиях и ми допадна супер много, защото не знаех какъв ще бъде края. Лесно се привързваш, трудно оставяш, а понякога дори не можеш да оставиш. Винаги жадуваш за нейното/неговото внимание и когато го получиш си много щастлив/а. Привързвали ли сте се с някого до толкова, че да искаш да си с него/нея по цял ден, вечер..да не се откъсваш от него..да..болестно състояние е..Но веднъж откъснеш ли се, преборваш се със себе си и това ти доказва, че си силен..Е.. ?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Да случвало ми се е.За щастие, или за нещастие поне от началото чувствата бяха споделени.Не го обичах просто бях свикнала до болка с него.След което ни разделиха.Жалка историйка, или по-скоро жалкото е, че позволихме да ни отделят един от друг.Така или иначе бяхме повече приятели, отколкото гаджета и все още чувствата ни са много силни приятелски
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    L.A. \ Moscow
    Едно е да расчиташ само на себе си, друго е да нямаш доверие на никой... дори на 1 човек.
    Raise your fist!

Еми да случвало ми се е и даже в момента съм така,искам да съм всяка секунда с момичето което обичам,така си е когато е влюбен човек.Знам и какво е да се чувстваш сам,но човек не трябва да се бой да се разкрие пред някого,защото дори и да боли,той няма да може да изживее пълноцено нещата.Така че понякога просто трябва да рискуваш,пък каквото стане.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Страх от привързаност

Явно си бил наране от някой и това е довело до тази ти защитна реакция.Бягаш,докато не са те хванали.Мисля,че трябва да разбереш,че не всички искат да те наранят.Има хора,които те обичат и точно поради този факт няма да те наранят.Но не мсиля,че има начин да се оправиш,ако не го разбереш.Повярвай,няма от какво да се страхуваш,защото любовта(или приятелството) е силно оръжие.Дори и най-лощият човек,когато е влюбен,не може да наранява.

еми да,от любовта боли ама не може да избягаме от нея.живота е гаден и изпълнен с мн болка но няма как да избягаме и от него.някои хора се самоубиват ама не са толкова мн.пове4ето се радват на хубавите моменти а болката...незн.мисля 4е щастието е пове4е от болката и затова си заслужава вси4ко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си