.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Град
    The Girl fr0m hell..

Той се заглеждаше по гърдите й...

Значи в моя клас има едно момиче което е баяяяя надаренооооо Нали схващате? И аз тка си създавам мн комплекси моето бивше гадже я заглеждаше и опипваше още докато бяхме гаджета и от тогава си мисля че само момичета който са надарени имат повече шанс с момчетата Аз разбира се разделих с него,защото не мога да гледам как я пипаше за ц*ц*те От тогава не искам да виждам надарени мацки с голямо деколте Даже почвам да намразвам това момиче,защото тя ми отне това момче Знам че то не е виновно но просто незнам какво ми става .Знам че това е тъпо и неискате да ви занимавам с мойте пробеми но нямах с кой да споделя Сории ако има още такива теми,но аз съм новичка

т.7
    krem4et0
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Детска радост шарени бонбонки.
    По темата:е не може всички да са надарени,а на гаджето ти толкова му е пукало за теб

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз обичам каки с големи възможности
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Е много комплекси То едва ли е само това комплекса хяхяхях я не сдухвай,ве,дете. Няя ти порастнат от яд,я. Едва ли зат'ва те е зарязал..или не,не....гарантирам ти,че не е заради тФа. СЛушай ме ся, не се вазирай..Не се вкарвай излишно в схеми>...> Който си те харесва, шше те земе и с малки,и с големи цици. Дейба,а и не всички са цицомани>..Оня си е търсил начинА да те разкАра>..А ти си мислиш разни раОти.,...Гледай по-спокойно,ся,на нещата.

Мега фен
    и в моя клас има 1 такава надарена..лелее... такоа нещо в живота си не бях виждала ама на гаджето ти явно мозъка му е като на 9-годишен- да я опипва при условие 4е си има гадже и дори да има наглостта да го прави пред теб тоя е боклук. а иначе не е вярно, че по-надарените имат по-голям шанс. те просто правят впечатление и се забелязват от момчетата, но това е моментно. иначе ако говорим за сериозна връзка, с нормално момче, а не с разгонен хлапак, няма значение гръдната обиколка. и изобщо не си създавай комплекси за глупости. на бас 4е с гаджето ти сте по на 13

Re: ...................

Цитирай Първоначално написано от malka_diva4ka
    Значи в моя клас има едно момиче което е баяяяя надаренооооо Нали схващате? И аз тка си създавам мн комплекси моето бивше гадже я заглеждаше и опипваше още докато бяхме гаджета и от тогава си мисля че само момичета който са надарени имат повече шанс с момчетата Аз разбира се разделих с него,защото не мога да гледам как я пипаше за ц*ц*те От тогава не искам да виждам надарени мацки с голямо деколте Даже почвам да намразвам това момиче,защото тя ми отне това момче Знам че то не е виновно но просто незнам какво ми става .Знам че това е тъпо и неискате да ви занимавам с мойте пробеми но нямах с кой да споделя Сории ако има още такива теми,но аз съм новичка
    paxpxa zna4i priqtelkata ti e vinovna 4e na vi6iq ti mu sa se pipali c*c* a?

Град
    L.A. \ Moscow
    Да си му пускала повече! Момчетата не са виновни че вие не искате, а другите като дават и ни си взимаме се сърдите!

justa joke
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Да си му пускала повече! Момчетата не са виновни че вие не искате, а другите като дават и ни си взимаме се сърдите!

justa joke
    а бе кой знае на колко са

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от MostHated

justa joke
    а бе кой знае на колко са
    Еми като са малки примерно е разбираемо, той е на 14 (примерно) вижда големи цици и откача... като порасне ще се поуспокои ама още 2-3-4 години може да е така...
    Е има и екземпляри които и до 60 години са така...
    хех както и да е
    Raise your fist!

Ами,тва,което си го мислиш не е вярно...Да,може би момчетата се заглеждат по мацки с големи цици,но от тва не зависи дали ще са с тях и дали ще ги обичат...Абе,спрете с тия комплекси вече!Няма от какво да се срамуваш,да се притесняваш и да се отдалечаваш за тъпотии![/i]

Пфф.. аз се комплексирах по същия начин към шести клас... Заеби тая работа, с времето ще ти мине
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

в слу4ая не са виновни моми4етата с циците а твойто мом4е той си е задник и добре си го зарязала

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

.....................

Разбирам как се чувства,но защо си създаваш такова...абе направо гадно впечатление за по-развитите момичета?Не всички са такива...Хм,има ли някоя по-цензурирана дума от тази която смятам да използвам?Освен това,мисля,че това,въпросното момиче наистина е такова,за каквото го мисля.Може и да е доста старомодно,но ти би ли търпяла подобно нещо,освен ако момчето не е твое?Извинявай,ама това за мен си е чиста лигощина(извинявай,за недискретната дума,но просто не намерих по-подходяща).Не мисля,че трябва да си създаваш някакви комплекси.Трябва да се научиш да се приемаш такава,каквато си.Когато го направиш и другите около теб ще се научат да го правят.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и аз обичам каки с големи възможности
    me2
    The Spark

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Е..тя ко е виновна,че е замощна..Виновно е гаджето ти..да съм му теглила шамар всеки път кат погледне чуждо....И не мрази момичето..мрази мъжката част от населението на Земята..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Епа от каде си сигурна че причината е гърдите вярно предимство е,може пък да му е минал мерака да е със теб.

Град
    PlD ;]
    и кво кaтo е надарена ? ще тръгне с нея и ще общува с бюста й особено ако е някоя тъпичка // ама кво говори тва,че тя дава някви да я обарват .. // ще мине време и ще разбере,че му трябва някоя с нещо в главата не в сутиена

no doubt-don't speak

Аз имам доста надарена приятелка.Наистина някои момчета я задяват,но в крайна сметка всичко си упира до характер
    Такаче споко,и ще срешнеш правилния

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Детска радост шарени бонбонки.

По темата:Аз не харесвам момичета с много големи гърди, така че не се отчайвай.

П.П. Спри да слагаш след всяко изречение по 8 емотиконки, защото е дразнещо.

въпреки ,че не съм даска с пирони и аз понякога се комплексирам..
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    TaM..
    според мен не гърдите са наи-привлекателното нещо у моми4ето,все пак се гледа и face-а дупето характера и аз познавам много надарени моми4ета ама като казвам много имам предвид по4ти като фолк певица , ама пък те са грозни , грозни-кон в лицето.Не се комплексираи все ще си намериш някои които да те оцени както си.А според мен приятля ти е тъпак щом се държи така пред теб и няма смисъл да тъжиш зарад него

Град
    PlD ;]
    FlipY мн се виждаш на снимката ти

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от HelSy

Той е искал да си снима бритона ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от HelSy

Той е искал да си снима бритона ...
    Или тениската?

Град
    PlD ;]
    впрочем .. очарователен е ( бритона имам впредвид )

no doubt-don't speak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си