- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се заглеждаше по гърдите й...
Не всички 1во гледат гърдите на момичета. Повечето мои приятели харесват дупета и дълги крака.
приятелката ти няма никаква вина-ся кво като имаме по големи възможности и да си ги крием ли?!приятеля ти е още с детски акъл
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Незнам на твоята планета как е, но гърдите не са равни на възможносттите. Виж, например, ти си неграмотна.Първоначално написано от didi_baby
+1toi ne te zaslyjavaПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ХаХХАхХхаХ аз за това не си обличам блузки с големи деколтета.....ставам повод за кавги![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
И аз съм се ядосвала така, ама няма смисъл. Пък и има време - ще ти порастнат.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми момичето не е виновно,че гаджето ти е било тъпо лапеВместо да се комплексираш,помисли си какво въобще си правила с момче което да те зареже заради това...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Еми момичето не е винвно.Просто гаджето ти е било боклук и не му е пукало особено за тебистината боли ама според мен е така
Ами гаджето ти не е държало достатъчно на теб и не те е обичало истински просто кат е видял някво надарено момиче е искал да баде с нея заради самата нея, а не защото ти имаш малки ц..и,просто според мен е искал да те скаса и е оти6ъл при друга за да го скъсаш ти!пък и не се притеснявай ще си намериш друг и няма да имаш такива комплексиуспех кат се случи сподели
айде бе верно лиПървоначално написано от Pliok0019
и твоите ли са малки?!?
мацка мацка никой не ти е казал,че гърдите са равни на възможностите и аз ако съм неграмотна,ти си тъпа-чети внимателно!!!(това че пиша разхайтено не значи че съм неграмотна
)
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не си заслужава, щом заради това те е оставил... Спокойно, има още много. А това, че си надарена или не си, не означава абсолютно нищо. Аз също не съм, но имам приятел от година и нещо.. преди това също не съм имала проблеми с момчетата ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Еми има си причина......face-a МиПървоначално написано от HelSy
не базикам се имах много снимки но по ред причина изтрих другите...просто като ми пишат коментар не мога да разглеждам 100 снимки да го търся
![]()
фактически големите цици са това което е най първото желание но полсе започваш да се позаглеждаш още малко и откриваш че скоро ще стигнат до пъпа а това си е отвращаваща гледка![]()
ами момченце,бе...какво искаш..всичките на тези години са на един акъл..че не и само на тези![]()
someone else...
и аз съм девойка без 'възможности', но тва не пречи да се възхищавам на големите,напращели и мощни бамбини. а най-обичам да споделям възхищението си с приятеля ми.
алелуя.
Напълно съгласен.А какво си се закосила за тези гърди.Пример: като отиваш на плаж 100% ще има някоя надарена какичка.Оттам ще разбереш колко простаци има на плажаПървоначално написано от MostHated
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Значи тоя никога не е виждал голяма цица наголо за да се откаже от тях аз си падам по малки стегнати или средни
хахаха авторката... ти да не си плоска ма мойто момиче.. |
Koйто не пие боза като малък в последствие си пати.
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
аз се чуда защо социалистическите лелки са толкова надарени
![]()
давам им 11/12..Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Нормално е да се заглежда по други , ти кат нямаш с какво да го привле4еш ... то и моя бившия се заглеждаше .. ама една моя фр му вдигна скандал и да видиш ефекта![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Детска работа!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Сложи си цици, евтини са![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb