- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се заглеждаше по гърдите й...
Всяко момче,харесва момичета с големи гърди,но това не означава че не поглежда другите,просто трябва да знаеш как да го спечелиш,въпреки че нямаш големи гърди....И в твоя случай,проблема не е в това,че ти си с малки гърди,ами в това,че на него не му е пукало особено за тебе...![]()
Мисля,че той е още малко момченце,което бара ц*ц*т*е на момичетата от неговия клас или ги обарва по дупето,като после се прави на мъжкар![]()
![]()
![]()
![]()
Би трябвало да си около 7 клас
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А колкото до теб,не си създавай комплекси!!Я си помисли кое е по-хубаво едно момиче със среден нормален бюст с хубави,стегнати гърди в едно хубаво сутиенче или няква баба цуцоланас размери на майка си
И аз имам една такава в моя клас,но лятото когато си сложа едно сладко сутиенче и вдигна гърдите си,а тя облече на майка размера и ги увисне става много смешно
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Я да не си създаваш комплекси и да си пълниш душата с лоши чувства и мислите със завист .... Радвай се на това, което имаш :P стреми се да бъдеш добър човек, а не да пълниш деколтето, не завиждай няма за какво, на теб може би ти завиждат за друго![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Гледането е нормално.Все пак момчета,кфо да ги правиш.Ама щом ги е пипал-евала че си го зарязала =D>
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
прочетох само заглавието на темата .. та аз имам приятелка одавна тя ми дава всичко от което имам нужда .. мога да твърдя че е доста красива има си гарди и т.н .. и какво от това пак се заглеждам по други .. мъже сме сорипък и да ти кажа понякога омръзва едно и също в продължение на много време но когато има лЮбоффффф ! всичко е ок
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
А всъщност на тебе не ти ли се е случвало като се разминеш с някой доста привлекателен мъжки екземпляр да не го загледаш![]()