doo sega bqh spodelqlaa samo na fr-tata mii.. no re6ihh daa vidqq mnenieto na horata koitoo nee poznavam nito men nito nego.. istoriqta i adski dulgaa s adski mnogo tupi sluchkii izcepkii i deistfiq.. noo na kratkoo.. zapoznahmee se predi godinaa.. lafihmee si ala balaa ni6tyy serioznoo.. dokatyy toii ne mi zaqvii che me xaresvaa.. vikamm hyy nali jivi zdravi.. problemaa e chee niee pravehmee vsichkoo zaednoo po cql den bqhmee zaedno.. prekarah cqlotoo lqto s negoo ii kogatoo go nqmaashe dorii za 30 min 4yvstfah lipsata my.. pochvah da se vlubvam v negoo.. i takaa.. celuvahmee see pregru6tahmee se.. be6ee xtraa.. zaa predd horataa hodehmee.. noo realnoo ne ! be6ee taka v produljeniee naa 5-6 meseca ! sled tfaa toi trygnaa s nai dobrata mi priqtelkaa.. koqtyy tvurdeshee 4e nqma ni6yy kum negoo.. hyy de prejivqh go kolkoto i da go obichah.. hodihaa 2 meseca.. sled koetyy skusahaa u6 zaradi men.. / prezz tezii dvaa meseca s nego nemojehmee da se gledamee.. bqhaa skandalii ybidii psuvnii kakfoty se setite.. / ii taka.. dokatyy te hodehaa razbrahh za edin kup momi4etaa s koityy toi see e celuvall i pregrushtall dokaty u6 sme hodeli.. ee prostih sled katy skusaa s neq se vurnaa pri men.. bqhme otnovo zaednoo no nebe6e kakto predii imaashtee nogy pove4e revnost i skandalii.. zapochnahme da se wijdamee 1-2 puti v sedmicataa.. ii vuprekii 4e se stareh da my davam vsichko i da bydee 6tasliv toii produljavashee s izneverite.. adskii gadnoo mi be6ee,, noo neznam i az zashto pro6tavah.. ;ss minahaa nqkolko sedmicii v koityy nity si govorihmee nityy se vijdahme.. yseshtah lipsataa my .. obichah gyy,, po edno vremee pak se opravihaa ne6tata.. sednahmee i govorihmee mnogoo nogyy.. zaa vsichko koetyy e stanaloo.. toi see izwinii kazaa 4ee go izbival na komplekss kogato men me nqmaloo.. kazaa tolkovaa nogo ne6taa.. 4ee me obichaa ii kakwo li oshtee ne.. celunaa me i kazaa 4e 6te se promenii.. pitaa me kakvoo iskamm aa az ve4ee neznaeh kakvo iskamm.. dali daa sum s negoo i bolkataa da produljii ili da ostanaa s negoo vqrvaiki che shte se promenii.. segaa see vijdamee .. ott vremee na vremee.. noo neznam kakfoo iskamm ot negoo ve4ee 4uvstfamm go adski bezrazlicheen zaradi vsichko koety mi e pri4inill.. nzz kakvoo da pravqq..

taa ako nqkoi izob6tyy ee imal turpenieto da pro4etee cqlataa istoriqq ii ima jelaniee da mi dade nqkakuf savet.. daa pishee..

blagodarqq predvaritelnoo za turpenietyy i mneniqtaa vi.. ;]