- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване относно мен
neznam momi4eta da haresavat i ne sam momi4e horata poprincip da haresvat depresirani hora det samo sa kalcat
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не знам за другите ама аз въобще няма да те харесвам! Даже ше те набия!Първоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!
По колко вървят перуките?
Има ли специални емо комплекти?
Кецове+черни дрехи+впити дънки+перука и ножче?
Боклуци
Лека ннощн
[size=7][b][u]fosse cos
aaaaaaaaaa no64etata nese zimat tuko taka.. trq mine6 prez unes ne6ta deto ti kazax otna4aloПървоначално написано от w0sh
![]()
p.s. trqbva ti i gel za britona
То и аз исках да стана емо, ама сам не е интерестно,щото да се кълцам сам е скучно.. може ли да се джойна към теб w0sh ?
PS. Ама ти не си ли емо? Аз си мислих че си... леле разби ми представите за живота - депресира ме - ставам емо - решено е!
The Spark
Две ножчета режат по-добре от едно.Първоначално написано от 5StaR
Искаш ли да поплачем заедно?Първоначално написано от 5StaR
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
a 3/2 ?Първоначално написано от w0sh
![]()
Хич да не е породих дискусия.
Решете задачата:
Имате 12 емота и 12 ножчета, по колко начина могат да се срежат ако емо1 и емо2 винаги се режат заедно.
The Spark
Добре е вие пермутации, вариации и комбинации не сте ли учили..
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
Кво?
Тц - тц - тц... тва старото поколение мн деградиралоПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
The Spark
Говори ми нещо ама аз не съм на ти , дори на Вие не съм с математикатаПървоначално написано от 5StaR
Мда,наистина много повече,отколкото си мислиш,може това да ти е призванието по рождение.Първоначално написано от w0sh
А от онези комплектчета май бях видяла на женския пазар,ама вървят като топъл хляб,та може и да са ги изкупили.Но ти все пак провери там.Успех,дано намериш.
А аз само като чуя нещо за математика ми става лошо,ужасНяма да се пъна да смятам.
харесва ми костюмът ти,в любимите ми цветове е :P ..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ми не..,ама ако си нещо средно между фешънчИ,фитнесаджия и имо..шш ти се редят на вратата..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Като спя много, изпускам великите дискусии.
Да, аз ще те харесвам и като емо.
ммне, не би ме привлякло никога едно момче емо....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
ммм .... емо прическите са яки само дето не ми допада държанието...Нали живеем най - вече да се забавляваме..Той живота и без тва си е мрачен и подтискащ що да си го праиш още по - тежък? Нацупени мрачни физиономи, и тем подобни не ми допадат особенко...
bih kazala NAI DOBRE punkar (inlove)Първоначално написано от AnIcHkAtA
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride