- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване относно мен
даПървоначално написано от w0sh
\
/
Lof YAaA..!
Извърших първата стъпка към превръщането ми в Емо. порязах се при бръснене.
Не ставай емо.Доколкото съм наблюдавала емовци са много скучни и мрачни.
Да, ама всеки ден се срещат лице в лице със съртта и привличат мацките.Първоначално написано от sasha_90
В такъв случай стани пожарникар-емо, мацките ще ти се лепят!Първоначално написано от w0sh
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Мисля, че се шегуваш в тая тема. Ако е истина, то е твърде жалко. Хем всички мразят емота, и момичета, и момчета, хем ще си на всичкото отгоре и смешен позьор, още малко се самоубий за да впечатлиш всички момичета. Такива като теб не са истински емота!![]()
Не, кой ти го каза това ?и обикновените момчета са хубави стига да знаеш как да се държиш... става въпрос, ако искаш да впечатлиш някоя дама :P
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
А стига ве!! Как се досети,че не съм сериозен?Първоначално написано от Nam3less
Определено е въпрос на вкус,въпреки,че емотата в момента са много "на мода"Първоначално написано от w0sh
![]()
иди малко на фитнес ,по4ни да тренираш футбол купи си тесни блузки , из4истени дънки купи си преса но не си изправяи косата като емо а като фешън ходи на дискотеки все ще те харесат поне 2-3 моми4ета на излизане ( освен ако не си кон в лицето , но и това се оправя с малко грим-фон до тен ) ставаш пуфкаф като от аниме изкаран и много красиви моми4ета ще ти се лепят но трябва и да си по - забавен ....100% деиства
ти луд ли си бе пич![]()
![]()
всичко друго но не и емо
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не мога да повярвам колко хора тук не разбират от майтап. Бахти злето. о.О
Нали?Първоначално написано от AFT
представи си АЗ да получавам съвети от ТЯХ
Мда. Май наистина те взимат насериозно. Ужс. И вече спорят какво най-много ще ти отива. Омг.
ХАХАХАХАХАХАХАХА!!! И да стане един от всички?!Първоначално написано от FlipY
стани като оня къде по едно време ти беше а подпис![]()
Доста трябва да напълнея за тази цел.Първоначално написано от Taste the rainbow
po dobre nedei,nqma smisal da se promenq6 zaradi momi4eta,te 6e ti haresat haraktera,a ne dali si emo,spored mn ,nqma smisal,ama ti si re6ava6 v kraina smetka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Днеска ми влезе прах в окото и се насълзих. Напредвам ли в емо стила?
Не, праха за пране го използват само позьорите, бъди истинско емо и пий веро!!!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Красотата изисква жертвиПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от w0sh
грозен бъди
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Още колко форумни целувки ще получа?Първоначално написано от Taste the rainbow
Най-после едно трезвомислещо момичеПървоначално написано от ™G-Baby™
В България скейтърите само падат. Не си заслужава. Като ше падам поне да е от мост и съпроводено с много емоции и плач.