- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване относно мен
xaax tvoe mislene evalaПървоначално написано от simonchety
Няма да ти отива бритон, пък и вече не е на мода. =)
Стани чалгар(или хаус маниак, както предпочитат да се наричат). Ще умират за теб. Кофтито при емотата е, че НАИСТИНА ще умират за теб![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ден след ден, успешно доказваш, че наистина си толкова тъп, колкото изглеждаш на аватара си..Първоначално написано от xaxa
Първоначално написано от lizzard_92
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
мии.. пич емо не се става за да те харесват момичетатаако ще си емо поне не бъди FAKE амма.. лично аз не бих харесала повече някое емо от обикновенно момче или от какъвто и стил да е (момчето) .. щото например ако стана гадже с някое ЕМО ии като се целуваме хората няма да разберат с момче ли се целувам или с момиче.. [ знаете че емотата са малко неориентирани , заблудени , неосъзнати ии въобще доста неща са..
емотата са непознати явлениа
![]()
знаем само че са депресирани , и че повечето са FAKE
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
Само пориворечиви мнение. Бъдете единни. Вече наистина се притеснявам. Бтв мога да дам и приложни снимкаи ама ме мързи да ъплоудвам.
аиде даи.. стига си бил мързелако искаш да ти кажем ставаш ли за емо или не..
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
mi..Първоначално написано от lizzard_92
y1y1y1
na maikati v putkata
понеже фешънските снимки ги е фанала липсата. Ето ви една от бала ми. Аз съм у десно.Първоначално написано от mOnii_sTar
http://prikachi.com/files/220712U.jpg
Mama vi da eba na si4ki
[size=7][b][u]fosse cos
Благодаря ти ники. Много мило.Първоначално написано от Presley`n`Sum
bokluci
[size=7][b][u]fosse cos
tfa po skoro e kostiomarsko..Първоначално написано от w0sh
fashion = moderen .. ama v bg tiq deto sa :fashion: li4no za men izob6to nesa moderni...
Е? Ставам ли за емо?
Много искам д съм емо. това ще осмисли живота ми, колкото и кратък да стане.
Дрехите са емовски,само прическата остава.Мисля,че от теб ще стане емо.Първоначално написано от w0sh
Имам емовски костм. Найс. значи съм повече емо, отколкото мислех.Първоначално написано от Liar
ima6 li kecove ot 2 leva ?
Първоначално написано от w0sh
Вместо да чакаш да ти порасне косата (прекалено е къса за емо), купи си перука ... Поне в по-неудобни моменти може да я махаш.
Madness is the gift, that has been given to me.
не е нужно да се правиш на къфто и да е за да те харесат моми4етатанай-малкото на емо.
Гримирай се,сложи си фешън перука лакирай си ноктите и си готов и завършен емоНезнам още как не са ти затворили темата щото то се превърна на чат,псувни и тем подобни,но както и да е.
Е щом са 2 лева, мога да си ги позволя.Първоначално написано от xaxa
Определено стани емо!
Въпреки, че тате ме изгони от, нас, щото помисли, че съм си сменил пола, ама забивам по 3 други емА на ден.
Виж дали са мъжки или женски не знам, трудно може да се определи, самият аз вече съм много объркан относно себе си.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!