- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се виждате в идеалната връзка и съществува ли изобщо?
Така де..личи ли си че съм леко объркан...Да кажа че съм момче преди всичко..да не ми се чудите..и кофтито е че тая година ми беше последна в училище...все пак 12 клас..тва онова..Ще кандидатствам..и проблема идва от това, че напоследък ми се насъбра страшно много напрежение. Преди около 6-7 месеца след поредната претърпяна любовна криза (вследствие на дългогодишна връзка приключила МЕГА гадно) се запознах с едно момиче, с което на пръв поглед нямаме нищо общо (и сега е така)..Но стана нещо..в стил "любов от пръв поглед" та..до ден днешен сме заедно..Карали сме се не веднъж..не си приличаме особено, но пък се обичаме доста за сметка на това..и все пак любовта не е всичко в една връзка. Напоследък аз съм адски напрегнат..след около 2 седмици ми почват изпитите и е някакъв ужас..в този 1 месец почти нищо не е могло да ме накара да се почувствам по-добре, т.к седейки по цял ден вкъщи и излизайки за по 2-3 часа с приятелката направо се побърквам..
Стига толкова с моя проблем...нека да дискутираме това което ми е интересно всъщност..Нямам търпение тъпите ми изпити да свършат за да мога да прекарвам повече време с приятелката ми...която заяви, че едва ли не ще и омръзна..и неискала да бъде много време с мен.. И ви питам..какъв тип хора сте..на какво разстояние държите любимия човек от вас..кво лично пространство му давате..казвали ли са ви, че го задушавате..че досаждате...че му е писнало от вас едва ли не..Как си представяте вашата идеална връзка по отношение на дълбочината и силата на взаимоотношенията си? Обичате ли да сте много време с човека който обичате или често разнообразявате..
Аз лично съм от тези, които обичат да прекарват мн време с приятелките си...всмисъл мога да си излизам само с нея и изобщо не ме притеснява това,че ще си омръзнем.Докато приятелката ми очевидно е в другата крайност..тя казва че може да сме мн време заедно ден, два..и после...Е..вие стеИмпровизирайте
Ай със здраве
![]()