.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на girl91

Магазин за шапки в Стара Загора?

Някой може ли да ми каже къде в Стара Загора има магазин за шапки, защото скоро ще ходя на море и трябжа да си взема, а до сега не съм си търсила такива неща и не знам къде има такива магазини.
    Търся подобна шапка

Мега фен Аватара на Blab
    Пуста мода...

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Пуста мода...
    Не търся такава, защото може да е модерно, а защото такъв модел ми харесва. Трябва ми за морето, аз попринцип не нося шапки... пък и какъв друг модел шапки да гледам.. тези с козирката не ми допадат особено...

Голям фен Аватара на o0ps

Re: Магазин за шапки...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Някой може ли да ми каже къде в Стара Загора има магазин за шапки, защото скоро ще ходя на море и трябжа да си взема, а до сега не съм си търсила такива неща и не знам къде има такива магазини.
    Търся подобна шапка
    Хихи, тая дето аз я бях пуснала... Сори за спама...иначе не знам откъде...

Никой не ми отговори...

ами защо не провериш в универсалния,мисля че на третия етаж на едно или две места съм виждала шапки,но не знам дали има точно такава,каквато ти търсиш

Точно там ходих, има точно такава, бяла, но отдолу периферията е шарена. Струваше 18лв. Искам и на други места да видя какво има... но не знам къде има такива магазиние

ами виж в City-to или на Верея,където е магазинът с/у общината
    а и сега се сещам миналата година си бях взела шапка от един магазин,в който продаваха чанти и шапки,
    намира се с/у градинката,която е с/у Търговската (надявам се да си разбрала къде е,че не ме бива мн с обясненията )

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    ами виж в City-to или на Верея,където е магазинът с/у общината
    а и сега се сещам миналата година си бях взела шапка от един магазин,в който продаваха чанти и шапки,
    намира се с/у градинката,която е с/у Търговската (надявам се да си разбрала къде е,че не ме бива мн с обясненията )
    Къде там срещу градинката на Алана?

ами от Васил Левски(училището) като тръгнеш нагоре,минаваш покрай метал и хип-хоп магазина и продължаваш нагоре,там с/у градинката има разни магазини,не са мн и няма как да не го откриеш,той май е само един такъв магазин за шапки и чанти
    надявам се г/д да ти е ясно,е не мога да обяснявам и това си е

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    ами от Васил Левски(училището) като тръгнеш нагоре,минаваш покрай метал и хип-хоп магазина и продължаваш нагоре,там с/у градинката има разни магазини,не са мн и няма как да не го откриеш,той май е само един такъв магазин за шапки и чанти
    надявам се г/д да ти е ясно,е не мога да обяснявам и това си е
    Сещам се за един такъв магазин, пада се някъде срещу тоалетната За този ли ми говориш?

да там някъде е

Пууу много теми за шапки станаха Ама айде тая поне е правилната И така по темата - в новия каталог на Ейвън има за 16 лв такава шапка с 2 лица Ако искаш влез в сайта и виш е-брошурата Някъде на средните страници беше Много е готина Една съученичка си я купи .. даже мислех и аз да си я взема,но сега съм хвърлила око на една друга за 43лв

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Пууу много теми за шапки станаха Ама айде тая поне е правилната И така по темата - в новия каталог на Ейвън има за 16 лв такава шапка с 2 лица Ако искаш влез в сайта и виш е-брошурата Някъде на средните страници беше Много е готина Една съученичка си я купи .. даже мислех и аз да си я взема,но сега съм хвърлила око на една друга за 43лв
    Аз съм представител на Ейвън.. ако си я поръчам тази шапка ще дойде няколко дена следкато съм заминала..Но може се опитам да поръчам от някой, който пуска експресни поръчки.
    А периферията на тази шапка лигава ли е или си седи така както е показано. Защото аз днес в един магазин пробвах подобна, но периферията беше много лигава и ми падаше точно на челото.

Ми по принцип си стои Ама моята съученичка я изглади (беше много нямачкана,като я извади от опаковката) и от едната страна леко падаше,но разликата беше малка Иначе си стои

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ми по принцип си стои Ама моята съученичка я изглади (беше много нямачкана,като я извади от опаковката) и от едната страна леко падаше,но разликата беше малка Иначе си стои
    Като не седи значи не е толква твърда периферията.
    Тъкмо мислех да си я взимам, много ми хареса, ама като не седи както трябва...

Голям фен
    Мисля,че в онзи магазин срещу универсалния имаше една такава.. онзи с палячото.

AMAN!

Цитирай Първоначално написано от LaPeNcEto0o
    Мисля,че в онзи магазин срещу универсалния имаше една такава.. онзи с палячото.
    Кой магазин.. с палячо.. не се сещам кой е този.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си