- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт, закъсняващ цикъл и Ескапел?
С гаджето ми принципно ползваме презервативи, но отвреме-навреме ни се случва да караме без тях, стига той да не свършва в мен. Последният път когато това се случи беше преди 2 дни. Цикълът ми закъснява с един ден (а обикновенно подранява с 2-3).
Доколко е възможно да забременея от предеякулационна течност? Какъв е шансът да забременея толкова скоро преди менструация? На мен ми се струва абсурдно, но нали има някакви изключения? И има ли смисъл да пия Ескапел, щом това ще изолира само последното нещо (ако се е случило). И да чакам ли няколко дни да видя дали ще ми дойде цикълът, като изпусна шанса за Ескапел? Да си правя ли тест за бременност, като той така или иначе няма да усети толкова скорошно забременяване?
П.С. Пих Ескапел преди половин година. На опаковката май пише да не се пие по-често от веднъж годишно. Какъв може да е ефектът?
Съжалявам, ако звуча побъркана и се паникьосвам излишно, обаче само като си помисля за аборт и ми става лошо.![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
според мен точно преди цикъл жъзможността да забременееш е най-голяма, понеже яйцеклетките са най-зрели и готови за оплождане.
да не те шашкам обаче, дани нищо да няма. на другите ти въпроси не мога да отговоря със сигурности затова няма да казвам нищо.
ПОЛЗВАЙТЕ ВИНАГИ ПРЕЗЕРВАТИВ!!! ВИНАГИ!!!
be a good boy!!!
Няма смисъл от хапче.Толкова лесно не се правят чавета.Но ти си прецени..
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Мен ако ме питаш ти закъснява, защото се панираш. Да, историята познава и такива случаи. Ако ти е закъсняло няма какво да пиеш Ескапел, то на листовката си пише, че не трябва да се пие при наличие на закъснение на менструацията. И да, толкова лесно не се правят деца. Ако беше нямаше да има толкова бездетни семейства.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мерси! И аз не бих се панирала толкова лесно, ако ставаше въпрос за някой друг. Обаче като знам, че това е моето тяло и моят живот, умирам от страх...![]()
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
Еми твоето тяло, твоят живот... Мисли малко! 1 кондом 20 ст. струва
и Durex да си купиш пак излиза по еФтино от 1 бебе!
Raise your fist!
just_a_girl_z най-голяма възможност за забременяване е по време на овулацията...![]()
Знам, знам... Просто цялата история с бебето ми се струваше някак нереална. Как така ще забременея...?!?!? Оттук-нататък няма да го правя без гумичкаПървоначално написано от MostHated
![]()
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
С мойта приятелка имаме същия проблем ;(
ima 6ans da si bremenna no e maluk a ako ne si 4estito kusmetliika si a otsega natatuk SAMO S PREZERVATIV