- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- проблем с компютъра
значи днес си изтеглих една програма за теглене на песни и изтеглих няколко,после реших да изтрия няколко програми,които не ползвам често.и сега като пускам компютъра долу на работната лента няма нищо.всичко е изчезнало,а имаше доста програми.също така много забива и трябва да го рестартирам няколко пъти докато се пооправи малко.това съобщение ми излиза когато го включа:
не знам дали е от значение,че се появи някакъв досаден тулбар nqgpedlr и като вляза в интернет постоянно се появява реклама за някаква антивирусна.сканирах с моята антивирусна NOD32 всичко и не показа проблеми.ако някой има представа как да го оправя ще съм му много благодарна.![]()
95% съм сигурен, че е заради рекламата на тази "антивирусна".
Дай снимка или кажи какво рекламира, за да ти дадем по-точни съвеи по отстраняването й.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Имаш включено нещо в USB-то нали?
На мен ми става така като включа принтера.
не няма нищо.![]()
ОМГ много мразя такива реклами/
Ами да ти кажа точно тази не съм виждал, но преди месец махнах подобна на един фр с тази програмка : http://www.malwarebytes.org/mbam.php
Натискаш копченцето за теглене и я инсталираш. Мисля, че беше безплатна. Даваш на пълно сканиране и чакаш. Успех
p.s.: Ето линк за дитектен даунлоуд : http://files.brothersoft.com/securit...mbam-setup.exe
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Тъй като потребителката PsihoPatka беше доста солидно заразена, се наложи да комуникираме през чат клиенти за да успеем да премахнем заплахите. Беше заразена с варианти на Vundo/Virtumonde и SpywareQuake. В момента е напълно изчистена и ако има други проблеми да не се колебае да пише.![]()
Поздрави!
толкова пиратски сайтове за песни и пак нестигат, та чак програми се теглят вече...
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Проблемът е решен, за да не се пишат излишни коментари, затварям темата!