- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах момчето което харесвам
Харесвам едно момче с което ходихме до преди малко.Дали постапих правилно като послушах майка си и приятелите си незнам.Бяха ми казали,че момчето до го наречем Х , се занимава с дрога и др. такива нешта и аз се повлиях от това което ми казаха.Дали постапих правилно? (при условие,че го Обичам повече като брат, а не като нещо повече) Мразя да наранявам някого. Последния път когато нараних момче.. се чувствах по зле от него и бях испаднала в депресия... ( мислех все за лоши неща,които впрочем се случваха повечето... тапчех се със шоколад с надеждата да ми стане по добре...карах се със всички ) [/b][/i]
Еми ние откаде да знаем дали си постъпила добре,но щом сички са те посъветвали така знам ли явно има защо.
Не можем да кажем със сигурност дали си постъпила правилно,защото колкото и трудно да ни е да си го признаем,понякога и близките грешат.Но според мен,сега,след като си вън от тези неща,можеш да наблюдаваш приятеля си и сама да стигнеш до извод,тоест дали решеието ти е правилно.Щом му имаш доверие и ако той изпитва същото към теб,не би трябвало да те излъже.Но от друга страна,когато си вън от дадена ситуация и разглеждаш нещата отстрани,те имат съвсем различен вид.Съвета ми е да изчакаш малко,да видиш дали той наистина има нещо общо с тези неща.Ако си сбъркала в решението си,можеш да отидеш при него и да му кажеш,че съжаляваш,че си го поставила под съмнение.Но само ако си сигурна и наистина вярваш,че той е замесен в нещо подобно.Успех! \/
da pomislim za po napred..
bi li iskala ba6ta na tvoete deca da e narkoman?
Ти жениш ли се за всичките си гаджета.Първоначално написано от xaxa
ne samo za poluvinataПървоначално написано от w0sh
kogato nameknah neshto za narkotici.. treva i sqkakvi drygi takiva.. toi kategorichno otreche. No pak ima hora koito mogat da go potvardqt che se e zanimava ili se e zanimaval. Predi da tragnem dori nqkoi beshe podhvarlil neshto kato male kokata mi e v [X] ili pred moi priqteli e kazvam vzemi i moqta treva ili neshto takova... a kogato go popitam neshto vingi otricha i tova me postavq pod samnenie kogato mi kazva "obicham te"
xaxa написа:
da pomislim za po napred..
bi li iskala ba6ta na tvoete deca da e narkoman?
ami ne ne bih iskala !
da te svetna vseki moje da ti kaje 4e te obi4a..
edno e da ti go kajat a drugo e da ti go dokajat
Първоначално написано от nad_zakona_f
Стига ве?
що?
Наркоманите са готини хора.
kazval mi go e i ponqkoga mi go e dokazval.. makar che poslednata sedmica beshe na kafe a az bqh v centar i vecherta v skype mi kaza "az te vidqh ama bqh s fr na kafe i ne mojah da ti kaja zdr"![]()
da e kato kaza gotini xora se setix deto 1 Ivan predi 1 godina se opitva da mi prodava treva (be6e mnogo napu6en) i est mu vikam maxai mi se ot glavata ... xaxaxa ... i toq po 1 vreme podgoni 3 momi4eta koito utivaxa da trenirat narodni tanci i vikaПървоначално написано от w0sh
4akaite da vi prodam treevaaaaa 4akaiteeee![]()
Първоначално написано от xaxa
![]()
![]()
![]()
щом като го оби4аш пове4е като брат по добре 4е си го зарязала![]()
Е ти кво очакваш да ти каже да наркоман съм.По-добре не се занимавай с него.
Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
ami ne a toi mislq che ne se e drogiral samo e pushil treva i drogata q e prodaval ili nz... ne sam zapoznata s podrobnosti
Тревоманството не е наркомания.
Аз лично пуша и досега не съм умрял, даже имам висок успех в личния и професионалния живот и се готвя д аследвам.
dai da si napraime x1lki na pi6kite (pak nq umrem)Първоначално написано от w0sh
ot kolkoto do trevata spored men ni6to xubavo kato cqlo nemoje6 da izvi4e6 s neq (pone v BG)
Първоначално написано от xaxa
I az taka mislq.. No pak qvno ti mojesh da si sachetavash neshtata i ne ti prechi sega zavisi ot chovekano az lichno sam kategorichno pritv
![]()
Щом си протиш,значи си постъпила правилно и отстояваш принципите си.Първоначално написано от nad_zakona_f
Ами щом майкати те е посаветвала... може би си направила правилният избор , защото за пореден път се обеждавам че маийките са винаги прави и знаят как да ни посаветват. Така че мисли позитивно над нещата ще срешнеш и много по добри от негоаиде успехче
![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
Не се ядосвай.. и аз мисля че майките са много прави и ни дават добри съветиПък и винаги има нещо по-добро от това което имаме
А и ако той те обичаше толкова много, нямаше да ти спестява истината и той щеше да е първия човек които да ти го каже.. Но не знаем със сигурност дали е такъв, за това по-добре го проучи
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
tva,4e se zanimaa s droga i ,kvo ot tvaПървоначално написано от nad_zakona_f
,biv6oto mi gadje su6o,no az sly4aino,da se drysam-ne!,no sa6o pro4etah po gore,ti kaza,4e go obi4a6,kato brat?!?tva,kvo pokazva,4e ne go obi4a6,gotovo problema e re6en
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
spoed men si postupila pravilno... po dobre e da ne se zahva6ta6 s takuv 4ovek za6tto edinstvenoto koeto moje da se slu4i e da potune6 zaedno s nego.... dobre e 4e ne si riskuvala da ostane6 s nego a i da be6e ostanalo tova 6te6e da ti kostva mn nepriqtnosti...
produljavai napred i ne mu misli tolkova.. s vremeto nqma da misli6 tolkova negativno i 6te se radva6 4e ne si riskuvala bude6teto na jivota si![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Няма смисъл да съжаляваш за нещо свършено. По-добре продължи напред без него![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.