- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя го излъга,че е на 15...
Здравейте. Най-добрата ми приятелка излъга 20 годишното си гадже,че е на 15 (в 8 клас),като всъщност тя не е навършила 14 и сега завърши 7 клас.
Искам да и помогна,но не знам как. Тя го обича,и той също е супер влюбен в нея.. Тя предполага,че ще я зареже,ако той научи първо защото го е лъгала и второ,защото е толкова малка. Вие как мислите?![]()
Милисим че е малолетна курва.
мисля, че приятелката я виждаш, като се гледаш в огледалото?
The Spark
ами той все някога ще разбере на колко е - просто няма как да не стане.по добре да му каже![]()
да, 100% греша..Първоначално написано от молеща за съвети
The Spark
Каква е разликата между 13,14 и 15 годишните момиченца ? Акълът им е един и същ ..
В бюста предимно.Първоначално написано от nqkuf_tam
a какво мислиш иска 20 годишно момче ,,,, само целувки и прегръдки ли ?ако не е курва ще се разработи дай и съвет да се хване някое наборче
Ами тя хубаво ще му каже,ама как??и според вас ще я зареже ли,ако му каже?
Той пък като се е хванал с 15 годишна,а е на 20...едва ли,ако научи истината нещо ще се промени.Пак е педофил.
^тези пък разсъждения са адски глупави
годините не са кой знае колко важни в една връзка,ако има чувства
и да,ако я обича/харесва много няма да я зареже.. ако е с нея заради секса примерно,може би![]()
хХахахх представяш ли си как се обичат хора с различно мислене,с ралични интереси,на различен акъл(а може би не съвсем...)....???Първоначално написано от extreme_
И естествено,че няма да я зареже,защото е с нея точно заради секс.
ми...даПървоначално написано от Liar
![]()
освен тва не всички 14-15 годишни са като връстниците си![]()
Така е, има ги и по-тъпи.Първоначално написано от extreme_
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Това го говори на друг!Първоначално написано от extreme_
![]()
Разбирам, че ти си на 13-14 и се имаш за много отворен/а, ама същност си...бе има емотиконки за тая работа![]()
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!
който ме познава знае каква съм
емотиконките си ги заври в гъза![]()
Бих опитал, но не виждам как ще успея след като са само пиксели...Първоначално написано от extreme_
Но хайде да не се джафкаме, малко прибързах с поста си, признавам!
:емотиконка с някъкви жълти мируващи човечета:
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!
курветина..
Ако наистина я обича няма да му пречи ,че е на 14..Обаче по-дуре да не се занимава с нея,че Чичко Прокурор шш му върже панделките..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
13/14/15 годишните не са хора . те не могат да мислят или да общуват нормално ... според мен тряа да ги игнорираме или по-точно да ги затворим в някой санаториум ..![]()
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Яко тоя 20 годишен неможе ли да си хване неква на 16-17 а тръгнал да залъгва лапетата няма навършени 14 тя за мен си е още дете
офф за кво тряа да е курва веПървоначално написано от w0sh
вие сте много прости..
кво аз като бях на 13 ходих с 19 годишен, кво!?
да, не е нормално.. и не беше нормално
но чак заради тва да е курва, айде айде !
и кво и аз ли съм била курва че просто го обичах тва момче? (е, той мене не)
не казвам че е нормално... да, тва е супер голяма разлика и като скъсат твамомиче ще е супер съсипано и т.н..
ама не си правете такива прибързани заключения.. айде всичко живо е курва, щото има еди кво си гадже...
щом не се задоволява с по-малки сигурно момичето копнее за любов и е някво наивно и иска закрила, може да е имала кофти детство ае сякви прични има..
пфф колко сте компетентни винаги направо да ви се изсера отгоре...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
М пълни глупости!Не би мирно седяло,не би чудо видяло.Времената без друго са опасни,пък вие 13 годишните дето трябва да си учите уроците се занимавате с педофили,дето не могат да различат 13 годишно момиче от 15 годишно.Като разбере на колко е всъщност,набързо ще му мине любовта...
Напълно съгласна как с 20 годишен бре,та той е на половината на баща йПървоначално написано от w0sh
![]()
Бъди себе си..