.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    жалко за момчето попаднало на тая смешна пикла
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    13/14/15 годишните не са хора . те не могат да мислят или да общуват нормално ... според мен тряа да ги игнорираме или по-точно да ги затворим в някой санаториум ..
    Hahaha az kato gledam ti ne si mn po-golqm ot nas(na 14 sum) Po temata:Razobedi q da trugne s toq....nqma smisul ta toi e na 20 ,a tvoita fr nqma i 16 daje .Kakvo drugo moje da iska 20godi6en ot 13godi6no dete.........
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от молеща за съвети
    Ами тя хубаво ще му каже,ама как?? и според вас ще я зареже ли,ако му каже?
    не няма да я зареже щото е с нея за секса и няма значение на колко год. е - като я изчука, ще я зареже независимо от възрастта

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    мисля, че приятелката я виждаш, като се гледаш в огледалото?
    ах че мислим еднакво

Град
    Dreamland Varna
    Хах еми след като мисли, че на него му е проблем възрастта, представяш ли си колко ли много я обича ? Тцтц да ви имам лапешките проблеми и глупости..........
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Те откога са заедно,че се заобичаха?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Може да крие, докато разбере и я зареже.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ти или си някаква много тъпа или спамер, правещ се на интересен

лапешки истории .... амии тия двамата как ходят ? и те ли виртуално и как са заобичаха? да, да не ми казвай през микрофона... тия връзки за мене са абсурдни, по-добре твоята приятелки си хване някой наборче...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Лондон
    Тва е супер тъпо да лъжеш някой за годините си ,детска работа

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Милисим че е малолетна курва.
    И аз така мисля,както и,че шамарите не й мърдат ако попадна на такава,не искам досие за глупости ебаси...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Защо да е курва,като не са се ебали даже?

5стар,грешиш :P
    Чувала ли си за т.нар. малолетни курви? Впрочем момиче да използва глагола 'ебали' е много грозно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Как се влюбвате така, без даже и да знаете елементарни неща за човека до вас. Ами да му каже, ако е толкова влюбен една година няма да е проблем... въпреки че е малко големичък за нея...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

и аз имах една фр която така излъга гаджето с... и той не разбра докат тя не му каза 1 година след като ходеха... тои горкия токова беше заблуден че и казал само аз те обичам независимо на колко си.. ми да той вече е свикнал ама ако му беше казала 2-3 седмици след като са ръгнали.. съмнявам се че щеше да реагира так..
    и бтв .... да.. тая фр е курва
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По-добре да му казва и да става квото ще става. Той е на 20 така че е логично да си помисли,че е малка. Може пък да не го бърка ако я е харесал,но по-добре да не го лъже
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Испания
    И за какво му е казала така.. ПфФффФф лапешки истории
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Не мога да разбера каква е разликата .. дали е 7 клас или 8 тя пак е малка така че ... щом и той я обича би трябвало да я разбере и да й прости за това, че тя го е лъгала. Нека да му каже истината и да се обичат
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

хм... щом лъже значи не е готова да има гадже пък и тоя мн голям....
    държи се много детински обаче....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    The Land Of The Doomed
    Да му каже, че го е излъгала да му обясни защо ала бала - ако наистина са такава голема любов момчето ще и прости, ако я зареже нищо не губи. печели шанса да си хване някой на нейната възраст, щото тоя батко малко ме съмнява с намеренията си ..

Защо да е курва,като не са се ебали даже?

5стар,грешиш :P
    Емм,че то не е задължително да са те ебали за да си курваа..

А по темата..остави я тя да си се оправяя..
    но като почнете с темите : "Една приятелка каза на гаджето си ....и т.н"
    Защо просто не кажеш,че се отнася за теб.?? !!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Аз съм против тези връзки,така че не им остава много

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Само не мога да разбера кои кого заблуждава ...тя го лъже за годините,а той,че я обича само и само да я ...50/50 са нещата...
    А колкото до зарязването...като разбере ако му е омръзнала вече ...най-вероятно ще го използва като предтекст,за да я зареже...
    ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от nqkuf_tam
    Каква е разликата между 13,14 и 15 годишните момиченца ? Акълът им е един и същ ..
    В бюста предимно.
    ne e taka
    ak1l i cici ne rast1t s v1zrasta!

Голям фен Аватара на dantro
    мисля че е лапе приятелката ти или ти .. пича не е влюбен просто иска да я тъпче
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    ^тези пък разсъждения са адски глупави

годините не са кой знае колко важни в една връзка,ако има чувства

и да,ако я обича/харесва много няма да я зареже.. ако е с нея заради секса примерно,може би
    абе важни важни, ама и възрастта има значение! Разликата е редко да не епо-голяма от 3-4 години, защото, извинявам се, ама... с чичко ли след време ще бъде или с мъж подходящ за нея?!
    Пък и помислете малко реално на нещата - колко са връзките оцелели повече от година-две, след като разликата между двама души е огромна (тя под 17 и той над 22 да речем)
    разликата 22-25 23-27 е нещо незначително. Но разликата 14-17,18,19 е прекалеено голяма вече!
    Имах познат на 24, който се беше забил с 14 годишно лапе. И ко стана? Оная се наака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си