- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя го излъга,че е на 15...
fuck_me_pls , понякога наистина става въпрос за приятелка.Дори аз съм писала такава тема и ставаше въпрос за приятелка, наистина.Първоначално написано от fuck_me_pls
По темата-дали сега, след месец, или след година, те ще скъсат.Такава връзка няма бъдеще.Поне на този етап.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Е не.. 1 година е това.. тя е на 14, а е казала, че е на 15.. пф?
1 ГОДИНА???
Абе.. ти сериозно ли питаш? АХАХХА!
колкото и вси4ки да казваме,4е 1 година е нищо в действителност не е така,за една година 4овек на тези години се променя до неузнаваемост и определено не съм съгласна,4е вси4ки от 13 до 16 год. трябва да се слагат под общ знаменател,защото макар и не винаги разликата в умствения напредък е огромна.Това,което е направила е мн детинска постъпка,лишена от всякакъв смисъл,защото ако той наистина държи на нея,възрастта едва ли би го притеснила,а тя от своя страна,ако си вярваше поне малко,4е на него му пука истински,щеше да му каже истината,без да се налага "приятелката' да ни моли за съвет.
Разбира се и за това какви то4но са намеренията му спрямо нея можем само да гадаем,защото не знаем що за 4овек е и тн.,въпреки 4е ве4е на вси4ки ни е ясно каква е най вероятната при4ина(ест се надявам да не е тази)
ae mai mnou se otklonihte ot temata![]()
toz koq obi4a tolkoz mnou kakto kazvate (makar 4e mnou me symnqva) 6e i prosti ...i po frapira6ti razliki v godinite sym vijdala ... ma ako si myl4i 6e stane po zle
![]()
абе аи моля ти са, каквото и да си говорим за мен такава история като 13 годишно лапе и 20 годишен батко е мн тъпо. Разликата си е разлика.Първоначално написано от extreme_
Човекът вече бачка, к'во ли не му е в главата, а не може да се задява с какички на неговата възраст, ми ще ми търси лапенца. А тази малката ти приятелка де скача дет не й е работата. Тя тепърва навлиза в света, в който отдавна е влязал гаджето-батко. Няма к'во да го лъже повече. Да го реже там, преди той нея и да си фане някой на нейната възраст. Обичала гомерси за вица.
Съмнявам се че той има някакви чувства към нея.А и тя е на 13 все още е дете как може да е влюбена?
П.П.Немога да ги разбера тея 13 годи6ните дето се хващат с 5-6 и повече години по големи от тях.Искат да пораснат по-бързо или ..... ?
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!
да,ама може да се издразни,че го е излъгалаПървоначално написано от extreme_
![]()
Щом се обичат по добре да му каже и ако е истинска любов няма да има промяна в отношението му към неяПървоначално написано от молеща за съвети
![]()
![]()
![]()
Рано или късно момчето ще разбере просто няма начин![]()
тва тряя си мноооого зле на 13 да тръгнеш с 20 годишно момче,да не кажа мъж .. на къде отива света![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Не смятам,че ще я зараже,защото е много малка.Не проумявам защо го е излъгала за 1 година разлика.Дали е на 14,или на 15,е все същото.По-скоро би я зарязал,защото го е лъгала,а в една връзка най-важно е доверието.Но все пак,по-добре е да му каже,отколкото да живеят в лъжа.Дано да оцени искреността й.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ако се задържат много време заедно ,тогава може да му признае
При мен как беше 1 път - едно момче ми каза "На 25 съм" казах си малко е голям ,но няма нищо ,след 3 месеца ходене ми каза ,не ми се сърди ,но трябва да ти кажа нещо ,изкара си личната карта и хооп- на 28 години . . . естествено не го оставих ,вече го обичаш прекалено![]()
1.ima ogromna razlika mejdu momiche na 13 i na 15.az za dve godini se promenih korenno po mislene,otgovornost na deistviqta si i nai veche chuvstata si kum nqkoi.no za vseki e strogo individualno
2.nqma znachenie razlikata v godinite ako dvama se obichat.
ako momcheto naistina q obicha shte q razbere che vse oshte e malka i da se nadqvame nqma da iska seks ot neq.jivotut ne e samo seks..kato mu doide vremeto shte go napravqt a do togava zdrave da e i da se obichat oshte![]()
Приятелката ти го е излъгала,това трудно се прощава.Защо?Ако 1 път излъжеш,го правиш отново и отново.
Първоначално написано от 5StaR
+1
Амм,за какво го излъга бе моме?!
Иначе ако те обича ще те разбере..
Това не е твой проблем и не се занимай . Стига сте си пъхали носовете , където трябва и където не трябва , под предтекста :"Ама , тя ми е приятелка !"![]()
![]()
Това е началото и скоро няма да се учудя , ако му пусне и стане латиноамерикански сериал . Детска му работа . Не , че аз не съм дете , но си седя на задника и не измислям простотии .
![]()
![]()
![]()
Не е нуждо да се ебеш с някого за да се държиш като курва...Първоначално написано от молеща за съвети
кАТто чета долните мнения и направо се "възхищавам на повърхностния акъл на всички...1во момичето може да е по-пораснало от връсничките си и момчето да намира качества в нея,който др не притежават.... ако е търпелив и я обича ще я чака... по- добре да му каже ,ако наистина я обича ще я разбере рслед като си поговорят като по-големи ... УСПЕХ ! :P
po dobre da kaje za6toto posle moje da stane mnogo po - lo6o :P
kogato vqrva6 v me4ite si mnogo silno nqkoi den te stavat ravnost =]=]=]
че той ако е "супер влюбен в нея" няма да го интересува възрастта й !
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
То тъй се почваДнес лъжеш че си на 15 утре лъжеш че си жена...
![]()
hahah interesno kakvi kachestva namira 20 godishen muj v 13 godishno momiche....moje i da ne se promenqt neshtata ako mu kaje.... nali vse po edna i sushta prichina e s neq...
anyway Good Luck!!!
Разби меПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
+1Първоначално написано от sexy_for_you
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!