.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Цитирай Първоначално написано от молеща за съвети
    Защо да е курва,като не са се ебали даже?

5стар,грешиш :P
    Емм,че то не е задължително да са те ебали за да си курваа..

А по темата..остави я тя да си се оправяя..
    но като почнете с темите : "Една приятелка каза на гаджето си ....и т.н"
    Защо просто не кажеш,че се отнася за теб.?? !!
    fuck_me_pls , понякога наистина става въпрос за приятелка.Дори аз съм писала такава тема и ставаше въпрос за приятелка, наистина.

По темата-дали сега, след месец, или след година, те ще скъсат.Такава връзка няма бъдеще.Поне на този етап.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Е не.. 1 година е това.. тя е на 14, а е казала, че е на 15.. пф?
    1 ГОДИНА???
    Абе.. ти сериозно ли питаш? АХАХХА!

колкото и вси4ки да казваме,4е 1 година е нищо в действителност не е така,за една година 4овек на тези години се променя до неузнаваемост и определено не съм съгласна,4е вси4ки от 13 до 16 год. трябва да се слагат под общ знаменател,защото макар и не винаги разликата в умствения напредък е огромна.Това,което е направила е мн детинска постъпка,лишена от всякакъв смисъл,защото ако той наистина държи на нея,възрастта едва ли би го притеснила,а тя от своя страна,ако си вярваше поне малко,4е на него му пука истински,щеше да му каже истината,без да се налага "приятелката' да ни моли за съвет.
    Разбира се и за това какви то4но са намеренията му спрямо нея можем само да гадаем,защото не знаем що за 4овек е и тн.,въпреки 4е ве4е на вси4ки ни е ясно каква е най вероятната при4ина(ест се надявам да не е тази)

ae mai mnou se otklonihte ot temata toz koq obi4a tolkoz mnou kakto kazvate (makar 4e mnou me symnqva) 6e i prosti ...i po frapira6ti razliki v godinite sym vijdala ... ma ako si myl4i 6e stane po zle

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    ^тези пък разсъждения са адски глупави

годините не са кой знае колко важни в една връзка,ако има чувства
    абе аи моля ти са, каквото и да си говорим за мен такава история като 13 годишно лапе и 20 годишен батко е мн тъпо. Разликата си е разлика.
    Човекът вече бачка, к'во ли не му е в главата, а не може да се задява с какички на неговата възраст, ми ще ми търси лапенца. А тази малката ти приятелка де скача дет не й е работата. Тя тепърва навлиза в света, в който отдавна е влязал гаджето-батко. Няма к'во да го лъже повече. Да го реже там, преди той нея и да си фане някой на нейната възраст. Обичала го мерси за вица.

Съмнявам се че той има някакви чувства към нея.А и тя е на 13 все още е дете как може да е влюбена?
    П.П.Немога да ги разбера тея 13 годи6ните дето се хващат с 5-6 и повече години по големи от тях.Искат да пораснат по-бързо или ..... ?
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    ^тези пък разсъждения са адски глупави

годините не са кой знае колко важни в една връзка,ако има чувства

и да,ако я обича/харесва много няма да я зареже.. ако е с нея заради секса примерно,може би
    да,ама може да се издразни,че го е излъгала

Re: Тя го излъга,че е на 15...

Здравейте. Най-добрата ми приятелка излъга 20 годишното си гадже,че е на 15 (в 8 клас),като всъщност тя не е навършила 14 и сега завърши 7 клас.
    Искам да и помогна,но не знам как. Тя го обича,и той също е супер влюбен в нея.. Тя предполага,че ще я зареже,ако той научи първо защото го е лъгала и второ,защото е толкова малка. Вие как мислите?
    Щом се обичат по добре да му каже и ако е истинска любов няма да има промяна в отношението му към нея

Кажи й да му каже, че е на 12

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Рано или късно момчето ще разбере просто няма начин
    тва тряя си мноооого зле на 13 да тръгнеш с 20 годишно момче,да не кажа мъж .. на къде отива света
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не смятам,че ще я зараже,защото е много малка.Не проумявам защо го е излъгала за 1 година разлика.Дали е на 14,или на 15,е все същото.По-скоро би я зарязал,защото го е лъгала,а в една връзка най-важно е доверието.Но все пак,по-добре е да му каже,отколкото да живеят в лъжа.Дано да оцени искреността й.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако се задържат много време заедно ,тогава може да му признае
    При мен как беше 1 път - едно момче ми каза "На 25 съм" казах си малко е голям ,но няма нищо ,след 3 месеца ходене ми каза ,не ми се сърди ,но трябва да ти кажа нещо ,изкара си личната карта и хооп- на 28 години . . . естествено не го оставих ,вече го обичаш прекалено

1.ima ogromna razlika mejdu momiche na 13 i na 15.az za dve godini se promenih korenno po mislene,otgovornost na deistviqta si i nai veche chuvstata si kum nqkoi.no za vseki e strogo individualno
    2.nqma znachenie razlikata v godinite ako dvama se obichat.

ako momcheto naistina q obicha shte q razbere che vse oshte e malka i da se nadqvame nqma da iska seks ot neq.jivotut ne e samo seks..kato mu doide vremeto shte go napravqt a do togava zdrave da e i da se obichat oshte

tfa e samo 1 godina...ne e koi znai kakva laja

Мега фен Аватара на sasha_90
    Приятелката ти го е излъгала,това трудно се прощава.Защо?Ако 1 път излъжеш,го правиш отново и отново.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    мисля, че приятелката я виждаш, като се гледаш в огледалото?

+1

Амм,за какво го излъга бе моме?!
    Иначе ако те обича ще те разбере..

Това не е твой проблем и не се занимай . Стига сте си пъхали носовете , където трябва и където не трябва , под предтекста :"Ама , тя ми е приятелка !" Това е началото и скоро няма да се учудя , ако му пусне и стане латиноамерикански сериал . Детска му работа . Не , че аз не съм дете , но си седя на задника и не измислям простотии .

Град
    на плажа =)
    Защо да е курва,като не са се ебали даже?

5стар,грешиш :P
    Не е нуждо да се ебеш с някого за да се държиш като курва...

bon_bon4e5
    Guest
    кАТто чета долните мнения и направо се "възхищавам на повърхностния акъл на всички...1во момичето може да е по-пораснало от връсничките си и момчето да намира качества в нея,който др не притежават.... ако е търпелив и я обича ще я чака... по- добре да му каже ,ако наистина я обича ще я разбере рслед като си поговорят като по-големи ... УСПЕХ ! :P

po dobre da kaje za6toto posle moje da stane mnogo po - lo6o :P
    kogato vqrva6 v me4ite si mnogo silno nqkoi den te stavat ravnost =]=]=]

че той ако е "супер влюбен в нея" няма да го интересува възрастта й !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    То тъй се почва Днес лъжеш че си на 15 утре лъжеш че си жена...

hahah interesno kakvi kachestva namira 20 godishen muj v 13 godishno momiche.... moje i da ne se promenqt neshtata ako mu kaje.... nali vse po edna i sushta prichina e s neq...
    anyway Good Luck!!!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Милисим че е малолетна курва.
    Разби ме

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    То тъй се почва Днес лъжеш че си на 15 утре лъжеш че си жена...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Не смятам,че ще я зараже,защото е много малка.Не проумявам защо го е излъгала за 1 година разлика.Дали е на 14,или на 15,е все същото.По-скоро би я зарязал,защото го е лъгала,а в една връзка най-важно е доверието.Но все пак,по-добре е да му каже,отколкото да живеят в лъжа.Дано да оцени искреността й.Успех!
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си