- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг? :D
Да, определено трябва да ги оставиш докато не си изясниш какво искаш. Ето от къде идвали проблемите.. и от къде момчетата ставали п******иДуми нямам ...
Послушай съвета ми.. остави ги докато не е станало късно.. защото както знаем всички , ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ... ти сега се гавриш с тях, но след година две, когато се изгаврят с теб, моля те не се чуди защо а си припомни какво си правила на "млади" години
Мисля че засега не ти трябва гадже или си намери някой дето просто да сте заедно за ....
без чувства
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Мязаш ми на неосъзната курва![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Абе, нещо такова, ама не беше т'ва.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
И беше само до 10.
Бати тъпото, ся ще се побъркам докато разбера кво е.
zareji i dvamata i trugni s tozi,koito haresva6,prestani da gi luje6 horata
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Извинявай за въпроса ама ти Добре ли си??Избери си един от всичките,не ги върти щото както казаха накрая ти ще останеш сама
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
"ami ako hodi6 s dvama, a haresva6 drug?" -----> zna4i si potencialna kurva![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг?- Значи си курва
Вземи се и с третия и ако той не те задоволява се хвани с четвърти![]()
Хммм...Това резюме за сапунен сериял ли е?!![]()
ЕВАЛА,най-хубавия и точен съвет!!!Закакво изобщо ги заблуждаваш???Едва ли са го заслужили,ми като нямаш вече чувства към тях,вземи им кажи и приключи с тея "курвенски"работи.Ако беше на 12-13 бих казала детски работи,ама ти си станала на 16Първоначално написано от 5StaR
Пак после се дразним като ни кажат "кучки"еми...А за другото момче-апффффф милия той,ако тръгне с теб
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.