- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствен съм помогнете :(
Ми приятел, аз от твойта възраст почнах да се нерва и да се замислям за тия неща-,че немоа да забия гадже, секс и т. н. И си е изцяло в мен проблема. Сдухване, подсъзнателен страх и си я преебава работата. Дойде момент вече когато няма здухване, ама пък няма материал. И за това вече съм се оставил на течението и не ми пука... когато стане, тогава. Лошото е че съм с 4 години по-голям от тебено това мое да те успокои че има и по-зле от теб и моеш да чакаш докато му дойде времето спокойнооо
![]()
+1Първоначално написано от DYNAMIC
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
и аз също съм девствена и това не ми е проблем,защо трябва да се притесняваш?!![]()
xaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от viruskiller
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+
![]()
Първоначално написано от crazyhair
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Девствен съм помогнете" - е,как да ти помогнем бе![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ходи си играйкай. Това не е за теб!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
+2Първоначално написано от InDo
![]()
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
mom4e nedei da burza6..parvo trqbva si siguren s koq iska6 da ti e parviq put..i prepora4vam tq da e devstvena,pone ako se izloji6 tq nqma da razbere
i taka de trqbva da e s prezarvativ ako ne iska6 sled 9 meseca da 4aka6 v rodilnoto s paket pampersi :P e..pove4eto momi4eta xaresvat devstveni mom4eta
![]()
xxx
АхАХахХАххАхХАХАхА ще припадна чесно
Ама айде кво да те правя....надупи ми се е сега ще те оправя с пръстче![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Ами нз дали е нормално, но и аз имах такъв проблем, ако може да се нарече проблем... Просто, ако толкова се притесняваш просто намери момиче, което наистина да обичашТва много помага за смекчаването на притеснението
GL HF
![]()
Тва беше тъпо изказванеПървоначално написано от DYNAMIC
![]()
Спокойно ... още 15 години без секс и ше си патрон![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Аз като гледам вие всичките дето давате съветчета колко сте пораснали ми е ясно, защо и автора на темата не е правил секс. Всички тук (или почти всички) са супер повърхностни и не мислят обективно (ако мислеха, нямаше да пускат тъпи теми, и да отговарят по същия тъп начин подобаващ за дете в 5-ти клас)
А по темата сега де - ами твой си проблем, ние не можем да ти отнемем страха или срама от секса... иди на психолог и му обясни проблема си, или се обърни към този от сайта =)
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
кой е тоя психолог ве доктор Бийн ли .?! тоя не отговаря хаха аз не съм говорил със жена от 10 години :Д:Д:Д усопокои се
ПС. и със мъж не съм говорил :Д:Д:Д![]()
dilated dead not an option
Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ina4e po temata spokoino...poznavam mom4e na koeto pyrviq mu pyt be6e na 17
+1 Лично мое мнение-изчакай да го поискаш и решиш,че можеш да го направишПървоначално написано от BillyJean
![]()
Не се шашкай!Тва че си двствен не означава нищоооооо.Апък и щом те харесват момичетата и някое се е навило да ти лапа,значи ставаш,защото аз като момиче не бих се сагласила да лапам освен,ако не е някой много готин!!!![]()
еми вий ся немоим ти помгнем ама ти сам си решаваш кво да праиш разбираш ли ако си готов намери с нкои и го напраи оба4е ако не си по добрре из4акаи
O ne nqma da lapammm
![]()
Не ме ебе за скучния ти живот Щом желаеш да си център на внимание такава ще си и останешПървоначално написано от SabakuNoGaara
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
+1 ебете го има нуждаПървоначално написано от mOnii_sTar