- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ!!
ахъъъм.. I LOVE КИФЛИИПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
poh blaze ti xaxaxa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами не го вземай и ти на сериозно...позабавлявай се за около месец,месец и нещо и след това продължавай с търсенето на друго момче с което ще имаш сериозна връзка..![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
...
Ами и аз преди време бях така!Смисал не бях имал връзка за повече от 3 седмици до 16г,а съм ходил с наистина много момичета.Обаче се случи така,че сега да съм лудо влюбен в едно момиче и ходим не от много време(3 месеца,но я познавам много преди това),но я обичам повече от всичко!Никога не съм предполгал,че ще обичам някого така!!!Обаче има едно нещо...Преди аз прецаквах момичетата,а сега имам чувството,че аз ще бъда жестоко прецакан!Но щом така се получава значи го заслужавам!Аиде успех с пича и не му мисли толкова(това ми казват на мен)!![]()
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
ако толкова ти харесва въпросното момче -приеми..Може да си ти тази,която да го промени и да му покаже положителните страни на една сериозна и дълга връзка.Първоначално написано от mOnii_sTar
![]()
абе хораа.. ебете му майката на връзкатаважното е някой ден наистина да намерите любовта на живота си
![]()
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
em kaji my `da`,kvo se 4ydi6,moje i da ne e samo za 1 mesec,ae spoks![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
може да е на 6 ракийПървоначално написано от krisscho
![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
А поне изчукахте ли се през USB-порта ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
не я карай да вярва..Първоначално написано от Chrissie
стигнах само до твоя пост и не исках да чета по-нататъка..
сега не знам тва момиче тръгнало ли е с оня, ама по-добре да се изяснят
да му каже кат пичка "ем аз не съм момиче за месец-два" или "ден-два" или нещо такова ии тка.. ддз
още повече че едно момче трудно се променя и наистина не може да се знае дали тя ще е за повече от месец, ама ако повечето му връзки са така, шансът тя да е единствена и неповторима е супер малък...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами...Първоначално написано от mOnii_sTar
труден избор...ъъъ...може би...айде да е с шоколад
![]()