- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?
С приятелката ми сме заедно вече почти година.Всичко е наред, обичаме се, но проблема е следния аз съм на 16 а тя е на 21.За мене това не е проблем но за хората ДА.Всички казват че разликата е прекалено голяма и тем подобни.А немога да разбера защо когато примерно момчето е на 21 а момичето на 16 тогава няма никакъв проблем за връзка.Никой нищо неказва тогава.
Абе да не ти пука за хорското мнение. Ти нали си я харесваш, тя теб също. Истинките ви приятели ще ви приемат такива каквито сте![]()
+1Първоначално написано от ^blue_cat
Пък и си късметлия с какичка.![]()
mnoo hora kato tebe sami inatresni 4e slu6at horskoto mnenie abe vie si re6avate sas jivota kfo da pravite jivota si e vaj nemojim da zatvorim ustite na horata te zatfa sa dadeni da se prikazva
Намерил той закакво да се оплаква.Тука черва изтичат от любов,пък ти с кака си се уредил и пак мрънкяш.Живей си живота и си пази твоето си,пък другите да му мислят.
не се впрягай от хората ..след като се обичате бъдете си двамата !
П.П :
ако някой ти каже нешо с един пръст можеш да им покажеш колко ти пука..![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Защо ли ? защотооо ...
къф беше въпроса ?![]()
![]()
no doubt-don't speak
Първоначално написано от HelSy
![]()
![]()
![]()
Странно скачаща кутио с мляко май ти се спи още![]()
![]()
hei ne e wajno kvo mislqt horata i kvo prikazwatvajnoto e da se obi4ate i da ne wi puka
za lubowta nqma granici taka4e da ne ti puka wyob6e kvo goworqt
obi4aite se i mainata na wsi4ko i wsi4ki
![]()
Abe kvo ti puka kvo govorqt xorata, vie nali se obichate, Nqma da davate da vi razdelqt, zavijdat na lubovta vi![]()
![]()
Важното е,че вие си се обичате и харесвате,а не какво мислят другите за вас.Не е техният живот,а вашият.;]]
Не слушай мнението на хората ,нали се обичате тва е най-важното![]()
Това изобщо да не ти е проблем! Щом се обичате, бъдете си заедно и майната им на другите. Да не би те да ходят с приятелката ти, че да ти казват че ти е голямаПък и щом се разбирате, защо да не ходите
Айде успех и да не ти пука за хорските коментари! Гледайте вие двамата да ви е добре, да сте си щастливи, другите да се оправят..
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Абе брат,недей толкова се интересува от мнението на хората.Даже иэобщо не се интересувай-тъпо е.Живей си твоя си живот както на теб ти е добре,а не както на останалите ще им се вижда "нормално".
[size=7][b][u]fosse cos
+1 така си е ... не трябва да те интересува какво мислят другите ... просто гледайте на вас да ви е добреПървоначално написано от ^blue_cat
Обичай те се Тва е НаЙ - ВаЖНоТо
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Въобще да не ти пука какво казват другите,важното е че и двамата се харесвате,хорското мнение е без знаение,винаги ги има такива,които се опитват да те откащат,обаче важното е вие какво изпитвате.Пък и разликата не ви е чак толкоз голяма.Аиде бъдете си щастливи заедно не му мисли толкова.
ем попринцип момчето трябва да защитава момичето ти можеш ли да защитиш тая кака?да сички казват момчето да е по голямо.но ти не искаш да си като всички нали?!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от Zazz
Кво ти пука кво казват другите важното е вие как се чувствате заедно и дали това е проблем за вас..Е поо принцип по-приемливо е момчето да е по-голямо от момичето..или ако ще е по-малко да бъде 1,2 години..според някой сиг годините с които тя е по-голяма от теб са повечко но за мен лично няма значение стига да се обичате![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Xax![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз имам един познат който също е на 16 и ходи с по-голяма от него /мисля че тя е на 19-20/ и да ти кажа изобщо не му пука какво му казват.
Аз не мисля че е смешно или неморално, понеже ако ти си на 30, а тя на 38, на никой няма да му направи впечатление, нали?! Щом се обичате, кво ти пука какво казват хората? Ти за хората ли живееш че си тръгнал да береш грижи...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Да не ти пука - обичайте се другите нека си говорят. Живота си е ваш имате право да го живеете както си искате.
е с кака си кво имам един познат на 18 е приятелката му е на 25![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
smeshno :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
hvani si kaka da te otraka!!! ( ma e po-qko da si hvane6 batko i da ti e sladkkkkkooooo!!!!!!)
Първоначално написано от Riot
+1 и все пак е малко странно тя да е по-голямата....Първоначално написано от Чичко_Полицай
ПП личат ли и годините-и това е от значение..Ако мацката изглежда на 18 няма разликата да е толкова очевидна