.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Защо ?

Защо ?

С приятелката ми сме заедно вече почти година.Всичко е наред, обичаме се, но проблема е следния аз съм на 16 а тя е на 21.За мене това не е проблем но за хората ДА.Всички казват че разликата е прекалено голяма и тем подобни.А немога да разбера защо когато примерно момчето е на 21 а момичето на 16 тогава няма никакъв проблем за връзка.Никой нищо неказва тогава.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Абе да не ти пука за хорското мнение. Ти нали си я харесваш, тя теб също. Истинките ви приятели ще ви приемат такива каквито сте

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Абе да не ти пука за хорското мнение. Ти нали си я харесваш, тя теб също. Истинките ви приятели ще ви приемат такива каквито сте
    +1
    Пък и си късметлия с какичка.

mnoo hora kato tebe sami inatresni 4e slu6at horskoto mnenie abe vie si re6avate sas jivota kfo da pravite jivota si e vaj nemojim da zatvorim ustite na horata te zatfa sa dadeni da se prikazva

Град
    somewhere over the rainbow
    Намерил той закакво да се оплаква.Тука черва изтичат от любов,пък ти с кака си се уредил и пак мрънкяш.Живей си живота и си пази твоето си,пък другите да му мислят.

не се впрягай от хората .. след като се обичате бъдете си двамата !

П.П :
    ако някой ти каже нешо с един пръст можеш да им покажеш колко ти пука..
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    PlD ;]
    Защо ли ? защотооо ...

къф беше въпроса ?

no doubt-don't speak

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    Защо ли ? защотооо ...

къф беше въпроса ?

Странно скачаща кутио с мляко май ти се спи още

hei ne e wajno kvo mislqt horata i kvo prikazwat vajnoto e da se obi4ate i da ne wi puka za lubowta nqma granici taka4e da ne ti puka wyob6e kvo goworqt obi4aite se i mainata na wsi4ko i wsi4ki

Abe kvo ti puka kvo govorqt xorata, vie nali se obichate, Nqma da davate da vi razdelqt, zavijdat na lubovta vi

Важното е,че вие си се обичате и харесвате,а не какво мислят другите за вас.Не е техният живот,а вашият.;]]

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не слушай мнението на хората ,нали се обичате тва е най-важното

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Това изобщо да не ти е проблем! Щом се обичате, бъдете си заедно и майната им на другите. Да не би те да ходят с приятелката ти, че да ти казват че ти е голяма Пък и щом се разбирате, защо да не ходите Айде успех и да не ти пука за хорските коментари! Гледайте вие двамата да ви е добре, да сте си щастливи, другите да се оправят..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен
    Град
    София
    Абе брат,недей толкова се интересува от мнението на хората.Даже иэобщо не се интересувай-тъпо е.Живей си твоя си живот както на теб ти е добре,а не както на останалите ще им се вижда "нормално".
    [size=7][b][u]fosse cos

+1 така си е ... не трябва да те интересува какво мислят другите ... просто гледайте на вас да ви е добре Обичай те се Тва е НаЙ - ВаЖНоТо
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Въобще да не ти пука какво казват другите,важното е че и двамата се харесвате,хорското мнение е без знаение,винаги ги има такива,които се опитват да те откащат,обаче важното е вие какво изпитвате.Пък и разликата не ви е чак толкоз голяма.Аиде бъдете си щастливи заедно не му мисли толкова.

ем попринцип момчето трябва да защитава момичето ти можеш ли да защитиш тая кака?да сички казват момчето да е по голямо.но ти не искаш да си като всички нали?!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Re: Защо ?

Цитирай Първоначално написано от Zazz
    С приятелката ми сме заедно вече почти година.Всичко е наред, обичаме се, но проблема е следния аз съм на 16 а тя е на 21.За мене това не е проблем но за хората ДА.Всички казват че разликата е прекалено голяма и тем подобни.А немога да разбера защо когато примерно момчето е на 21 а момичето на 16 тогава няма никакъв проблем за връзка.Никой нищо неказва тогава.

Кво ти пука кво казват другите важното е вие как се чувствате заедно и дали това е проблем за вас..Е поо принцип по-приемливо е момчето да е по-голямо от момичето..или ако ще е по-малко да бъде 1,2 години..според някой сиг годините с които тя е по-голяма от теб са повечко но за мен лично няма значение стига да се обичате
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Dreamland Varna
    Xax
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз имам един познат който също е на 16 и ходи с по-голяма от него /мисля че тя е на 19-20/ и да ти кажа изобщо не му пука какво му казват.
    Аз не мисля че е смешно или неморално, понеже ако ти си на 30, а тя на 38, на никой няма да му направи впечатление, нали?! Щом се обичате, кво ти пука какво казват хората? Ти за хората ли живееш че си тръгнал да береш грижи...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    The Land Of The Doomed
    Да не ти пука - обичайте се другите нека си говорят. Живота си е ваш имате право да го живеете както си искате.

Голям фен Аватара на dantro
    е с кака си кво имам един познат на 18 е приятелката му е на 25
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    smeshno :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    hvani si kaka da te otraka!!! ( ma e po-qko da si hvane6 batko i da ti e sladkkkkkooooo!!!!!! )
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    +1
    Пък и си късметлия с какичка.
    +1 и все пак е малко странно тя да е по-голямата....
    ПП личат ли и годините-и това е от значение..Ако мацката изглежда на 18 няма разликата да е толкова очевидна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си