- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- надявам се да съм полезна
такааам......значи......аз съм на 14.....не съм го правила досега обаче знам много на тема секс.....така да се каже там съм пушкатака.....и при двата пола се характеризира със чувство за разстилаща се топлина по таза и тялото и върховно удоволствие.........миииии.... това е което знам надявам се че съм била поне малко полезна...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
Не схванах нещо...
И кое по-точно се характеризира с 'чувство за разстилаща се топлина по таза и тялото и върховно удоволствие.........'? Оргазма ли, самия секс ли...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Shtom ne si go izpitval, nqma kak da go opishesh. To ne se opisva s dumi, useshta se. I na koi bi bila polezna s tazi tema?
да знаити тфа е за възбудата
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
Много![]()
Сериозно? Ти изпитвала ли си я някога изобщо? Ама не самичка, а със мъж в леглото? Не можеш да я опишеш, още повече, че аз пък мога да ти кажа, че не усещам топлина в таза, когато се възбудя. Като го изпиташ, тогава говори.Първоначално написано от [Ифчето <3
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
е да обаче как да обясна чета мн на тема секс.......така е трябва да се усети но с подходещия човек.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм чела много на тема секс, ама нали се сещаш, че има голяма разлика между 'усетих' и 'прочетох'?
~
Hubavo e, che chetesh. Evala, za koeto, zashtoto ima nqkoi deto ne chetat i za tova ima 1 milion glupavi temi (i to ednakvi), dano samo i razbirash. No ne vijdam smisal ot temata.Първоначално написано от [Ифчето <3
пардон пардон не за възбудата а за оргазъма
Впрочем и от мен поздравления, че си сядаш на дупето и четеш, а не отваряш крака в начинанието да се научиш всичко с практика.
~
Стига се заяжда...................................... .................Първоначално написано от Wrathchild
По-добре ли е да пита дали може да се забременее от свирка?
Момичето е прочело нещо и се опитва да помогне на тея които нищо незнаят, а ти ми се праиш на много важна...
да знам че има разлика и то е огромна просто реших да улесня хората които постоянно питат какво усещаш и т.н.![]()
![]()
да благодаря многоПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Btw na kolko godini si?
Първоначално написано от [Ифчето <3
даааа...... не смятам че см прекалено голяма за такива работи....... btw днес се регистрирах ииииии приятно ми е ......казвам се Ивет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много полезна информация, благодаря.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.