.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от Mun4o
    и що си спал с друга като твойта си е по арна човек да ви хване да ви бие и да не казва защо...
    Защото като спиш с една и съща често и много време омръзва и искаш малко разнообразие .. а до автора на поста кажи и лапаи ми и щи свърша на корема или кадето и да е ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    и що си спал с друга като твойта си е по арна човек да ви хване да ви бие и да не казва защо...
    Защото като спиш с една и съща често и много време омръзва и искаш малко разнообразие .. а до автора на поста кажи и лапаи ми и щи свърша на корема или кадето и да е ..
    Ааа искали били разнообразие, а онова момиче като каза, че само се е целувало с някъв и курва я изкара

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Ааа искали били разнообразие, а онова момиче като каза, че само се е целувало с някъв и курва я изкара
    Къв е тоа храсталак то цяла гора.

ние си поговорихме с онва момиче и се извиних в краина сметка .. но както и да е ем .. да понякога омръзва 1 година
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Не сменяй темата!!!

Не сменяй темата!!!
    която няма нищо общо с истинската тема по която трябва да пишеш при добра воля
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Аз не виждам особено много къде е въпроса в цялата тема

В първият пост може би
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Такам, автора на темата не е успял да свърши, което е нормално и се случва на повечето мъже. Приятелката с право е вдигнала скандала, защото първо още е била наранена от изневярата му, и второ си мисли, че вече не го възбужда достатъчно. Това, че казва, че е простила не означава, че и е минало и всичко е както преди. Тя се чувства предадена и използвана и неговото не свършване и идва в повече.

Сега си искам отговора на въпроса: Как така е нормално момче да си се шиба с други момичета, при положение, че си има гадже, а момиче, което под въздействието на алкохола си разменя 2-3 целувки с друго момче, е курва?

Такам, автора на темата не е успял да свърши, което е нормално и се случва на повечето мъже. Приятелката с право е вдигнала скандала, защото първо още е била наранена от изневярата му, и второ си мисли, че вече не го възбужда достатъчно. Това, че казва, че е простила не означава, че и е минало и всичко е както преди. Тя се чувства предадена и използвана и неговото не свършване и идва в повече.

Сега си искам отговора на въпроса: Как така е нормално момче да си се шиба с други момичета, при положение, че си има гадже, а момиче, което под въздействието на алкохола си разменя 2-3 целувки с друго момче, е курва?
    Аз невиждам каде съм написал че е нормално
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Е ама не почна да го обиждаш на курвар и тем подобни...

така е това ли ми е грешката чакаи да го напсувам

еи шибек що си е*ал друга бее??? курвар
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен
    Е ама не почна да го обиждаш на курвар и тем подобни...
    Аз почнах.

Демек за теб това е по-приемливо. Защо? Изневярата тук не е ли в по-голяма степен?! Не искам да кажа, че трябва да го обиждаш, а че несправедливо обиди онова момиче

по принцип е по приемливо момче да изневери
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Re: Зашо се получи така??

Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
    Значи имам си приятелка правим доста често секс,но преди няколко дни и изневерих тя разбра аз и се молих да се съберем да ми прости и тя го направи и вчера бяхме в тях и .. а у тфа онова и почнахме да праим секс ама аз неможех да свърша значи само при нея ми се е случвало 3-4 пъти..но тя не е разбирала защото аз казвам че съм свършил.Но вчера тя вика свърши върху мен ии аз просто неможах и от там се скарахме супер много.И просто незнам защо се получи така ;( ;( .. обичам я и тя е супер сладка по хубава е от момичето с което й изневерих а просто няоклко пъти немога да свърша.На 17 съм почти 18.. тя е на 15 .. ;(
    Хем често го правите, хем я обичаш, за ко си и изневерил, толкова ли не ти стига една.....и на мен ще пи стане кофти ако се получи така, но да се скарате.....нз.....сигурно си е помислила, че вече не те възбужда достатъчно....а ти...спал си с друга или просто целувки тва онова....
    A.D.I.D.A.S.

Re: Зашо се получи така??

Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
    Значи имам си приятелка правим доста често секс,но преди няколко дни и изневерих тя разбра аз и се молих да се съберем да ми прости и тя го направи и вчера бяхме в тях и .. а у тфа онова и почнахме да праим секс ама аз неможех да свърша значи само при нея ми се е случвало 3-4 пъти..но тя не е разбирала защото аз казвам че съм свършил.Но вчера тя вика свърши върху мен ии аз просто неможах и от там се скарахме супер много.И просто незнам защо се получи така ;( ;( .. обичам я и тя е супер сладка по хубава е от момичето с което й изневерих а просто няоклко пъти немога да свърша.На 17 съм почти 18.. тя е на 15 .. ;(
    Хем често го правите, хем я обичаш, за ко си и изневерил, толкова ли не ти стига една.....и на мен ще пи стане кофти ако се получи така, но да се скарате.....нз.....сигурно си е помислила, че вече не те възбужда достатъчно....а ти...спал си с друга или просто целувки тва онова....
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си