.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Въпросче?

Въпросче?

Искам да попитам мъжете, кое ви доставя такова удоволствие(ако е така разбира се), когато свършвате в устата на жената или на лицето и (ако не уцелите устата? нека и жените кажат своето мнение по въпроса! Много ме интересува и очаквам по-подробни отговори ако може! Търсих из целия форум , но не намерих нищо по този въпрос, ако се повтарям се извинявам предварително!
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

Град
    На края на дъгата :)
    na moq mu haresva da mi svar6va v ustata
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    ам ще ти дам 1 отговорче дествен съм но аз предпочитам в на коремчето но секи си има вкус

Lord Give Me A Sign

ELFIQ ДА НЕ ТИ Е ЗАЯЛ CAPSLOCK-А?НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ БУКВИ В ИНТЕРНЕТ СА ЕКВИВАЛЕНТНИ НА ВИКАНЕ IN REAL LIFE.СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ ИСКАШ ДА ИЗВИКАШ "НА МОЯ МУ ХАРЕСВА ДА МИ СВЪРШВА В УСТАТА"

Чесно казано на този въпрос едвали може да се отговори със точност,всичко според мен е въпрос на момент просто така се получава.Но задължително е жената да го иска или поне да е съгласна иначе се получава малко кофти.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен
    Каква е тая мания, която имате всички, че трябва да окапите момичето в сперма..

Град
    Sofia
    Не ми доставя удоволствие да свършвам по лицето и....!!! Все едно и момичето да се изпикае върху теб. Как ще се почувстват момчетата?
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Цитирай Първоначално написано от Komisar REKS
    Не ми доставя удоволствие да свършвам по лицето и....!!! Все едно и момичето да се изпикае върху теб. Как ще се почувстват момчетата?
    Момиче да се изпикае в/у теб, вече е коментирано и не е такова табу.Дай нещо друго.

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    ELFIQ ДА НЕ ТИ Е ЗАЯЛ CAPSLOCK-А?НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ БУКВИ В ИНТЕРНЕТ СА ЕКВИВАЛЕНТНИ НА ВИКАНЕ IN REAL LIFE.СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ ИСКАШ ДА ИЗВИКАШ "НА МОЯ МУ ХАРЕСВА ДА МИ СВЪРШВА В УСТАТА"
    sajalqvam opravih go ve4e
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    В нас
    Е добре де....много неправилно зададен въпрос...се 1 да те питам кво чувстваш като получиш оргазъм.За момчетата не е важно да свършат там.Важен е факта че свършваш.А самото момиче,стоящо на колене пред тебе,се 1 ще ти духа,те възбужда още повече,за да те възбуди допълнително...а дали ще е в устата или просто по лицето....въпрос на вкус.Надявам се да си разбрала.
    I love only myself and fight only for myself!

Град
    в куза :)
    туй с устата или върху лицето не ме кефи нещо, верно е че има и такива които си доставят удоволствие по тоя начин...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си