- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче?
Искам да попитам мъжете, кое ви доставя такова удоволствие(ако е така разбира се), когато свършвате в устата на жената или на лицето и (ако не уцелите устата? нека и жените кажат своето мнение по въпроса! Много ме интересува и очаквам по-подробни отговори ако може! Търсих из целия форум , но не намерих нищо по този въпрос, ако се повтарям се извинявам предварително!
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
na moq mu haresva da mi svar6va v ustata![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ам ще ти дам 1 отговорче дествен съм но аз предпочитам в на коремчето но секи си има вкус![]()
Lord Give Me A Sign
ELFIQ ДА НЕ ТИ Е ЗАЯЛ CAPSLOCK-А?НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ БУКВИ В ИНТЕРНЕТ СА ЕКВИВАЛЕНТНИ НА ВИКАНЕ IN REAL LIFE.СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ ИСКАШ ДА ИЗВИКАШ "НА МОЯ МУ ХАРЕСВА ДА МИ СВЪРШВА В УСТАТА"![]()
Чесно казано на този въпрос едвали може да се отговори със точност,всичко според мен е въпрос на момент просто така се получава.Но задължително е жената да го иска или поне да е съгласна иначе се получава малко кофти.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Каква е тая мания, която имате всички, че трябва да окапите момичето в сперма..![]()
Не ми доставя удоволствие да свършвам по лицето и....!!! Все едно и момичето да се изпикае върху теб. Как ще се почувстват момчетата?
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Момиче да се изпикае в/у теб, вече е коментирано и не е такова табу.Дай нещо друго.Първоначално написано от Komisar REKS
![]()
Първоначално написано от plmn``
![]()
sajalqvam opravih go ve4e
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Е добре де....много неправилно зададен въпрос...се 1 да те питам кво чувстваш като получиш оргазъм.За момчетата не е важно да свършат там.Важен е факта че свършваш.А самото момиче,стоящо на колене пред тебе,се 1 ще ти духа,те възбужда още повече,за да те възбуди допълнително...а дали ще е в устата или просто по лицето....въпрос на вкус.Надявам се да си разбрала.![]()
I love only myself and fight only for myself!
туй с устата или върху лицето не ме кефи нещо, верно е че има и такива които си доставят удоволствие по тоя начин...![]()