napravi si izvoda sama ot tova koeto 6te ti razkaja. az imax dalga vrazka s 4ovek 8g po-golqm ot men, bqx na 15 kogato tragnax s nego, sega sam na 19. dosta vreme sled kato ve4e bqxme zaedno toi sam si kaza 4e tragnal s men za6toto 4isto i prosto iskal samo da pravi sex s men, ni6to pove4e. samo 4e az bqx devstvena, makar na nego da my izglejda6e stranno, sa6to se okaza 4e sam razli4en 4ovek ot tova koeto toi si e mislel 4e sam. mina vreme dokato pravixme sex za 1vi pat, togava ve4e ima6e 4yvstva ot moq i ot negova strana, no az ne mislex tolkova dali 6te me zareje.
toi nai-veroqtno vijda ne6tata taka-tq e malka i glypava o6te i 6te mi pysne s malko sladki prikazki. moje i da gre6a ne kazvam 4e sam v prava v tova koeto pi6a za6toto vsi4ko e strogo individyalno i az sam dokazatelstvoto 4e ponqkoga moje i da ima 4yvstva, no vinagi i ne te bqxa vode6ti za na4aloto na vrazkata koqto imax.
i o6te ne6to toi e nad 18 a ti si samo na 13, toi e podsadim imai go v predvid, ne, ne govorq za pedofiliq i t.n. podsadim e 4e ima vrazka s maloletna i roditelite ti mogat da go sadqt. sa6to ako ne gre6a ako pravi6 sex s nqkoi nad 18 i si pod 16 toi moje da bade saden.