.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Адски съм объркана

Адски съм объркана. Значи всичко стана още в даскало,когато едно момче започна да се закача с мен.И след време аз го харесах, обаче имаше един проблем-годината беше съм края си ;(;(;(.Свършихме даскало и аз му намерих скайпа от една моя приятелка,която го познава.Той ме прие нали,писахме си и на следващия ден се видяхме съвсем случайно в киното.После отново си писахме.Ткм до тук добре.Всичко беше ок докато той ми каза че,момчетата на неговата възраст не биха тръгнали с по-малки от тях (той е с половин година по-голям от мен ) Вчера се заговорихме за това че съм се закачала с едно момче от квартала и той ми каза да оставя въпросното момче на мира (защо ще ми казва да оставя момчето,нали ясно ми показа,че не се интересува от мен )После ми каза чао и тва беше Та искам да ви питам защо ме разпитва за момчета с които се закачам като ми каза че се интересувал от по-големи ?!

П.П. Той незнае, че го харесвам
    Еми май това беще,мерси предваително

може да те харесва, ама да му е кофти заради приятелчетата му или нещо такова ,но ако е така знчи не стува и по добре не се занимавай с него
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    ...щото е лигльо и няма смисъл да се занимаваш с него!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

spored me vyprosnoto mom4e mai te haresva no ne sym sigorna ne znam kak to4no sedqt ne6tata mejdu vas i vsepak smqtam 4e toi te haresva makar i malko i tova 4e te e razpitval za onova mom4e i ti e kazal da go ostavi6 namira e bilo proqva na revnost

Град
    PlD ;]
    не знае кво иска ... дръж се студено и незаинтересовано към него да видим как ще реагира ..

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    не знае кво иска ... дръж се студено и незаинтересовано към него да видим как ще реагира ..

тука сме като някой лаборатория ,големи експерименти ..голямо чудо
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    РЮАР
    т'ва му се вика комплекс..

Цитирай Първоначално написано от (:angel4eto92:)
    spored me vyprosnoto mom4e mai te haresva no ne sym sigorna ne znam kak to4no sedqt ne6tata mejdu vas i vsepak smqtam 4e toi te haresva makar i malko i tova 4e te e razpitval za onova mom4e i ti e kazal da go ostavi6 namira e bilo proqva na revnost
    +1
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен
    Град
    София
    Стига сте се филмирали бе.Айде малко мисъл вкарвайте в това,което правите.Не сте роботи бе дееба.Той се държи глупаво,ти също.Каэваш му,че искаш да иэлеэете и да говориш с него на 4 очи и това е.
    И кажи ми-на колко си?
    [size=7][b][u]fosse cos

mn se draznq na takiva.. primerno govorq: nqkakuv te otrqzva ili nali ti dava da se razbere6 4e ne te iska i sled 2-3 dena idva da ti dava akul s kogo da si i kakvo da pravi6..... bahti idiotite.. kvo gi burka..
    mn se draznq taka
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да те харесва,но да не си признава,не знам.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от HelSy

+1 Няма само на теб да ти е гадно... я да го видим и него колко струва ся..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Тоз пък - нямало да тръгне с някоя, по-малка от него.
    Половин година какво е?
    А всъщност вие на колко сте - на 12 и половина и 13?
    Ако съм права, значи момчето хем го е срам/страх/неудобно му е от това какво ще си помислят приятелите му, хем те харесва и не иска някое друго момче да спечели чувствата ти

Ха-ха.. пълен буфтал е тоя
    You are a sell out
    But you couldn't even do that right
    So your price tag has been slashed
    And now you're chillin' on a half priced clearance rack

Явно прекалено се влияе от мнението на приятелите си, а всъщност може и да те харесва... виж може да му покажеш и докажеш, че това че си с половин година по-малка не те кара да отстъпваш на каките, които той харесва УЖ ... тай че нека да види какво изпуска като човек
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Град
    "градът на мечтите"
    абе той те харесва ама нали неговите приятели...такам искам да ти кажа че не си струва да се занимаваш с тоя пикльо
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Харесва те, ама го е страх, че ше го бъзикат ако тръгне с тебе.Отпиши го, не те заслужава, щом до такава степен се влияе от мнението на околните.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

mewsii.10x all Oba4e da my pisha li ili da spra za kratko,ko mislite?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    а той на колко е? На 10

Град
    PlD ;]
    не му пиши .. чакай той да се реши
    поне като ти пише ще разбереш,че има интерес от негова страна

no doubt-don't speak

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от mishani
    може да те харесва, ама да му е кофти заради приятелчетата му или нещо такова ,но ако е така знчи не стува и по добре не се занимавай с него
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си