- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо НЕ на секса в ранна възраст
FAIL!Първоначално написано от viruskiller
Ако ще даваш съвети и критикуваш, първо се научи на грамотен български език.Смешно е!
MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!
много пропаднали деца се появиха ... после ме питат хората що съм няал гадже... ам като неми харесват кфи са им мечтите и колко им е акъла на 13 има повече бройки от мене и се "гордее" с тфа.
разбираемо към 16-18 да е първия път, но преди тия години ми изглежда просто за "гъзария" както си мислят децата ...
^^+1
Решението ми да задавам въпроси , да питам дори за елементарни неща в този форум съм го взела , не , че тук са най-опитните и сексуално ограмотени хора, а хора с които съм на близка, или поне горе-доло близка възраст. Ако мислите , че опита е най-важното , защо не говорите с бабите си например..
А най-неприятното е на някакъв развален,труден за разбиране ,обременен с хиляди елементарни грешки език да те поучават. Мисля , че е много срамно да си над 12-13 години , и да си неграмотен.
нз дълИ нее някфа мода, куету е оште по-убидйну?
Не да се шляпат , а да питат. Акаунта ми е първи и съм отскоро тук. Нещо те притеснявам ли?
Да бе чете се.Чете се за 13 годишни майки.Първоначално написано от The_69
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
chesno da ti kaja i az s1m protiv rannoto gubene na devstvenosta[goworq za pod 16 godini]v moq klas pochti vsichki momicheta veche sa spali s momcheta[na 14 godini sme] ebasi ne moga da go priema 14 godishni da si lqgat s 23-24 godishni m1je...
![]()
Разни хора, разни идеали. Някои си начесват крастата отрано.
Значи не си широко скроена заради което ние нямаме никаква вина. Защо, защо отдавате толкова много внимание на чуждият интимен живот ... Няма да псувам, не ми е практика, пък и не би било красиво. Но подобни изказвания си го заслужават ^Първоначално написано от nikityyy96
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм тотално против секса при ранна възраст , няма никакъв смисъл по простата причина , че не си достатъчно запознат с всичко около половия акт ии не си порастнал достатъчно!Такаче за тия момиченца на 12/13 дето се ебат като луди---не мога да кажа нищо друго освен , че са К***И!
Има си време за всичко, не съм казала, че трябва да чакаш да станеш пълнолетна за да спиш с някой, но пък защо трябва да го правиш на 10 години примерноужасно е както и да си го преставиш ... Но за жалост с мисълта, че колкото повече момчета си имала, толкова по-добре ...
хич не е вярна .. И наистина вярната дума, е че са, как да го кажа по мило
ами пропаднали момичета, които никога няма да бъдат уважавани от някой мъж, по простата причина, че сами са си виновни затова
![]()
+1Първоначално написано от soneri
Имат още време например до 15 или 16 , за да спят с някой.Просто за всичко си има време
За образоването можем да поспорим доста!Първоначално написано от alonedark
И к***и или не избора си е техен!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ако и момчето и момичето са ''добре образовани сексуално'' няма проблем и на 12 ..
+1Първоначално написано от BiGBaDWolF
Аз съм момче на 15 и вече ни се прави секс на мен и на приятелката ми. Знаем за какво иде реч, знаем какви могат да бъдат последиците, и как да се предпазим от тях! Защо да не си направим удоволствието?![]()
Имало е тооооооолкова такива теми,но и в тази ще пиша.
Защо съм против:
1.Изживей си детството,секс ще правиш цял живот,но колко време още ще можеш да си дете?
2.Ако ще да имаш тялото на Дженифър Лопез,на 14 още не си готов за секс психически.Давам 2 ситуации:
А)Искаш само секс с когото и да е.Хубаво,първият ти път е с непознат и после продължаваш така.Шансовете да пипнеш болест от секс с множество партньори е висок,дори и с кондоми.Гафове винаги стават,а на 14 не можеш сам да понесеш последиците.
Б)Искаш секс + сериозна връзка.Говорила съм си с приятел,който е на 26 и е спал и с 15-годишни,и с 14-годишни.Отговор-стават за един път,но са малки за връзка.Връзка с по-голям отпада,остава връзка с момче на твойте години.Неопитно,пак може да стане гаф.С други думи-връзка на тези години,несериозна работа.
Повече няма да казвам по темата,свърших с тези 2 причини.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Нищо лошо няма ..Първоначално написано от RoFLmaN
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
аз имам сестра която е на 13 и изглежда по голяма и знае много повече за секса от колкото мен а аз съм на 16Първоначално написано от MoNiIiTo
![]()
![]()
така, че малките всичко знаят и като ги гледам вече някакви на 12 13 години изглеждат на 14 15 дори и 16
![]()
![]()
Хах..ем аз НЕ казвам категорично ДА за секса при по ранна възраст, но все пак има и отговорни тийнеджъри на тази възраст..но има и малки разгонени к*рвички, които се чудят само как да си докарат някоя болест.. Но се замислете..някое зряло момиче харесва едно момче..ходят от много време..знаят какво правят..вземат предпазни мерки..аз тогава ще попитам '' защо НЕ на любовта? '' ...
СъгласенПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Не съм съгласна, че коментарът на Nikityy96 заслужава псувня. Да, хората се месят в чуждия личен живот и това е гадно, от опит го знам. Да, теоритично би било хубаво да виждаме връзките между 14 годишни момичета и 24 годишни мъже като нещо нормално. Да, със сигурност има и хубави такива връзки. Но, по дяволите, повечето подобни истории са гнусни, жалки и тъжни!Първоначално написано от YouDontKnowMe
И аз съм "Против" секса в ранна възраст..Повечето (тези,които са над 16) го правят,заради модата и се опитват още на тези години да пораснат..Но пък ако са готови и са "добре образовани относно секса и "последиците" от него - нека си го правят..Ние нямаме право да им се бъркаме
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥