.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Да кажа

Да кажа

Не знам защо пиша....просто трябва да го кажа на някой... на мама не мога, на приятелите - хеп тен. Момчето дет харесвам (ще го наричам К.) е казало на една фр. че не иска да сме дори ПРИЯТЕЛИ!!! Аз разбрах , той започна да не ми говори, и аз реших! Ще му пиша,да става квото ще...Писахме си и той ми каза че не ми се сърди или нещо такова(аз се направих че не знам да разговора с приятелката ми). Вчера опитах да му пиша пак,но К. не ми върна...стояла съм 2 часа пред компа ....нямаше нищо.Помолих едно момиче да му пише и той на нея и върнаааа Аз му писах пак - той не Искам да не го харесвам...искам да ми е безразличен.... Мамка му....Не е честно!Ходи с 4 от моите приятелки - а те са 5! Защо аз не ? Не са мн. по - хубави от мене (малко нескромно е но е така!!!) но ..... Не пишете че вие ко да напраите или такива тъпи работи....Не искам нищо от вас...Само трябваше да го кажа някъде!

ооф да го оставяш тоя... пикльо... тоя иска да му играеш по свирката... него прави!!!! и не е нужно да го мразиш... прави се на безразлична към него... сърди ли ти са? еми цупи му са и ти бе я си намери някой друг, по готин и му натрий носа !
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

оффф то в нашия клас са едни.... пък аз не искам да харесвам по- големи щот с тех нямам хептен шанс.... предпологам...

Мега фен

Re: Да кажа

Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Ходи с 4 от моите приятелки - а те са 5! Защо аз не ?
    Има ли смисъл да се коментира?

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Има ли смисъл да се коментира?
    + 1

Еми недей мноо да му се натискаш ,шот на края най-много да си изядеш някой шамар !Щом не иска с теб значи е твърдо ,ако го оставиш може и да тръгне след теб ,ма не сигорно !

Мега фен
    Град
    София
    Ти,авторке,си наивна и глупава.На колко си?
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ходел с 4-5 от твоите приятелки, а ти също искаш?! Не осъзнаваш ли изобщо какъв е? По-добре не се и занимавай с него, не си заслужава...

П.С. На колко години си?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Сега кажи и, че мислиш, че ще се влюби в теб и много ще се обичате, а няма да е просто секс
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

на 13 - хихи малко ни е раничко за секс не мислите ли

Мега фен
    Не бе не ти е рано...Дори извикай и 4 от 5-те си приятелки да се присъдинят към оргията.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Понякога не зависи само от външността ами и от характера. Може би в теб не намира нещо което да му хареса, така че няма просто защо да се ядосваш. Такъв е живота..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Глупости, лъжат те. Като ти гледам манталитета е късно - трябвало е още на 12.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Като те хгледам, нищо чудно, че страни от тебе.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на sasha_90
    Явно не иска да се занимава с теб.Сигурно и на теб ти се е случвало да не искаш да общуваш с някой.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Кой го знае какъв сваляч и PlayBoy е. НЕ се твари с него... Ще си намериш по-свестен НЕма смисъл да му вървиш по гайдата... само като видях бройката на момичетата с които ходи ме напуши един такъв смях че ... изобщо не е за теб тоя ...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хаха.. еми и аз като бях на 13 се чудех защо повечето ми приятелки имат гаджета и ги сменят по 2 на седмица, а аз нямам? хахаха... егати тъпото, просто не ти едошло време, остави го този.. ще си намериш някого другиго, спокойно

Не знам защо пиша....просто трябва да го кажа на някой... на мама не мога, на приятелите - хеп тен. Момчето дет харесвам (ще го наричам К.) е казало на една фр. че не иска да сме дори ПРИЯТЕЛИ!!! Аз разбрах , той започна да не ми говори, и аз реших! Ще му пиша,да става квото ще...Писахме си и той ми каза че не ми се сърди или нещо такова(аз се направих че не знам да разговора с приятелката ми). Вчера опитах да му пиша пак,но К. не ми върна...стояла съм 2 часа пред компа ....нямаше нищо.Помолих едно момиче да му пише и той на нея и върнаааа Аз му писах пак - той не Искам да не го харесвам...искам да ми е безразличен.... Мамка му....Не е честно!Ходи с 4 от моите приятелки - а те са 5! Защо аз не ? Не са мн. по - хубави от мене (малко нескромно е но е така!!!) но ..... Не пишете че вие ко да напраите или такива тъпи работи....Не искам нищо от вас...Само трябваше да го кажа някъде!
    И той, и ти сте малки дечица ..
    You are a sell out
    But you couldn't even do that right
    So your price tag has been slashed
    And now you're chillin' on a half priced clearance rack

Мамка му....Не е честно!Ходи с 4 от моите приятелки - а те са 5! Защо аз не ? Не са мн. по - хубави от мене (малко нескромно е но е така!!!) но ....
    хаххахахаха това най ми хареса разби ме...какви са тия лапещини
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    The Land Of The Doomed
    Абе я си седни на задника и го заеби тоя - не виждаш ли, че за нищо не става. Първо акъла му е детски, второ не иска да общува с тебе и вместо да покаже зачатъци на мъжество (щото все пак е малък за повече) като ти каже, че не иска той се изявява като оформяща се пу*ка и се крие като мишка и трето дава го яко женкар нещо. Само не ми е ясно ти искаш да тръгнеш с него щото всичките ти приятелки са ходили с него и иначе ще си назад или щото наистина го харесваш - не ми казвай защото го харесваш - няма да ги повярвам.. Отклони чувствата си поне към някой, който ги заслужава.

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Понякога не зависи само от външността ами и от характера. Може би в теб не намира нещо което да му хареса, така че няма просто защо да се ядосваш. Такъв е живота..
    +1 Може от вън да си адски якаа..ама просто да не харесва държанието ти и характера ти сигурно и на теб понякога не ти се е искало да общуваш с даден човек поради подобни причини..може би и при него е така .Остави гоо не му пиши известно време..па дано се опраитеее ма според мен най-добре да го разкарваш и да не ти пука! :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

оффф ..... мацка к'во се излагаш и ходиш по гъза на тоя лигльо , хвани го зарежи и си намери некое свесно момче .... т'ва е супер тъпо да се натикаш на момче, което дори и не те харесва ... имах една приятелка е така беше яко улетела и правеше по 100 skypa, само и само да си пишат, щото на нейния си skype не и бил писал... ми нз ама лично за мене т'ва е мноооооооого ама мнооого тъпо ... така му вдигаш самочувствието и се мисли за кой съм аз ..... ама се пак ти си знаеш ... ае успехчета
    JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Разкарай го тоя!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен
    ходи с 4 момичета и ти искаш да си с него? интересно... явно е някъв пълен олигофрен ама както и да е ..ако наистина смяташ, че искаш да си с него ( което според мен е адски глупаво) , опитай да се правиш че не ти пука за него. така може и да му привлечеш вниманието

Голям фен Аватара на dantro

и 4те ли ги еба ? хаха смях явно не си много по грозна от тях да
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си