- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ярките кухоглавки,на които сте попадали..?
А...не е възможно просто ЧАК толковаВ училище бях мяркала едно момиче 6ти клас с високи до над коляното червени лачени ботуши на токче 10 санта,но си казах ОК...може пък незавизимо от това да има акъл..(защото и аз имах подобен период,в който се обличах като по-голяма незнайно защо,а тъпа не съм)Да бе,да...акъл
Попаднах на профила й в небезизвестния сайт СОФИЯНЦИ, в чийто лексикон заявява следните умнотии:
Любима песен:
Dimana-palish me , Galena & dj Damqn-sama, Kameliq - nikotin
Стил на обличане:
fash!on ;dd
.....дотук добре,всеки с предпочитанията си,колкото и да са в разрез с моите.После ми стана интересно дали следващите предпочитания за са 6ти клас....
Любима напитка:
vodka s coca-colaa (drunk)
Любим спорт:
krewatno jydoo ;
И нещо,издаващо неимовееерна простотия не защото е така,а защото си го признава в тая комбинация:
Любима музика:
chaLgъъ & house
Обаче чуйте сега...оттук нататък няма да коментирам,вие ще го направите:
Любима мисъл:
nQm@ d@ mэ nP!tэj@B@SH $o0o0Pk@ sHlQdъK $@m o0o0$t@B@sH [!]
Това трябва да значи в превод "Няма да ме притежаваш,сорка,сладък,са оставаш".Дааа...велика мисъл изпитана през времето...За около 3 часа разчетох горенаписаното на странен език.
Какъв човек искаш да имаш до теб:
krasifi na koito moa da ras4itam i da ima para 4e si e ebalo maikata :d [!]
Любима книга:
Cosmopol!tan
За последните две коментар НЯМАМ![]()
Ако и вие сте попадали на такива,пускайте.
дай линкда се посмеем малко на снимките й
тва е слаба работа, има къде-къде по-фрапантни случаи, просто не ми се търси сега...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
http://sofianci.com/naneto00
Не е на 14,а на 12... за 13
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ахахаха, снимала се е със съседката ми.![]()
http://sofianci.com/index.php?m=memb...30592&offset=1
What you give is what you get!
Ххах и съседката ти е в моето у-ще,а тази сега я преместиха в 144то,Бети не е лошо дете,доколкото я познавам.Първоначално написано от Desi_etnies
Тя у сурата като ударена с права лопата бе. Май е нанесъл и вътрешни поражения удара.
Grumpy old madman
Охоооо цариците на копи-пейста!Едно време имах профил във Флитче,и си бях написала на описанието "Момичета,защо се гордеете с това,че сте кучки?И като никой не може да ви има все девствени ли ще си седите?!" И сега го гледам в профила на едно малко лайно,а под това пише "Ако видя нещо от моите описания в чужд профил ще намеря човека и ще го пребия!" Нагли малки лайна....![]()
http://sofianci.com/index.php?m=memb...7642&p=profile
Лукнете тази....на 14.
Първоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
На това да му кажеш курволяк.![]()
London Tipton
Слабо ме вълнуват тези мацки. Нагледала съм се на всякакви, така че не виждам нещо ново, което не е коментирано и преди. Просто не ми пука.![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Горките деца... на 20 ще ги подмятат дядковци, защото младежите вече ще им са се наситили, а и сигурно ще се разчуе нещо за венерически .. На 30, ако не умори дядото и не му земе парите, ще мете входовете на крайните квартали.
^По-вероятно е да взема 5 лева за дудуци и 10 за секс.![]()
London Tipton
и малки... и к*рви... и като се гримират още по-грозни...
кфа ше им е съдбата вече написахте....
ааа... и с огроооомно самочувствие без покритие...
няма ли вече нормални момичета![]()
като няма какво друго да показва.. показва ГЪЗ и цициПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
тая толкоз грозна да е..
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
+ 1Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
![]()
УЖАС
Едва ли има човек, който да не е попадал на подобни дивотии.
Честно казано, вече почти нищо не може да ме учуди, празноглавите девойки са навсякъде не само в сайтовете за запознанства, но там те са в апогея на простотията си.
Те нямат с какво да бъдат забелязани и за това стават част от множеството без да се интересуват от това, колко смешни са от страни....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
аз пък при снимките на твойта съседка виждам и една моя съседка...Първоначално написано от Desi_etnies
как пропадат тия малките не е истина... вярно, че всички сме имали период, в който сме подражавали на какичките и батковците, обаче това е нещо нечувано![]()
Тези едва ли ще се оправят някога... такава им е средата, такова им е семейството, такива ще си останат![]()
^На мене такива целувки и сърчица не ми пращаш.![]()
![]()
А,как можахме да забравим момчетата.И те са една голяма смешка.
London Tipton
![]()
като видя някакъв такъв около мене и получавам тикове на ръцете..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
тваа ти ли сии^ ^
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone