- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ярките кухоглавки,на които сте попадали..?
ИмЪ мН0уУ тЪкИъЪ кУхИ лЕиКиИ! :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от mOnii_sTar
![]()
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Егати сексаЗа момчетата не коментирам,там може да обвиняваме Дейвид Бекъм.
Мачок,ако ни виждаш като злобливи тетки,които просто ги е яд,че не могат да изглеждат като гореспоменатите,мога да ти предложа собствения си профил в софиянци....Особенно ти,който имаш афинитет към класическата музика и изкуството на театъра,би трябвало да си доста стреснат от подобни индивиди.....Но,може пък просто да си безмерно широкоскроен![]()
hahaha.. мии една от моя клас се е ебала над 5 пъти( 6 клас
) басии курвата
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
Ако ми се роди такава щерка, каквато Alcohooligan показа, ще я върна при щъркела.![]()
Една от Христо Ботев,позната на една приятелка духа за пари.Първоначално написано от mOnii_sTar
6-ти клас.Имат снимки.
London Tipton
ПротивееееенПървоначално написано от Alcohooligan
[size=7][b][u]fosse cos
Лелеле мале, този от Флиртче
inloveeeeeeeeee!!!
умекнаха ми коленете![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
що го цитирааааааааааааааа???!?
дебам, поне да не беше с имг таг
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
майка му на тоя сигурно не го обича...Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Със сигурност.Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
![]()
![]()
Докато четох с ужас темата ( и за нещастие гледах снимките) една "приятелка" позвъни на вратата и аз в шок я викам да ги види,а тя ко вика "Аууу мале тоя е много сладък, какъв му е профила?!?!?!?" , а за оная 14 годишната с русата коса "Мацка, бе, супер е" ... (headbang)
...
Уонаби,а?Първоначално написано от ATAKABG
Еми,като гледам почва да навлиза в бизнеса.![]()
London Tipton
Първоначално написано от Your Nightmare
Гг тази има акунт в този форум
fuck_me_pls
И аз за нея се сетих.Първоначално написано от w0sh
Уж,беше казала,че се маха от форума,защото сме били тъпи.![]()
London Tipton
навлиза сладура, навлиза..![]()
само дето не си слага вазелина на правилното място, ама ше се научи
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не се стряскам от подобни индивиди, забавни са ми.. интересно е да ти цъфтят прашки на монитора.Първоначално написано от Mirelchetoo14
Дразня се когато някой се изцепи 'тая е крава, за нищо не става'. Еми не са крави, това че са тъпи не значи, че са грозни.
Дай да видим и твоят профил )
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=705450
Моят профил във флиртче. Беше ми скучно. момичето е от Венецуела.
Провери го,като ми одобрят снимките,сега няма почти нищо.Първоначално написано от machoka
http://sofianci.com/milelkataaaa
Как мразя зле удължени коси![]()
На тази русата й ли4и и от самолет,4е само двете й най-горни букли4ки са нейната коса..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Само бой и ебане за такива,но внимавайте да не ви лепнат нещо,че тея ще се чукат с всичко предлагащо им една кока-кола и малко возене на Голф 2-ка
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
А, не искам да влизам в злобни противоречия с мацките тука )Първоначално написано от exploitedteen
Мирелче, и за твоят профил и снимки има за какво да се хване човек, ако реши да се заяжда, но признавам че не съм виждал скоро така да се каже 'човешки' и нормален профил, браво.
Ама като почнете на тази възраст да говорите за 'истинската любов, която няма граници', е също толкова абсурдно, колкото да кажеш 'аз съм ебати надутата кучка' )
Първоначално написано от Mirelchetoo14
С тая бяхме в едно даскало.![]()
![]()
абе тая fuck_me_pls само с едни и същи прашки се снима![]()
абее хора квото и да ги обсъждаме тия момичета нищо няма да променим.. ще си останат противни и глупави курви![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone