- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ярките кухоглавки,на които сте попадали..?
Попаднах без да искам на него.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не съм му гледала информацията.![]()
London Tipton
И отново...съфорумци поискаха снимки,ставаше въпрос за описанието на едно 12 годишно дете...даже нямаше линк за профил.....отворете очички.Първоначално написано от OtherDimension
А де?!Първоначално написано от OtherDimension
Много зле.
x
аь ус ефь пьтнсше
Ай Карамба,искам да се оженя за тоя сексапилПървоначално написано от Virus_
![]()
Мирелчетоооо, отвори ти очички, кифличке (другите, не тия, които си ни показала), щото изкуството, с което си израснала, май не ти е помогнало толкова да го направиш, колкото си си повярвала, че е. Трябва и акъл.
Искам отговор на този пост (защо го прескочи?!):
Беше във връзка с това ти писание (да не го вадиш от контекста имам предвид):А ти, СКЪПО МОЕ, какво правиш, освен да се ПСЕВДОвъзмущаваш?
едит: и да заменяш сутиена на снимките с корсет (за над риза, ама без риза под него)
И двете момичета,които както ти се изразяваш,"плюя",ги познавам.И това първото зимата вървеше пред мен и тормозеше едно момиченце с очила - "Смръдлооо,колко си грозна,приличаш на Спонджбоб,баси тъпите дрехии" или пък : "Ооох вижте ме как съм се облякла днес,дали ще впечатля еди-кой-си"....Целта далеч не е да се изтъкне нечия различност,скъпо мое...Ако смяташ,че ти е топло на дупето независимо дали нечия "любима книга" е Космополитън,значи си точно от тези,заради които народа е така разединен и не му пука за нищо...Ами ако тези момиченца бяха децата ти или малките ти сестрички?Това не се прави нито от завист,нито от нямане на работа,а възмущението съвсем не е псевдо...Но пътувай,драги непукисте.
Първоначално написано от Your Nightmare
Защо не ми отваря ни една снимчица... *подсмърч*
Мирелчето достатъчно я нахлебихте, ще си вземе поука.
Цц, напакостихме ти...
Ако се бяхме придължали към основната идея на темата-да коментираме писанията на госпожиците, а не снимките нямаше да се стигне до тук.
Въпроса за снимките по бельо е дискутиран неколкократно.Някои от момичета имат хубави тела, нека ги паказват, щом искат.
Всички сме различни, за едни е непристойно да показваш гръдта си, за други е нещо напълно нормално.Има доста надаране девойки, които ежедневно носят блузки, потничета и т.н. със дълбоки деколтета, тоест от гърдити им се вижда също толкова голяма част, колкото и ако се снимат само по сутиен....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
тая има рег тукаПървоначално написано от Your Nightmare
даже по едно време й имах скайпа хахахха
Има,има.Първоначално написано от ATAKABG
Симпатично е момчето,ама в тея дрехи и тея пози просто типичен педал.
London Tipton
мирелчето,а ти за по-яка ли се имаш като се снимаш с бира и цигара
Съвсем не,за мен това далеч не е гъзария,част от живота си ми е.Нито е нещо ежедневно,нито нещо толкова специално,че да са се чувствам "яка",като се снимам така.Просто бяхме на планина...там това се правиПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Онез пък девойки ходят със смъкнати дънки и са с деформирани устни - това е част от живота им.Първоначално написано от Mirelchetoo14
[quote="Deadlock"]
Искам отговор на този пост (защо го прескочи?!):
Съжалявам,че съм пропуснала въпроса ти.Ами,правя много неща.Относно точно този проблем предполагам бих могла да направя нещо само за децата си в бъдеще,другите трудно мога да променя.И темата беше породена от моментното възмущение заради ОПИСАНИЕ,никъде не става дума за снимки,повтарям.Сега след няколко часа възмущението изразено толкова гласно и на мен започва да ми се струва тьотинско...Другите неща които правя изобщо?...Както аз не мога да знам за теб,така и ти не можеш за знаеш за мен.Никой от нас двамата не би трябвало да се чувства свободен да постави етикет "нисък манталитет" на другия само заради разрез в мненията по дадена тема...Виж,ако се познавахме...Колкото и снимки,описания и клипчета да се качат в интернет,колкото и мнения да се напишат в този или онзи форум,не може да се разбере какъв човек е в действителност.А ти, СКЪПО МОЕ, какво правиш, освен да се ПСЕВДОвъзмущаваш?
едит: и да заменяш сутиена на снимките с корсет (за над риза, ама без риза под него)
Паак неразбрал,че не става дума за нищо от външния им вид....Първоначално написано от be_true
Присмисваш се на сайтовете за запознанства и на курвите,а ти сама се буташ между ....... да кажем - шамарите,бъдейки в такъв сайт и снимайки се по сутиен.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Имам в софиянци само,пък и не мисля,че е толкова зле там.Регистрирах се,за да си намирам приятелите от старите училища,да пиша във форума,и да общувам с интересни хора,каквито също има,освен масата....Не се оправдавам пред никого.Там има много повече разновидности от "ку*ве" и педал.Първоначално написано от RAWRRR
мариелчето
духай
Това, че се изразявам меко, явно ти пречи да ме разбираш.Първоначално написано от Mirelchetoo14
Някои говорят чрез [със] задниците си.
Опра'Ай се!
Е разбрах те,а това с кое си говорят не е наша работа разбрах вече...Първоначално написано от be_true
Казах горецитираното,защото автоматично реших,че си поредния неразбрал от кое бе породено възмущението ми..Съжалявам.
![]()
Фууууууууууу,фууууууууууу уууууПървоначално написано от Lunatic-
Гледай като те слушам какво става,ще скърша цветенцето![]()
тихо зле
ШтттттПървоначално написано от Lunatic-
![]()