.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 185
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Toва е позата, която заема преди да му го "втъкнат"
    The Spark

Мааама му проста, има същия колан като моя

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Мааама му проста, има същия колан като моя
    И аз имам такъв.Ейй.

То всеки втори вече има такъв колан.
    London Tipton

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Тая тема много популярна стана ... колкото и негативни мнения да има, едва ли дечицата ще приемат, че видът им не отговаря на възрастта. В наши дни малките си мислят, че с цици и дупе на 12-13-14 ще си отворят път в живота, ама накрая обратен ефект се получава

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Не трябва ли да е "всяка втора", щото ми прилича само на женски .
    Обаче, като се замисля за тия индивиди е трудно да се определи пола.
    Е,да.
    Ама не мога да разбера момчетата какво удоволствие им доставя да застават в някакви "пози",да си кривят джуките и тям подобни.

Определено се нуждаят от един хубав бой.
    London Tipton

Супер фен Аватара на Deadlock
    Мирелче, нищо не каза и не знам просто как да коментирам нищото. В общи линии изводът е, че нищо не правиш, а само се пениш?

А защо става въпрос за описание, не за снимки? Щото описанието можеш да натъпкаш с доказали се групи, да споменеш думата изкуство и така да се докараш горе-долу 'стойностна' , пък от секси снимките по сутиен не можеш да се откажеш в името на некифленството? Знам, знааам.

Виж, тъпо ми е да те чета, защото съм виждала човек, който наистина страда, че 'децата ни' са такива, каквито са, и помня погледа му.
    А ти и другите псевдозагрижени...толкова сте престорени. Ето, ти даде линк към твоя профил като пример за образцов такъв, да направим разликата.. Разбираш ли, или само аз се разбирам, колко е..престорено..

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan

Открадна ми сърцето
    Ле ле тези момичета ме побъркаха! Нqмам думи! Каде си тръгнала бе пикло 16 нqмаш гола се снимаш! А'бе наистина акъла им бqга

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    nAfUnKa ..aЗ съМ тАзИ С гОлЕмиТе УсТнИ <ss type="heart">(H)</ss> ..Вс!чко э въпRос на в!jDанэ...,, аZ пэчЭля т! гуБ!ш...дов!jDанэ! <ss type="wink"></ss> .. d;d;d

Град
    във филма
    ^ 7кл кукла http://ddevil16.aha.bg/

Град
    във филма
    I`m BaD BiTcH
    Описание: Obi4am Sporta,Nai ve4e BOXA,Barzite Skorosti.Obi4am da sam na raba na Jivota.I sAM NAI ludata BOKSIORKA !!!! Koito ne verva neka se probva !!!!

^Олеле,ужас.
    London Tipton

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    http://sofianci.com/naneto00

Не е на 14,а на 12... за 13

С тая бяхме в едно даскало.
    Тоест,учиш в 39?!
    Не, учех в 144то, както пише на профила й. ;р
    1ви и 2ри клас бях в 144то...Тая година завърших. Ех как ми се иска да намеря някой с който сме били заедно тия първи 2 години... Доста ще е интересно.

Иначе за момичетата какво да кажа... Аз не съм като тях и това е най-важното. Всеки да си живее живота. На мен не ми пречат.

казвал ли съм, че дедлок и адъра рулират
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    пфффф тоя направооооо ..... как мои да са толкос зле ..баси гейчето !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

омгомгомг
    хора,верно работа нямате ли си,бре

Супер фен Аватара на Deadlock
    Аз не.

Град
    your mind,your body and your soul
    az puk sajalqvam,che mahnaha kazarmata.Na teq "jenichki" im trqbva malko tvurda ruka
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    az puk sajalqvam,che mahnaha kazarmata.Na teq "jenichki" im trqbva malko tvurda ruka
    Ооо и аз!Бащите и батковците ни са последните поколения истински мъже с чувство за дълг и отговорност...Какво е вечер на маса, ако някой не разкаже историите си от казармата?!

Мега фен Аватара на babity
    http://sofianci.com/index.php?m=member&id=7642&p=profile

Лукнете тази....на 14.
    тая е потребителка тук

Едит: сега четох последният пост. Казармата нищо не прави! Брат ми не е бил никога с педерастки наклонности, нито някога през живота си ще облече розово, но определено имаше нужда да олегне. Казармата не помогна...

Знам ги тея . Не ги познавам лично , но са ми супер смешни . Като каза за онова момиче на 14 веднага се сетих коя е , макар че все още не бях отворила линка . Тая с , която се е снимала на първата снимка е доста смешна . Типична фешънка с куха глава . Супер зле са , няма какво да коментирам повече . Прочетете статията "Барби в сайтовете за запознанства" . Там всичко е описано точно и ясно , дадени са над 10 примера и просто е комично ...
    Това е последното нещо , което ще кажа : изглеждат около 16 годишни с този тежък , нескопосано нанесен грим и няма да се учудя , ако се сбръчкат още преди да прескочат христовата възраст ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз да си попитам - има ли в тези сайтове момиче, от 12 до 25 да речем, което да не се е снимало с надути джувки, по сутиен, пред огледалото разкикерчена на 180 градуса, без алкохол или цигара в ръка, без да се мляска с гаджето?

Ако има-да драсне 1 ЛС, че ще ми е интересно да се запознаем.

И все пак видях 1 доста по-фрапантен случай. 1 моя ученичка на 17 в ГепиМе. то не, че е първата, ама снимката е от преди 3 години, а на нея мята 1 бюст 120 сантиметра. то не, че си няма момичето, ама го показва де що свари. Стана ми гнусно. А клко е глупава няма да коментирам просто. Единственото нещо в главата й е как да си легне с колкото се може повече момчета и как повече да заголи бюст. Няма да ви казвам с какви деколтета идва на училище. Стана ми неудобно. А аз не се впечетлявам от разголена гръд.....

Мега фен Аватара на babity
    Скъпа Кремче, аз имам профил, на който няма разголени снимки (е, не и мои!!!), нито такива с цигара или пиене в ръка. Единственото ми прегрешение беше една единствена снимка с "надути джувки".

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Скъпа Кремче, аз имам профил, на който няма разголени снимки (е, не и мои!!!), нито такива с цигара или пиене в ръка. Единственото ми прегрешение беше една единствена снимка с "надути джувки".
    kazva se kloka ne "надути джувки"

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз да си попитам - има ли в тези сайтове момиче, от 12 до 25 да речем, което да не се е снимало с надути джувки, по сутиен, пред огледалото разкикерчена на 180 градуса, без алкохол или цигара в ръка, без да се мляска с гаджето?

Ако има-да драсне 1 ЛС, че ще ми е интересно да се запознаем.

И все пак видях 1 доста по-фрапантен случай. 1 моя ученичка на 17 в ГепиМе. то не, че е първата, ама снимката е от преди 3 години, а на нея мята 1 бюст 120 сантиметра. то не, че си няма момичето, ама го показва де що свари. Стана ми гнусно. А клко е глупава няма да коментирам просто. Единственото нещо в главата й е как да си легне с колкото се може повече момчета и как повече да заголи бюст. Няма да ви казвам с какви деколтета идва на училище. Стана ми неудобно. А аз не се впечетлявам от разголена гръд.....
    Моят беше такъв .Освен ако и не смятаме изрусената ми тогава коса за духовно падение..

По сте4ение на обстоятелствата се запознах с едно моми4е,което бях виждала във флирт4е,имаше снимки по сутиен,сприятелихме се..сподели ми,4е е девствена.Мисълта ми е,4е не винаги инфантилността върви ръка за ръка с курвалъка..просто ве4е това се е превърнало с стереотип,модел за подражание..хората го следват несъзнателно.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Русе

Re: Най-ярките кухоглавки,на които сте попадали..?

А...не е възможно просто ЧАК толкова В училище бях мяркала едно момиче 6ти клас с високи до над коляното червени лачени ботуши на токче 10 санта,но си казах ОК...може пък незавизимо от това да има акъл..(защото и аз имах подобен период,в който се обличах като по-голяма незнайно защо,а тъпа не съм)Да бе,да...акъл Попаднах на профила й в небезизвестния сайт СОФИЯНЦИ, в чийто лексикон заявява следните умнотии:

Любима песен:
    Dimana-palish me , Galena & dj Damqn-sama, Kameliq - nikotin

Стил на обличане:
    fash!on ;dd

.....дотук добре,всеки с предпочитанията си,колкото и да са в разрез с моите.После ми стана интересно дали следващите предпочитания за са 6ти клас....

Любима напитка:
    vodka s coca-colaa (drunk)

Любим спорт:
    krewatno jydoo ;

И нещо,издаващо неимовееерна простотия не защото е така,а защото си го признава в тая комбинация:

Любима музика:
    chaLgъъ & house

Обаче чуйте сега...оттук нататък няма да коментирам,вие ще го направите:

Любима мисъл:
    nQm@ d@ mэ nP!tэj@B@SH $o0o0Pk@ sHlQdъK $@m o0o0$t@B@sH [!]

Това трябва да значи в превод "Няма да ме притежаваш,сорка,сладък,са оставаш".Дааа...велика мисъл изпитана през времето...За около 3 часа разчетох горенаписаното на странен език.

Какъв човек искаш да имаш до теб:
    krasif i na koito moa da ras4itam i da ima para 4e si e ebalo maikata :d [!]

Любима книга:
    Cosmopol!tan

За последните две коментар НЯМАМ

Ако и вие сте попадали на такива,пускайте.

taz na 12 li e

imam 4uvstvoto 4e mi e kaka, a az sam na 18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си