- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ярките кухоглавки,на които сте попадали..?
Toва е позата, която заема преди да му го "втъкнат"Първоначално написано от Your Nightmare
The Spark
Мааама му проста, има същия колан като моя![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
И аз имам такъв.Ейй.Първоначално написано от ЕPu
![]()
То всеки втори вече има такъв колан.![]()
London Tipton
Тая тема много популярна стана ... колкото и негативни мнения да има, едва ли дечицата ще приемат, че видът им не отговаря на възрастта. В наши дни малките си мислят, че с цици и дупе на 12-13-14 ще си отворят път в живота, ама накрая обратен ефект се получава![]()
Е,да.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Ама не мога да разбера момчетата какво удоволствие им доставя да застават в някакви "пози",да си кривят джуките и тям подобни.
![]()
Определено се нуждаят от един хубав бой.![]()
London Tipton
Мирелче, нищо не каза и не знам просто как да коментирам нищото. В общи линии изводът е, че нищо не правиш, а само се пениш?
А защо става въпрос за описание, не за снимки? Щото описанието можеш да натъпкаш с доказали се групи, да споменеш думата изкуство и така да се докараш горе-долу 'стойностна', пък от секси снимките по сутиен не можеш да се откажеш в името на некифленството? Знам, знааам.
Виж, тъпо ми е да те чета, защото съм виждала човек, който наистина страда, че 'децата ни' са такива, каквито са, и помня погледа му.
А ти и другите псевдозагрижени...толкова сте престорени. Ето, ти даде линк към твоя профил като пример за образцов такъв, да направим разликата.. Разбираш ли, или само аз се разбирам, колко е..престорено..
Открадна ми сърцетоПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
![]()
Ле ле тези момичета ме побъркаха! Нqмам думи! Каде си тръгнала бе пикло 16 нqмаш гола се снимаш! А'бе наистина акъла им бqга
nAfUnKa ..aЗ съМ тАзИ С гОлЕмиТе УсТнИ <ss type="heart">(H)</ss> ..Вс!чко э въпRос на в!jDанэ...,, аZ пэчЭля т! гуБ!ш...дов!jDанэ! <ss type="wink"></ss> .. d;d;d
^ 7кл кукла http://ddevil16.aha.bg/![]()
I`m BaD BiTcH
Описание: Obi4am Sporta,Nai ve4e BOXA,Barzite Skorosti.Obi4am da sam na raba na Jivota.I sAM NAI ludata BOKSIORKA !!!! Koito ne verva neka se probva !!!!
1ви и 2ри клас бях в 144то...Тая година завърших. Ех как ми се иска да намеря някой с който сме били заедно тия първи 2 години... Доста ще е интересно.Първоначално написано от Christ
![]()
Иначе за момичетата какво да кажа... Аз не съм като тях и това е най-важното. Всеки да си живее живота. На мен не ми пречат.
казвал ли съм, че дедлок и адъра рулират![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
пфффф тоя направооооо ..... как мои да са толкос зле ..баси гейчето !Първоначално написано от Your Nightmare
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
омгомгомг
хора,верно работа нямате ли си,бре
az puk sajalqvam,che mahnaha kazarmata.Na teq "jenichki" im trqbva malko tvurda ruka![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ооо и аз!Бащите и батковците ни са последните поколения истински мъже с чувство за дълг и отговорност...Какво е вечер на маса, ако някой не разкаже историите си от казармата?!Първоначално написано от Blue_Mushroom
тая е потребителка тукПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
![]()
![]()
Едит: сега четох последният пост. Казармата нищо не прави! Брат ми не е бил никога с педерастки наклонности, нито някога през живота си ще облече розово, но определено имаше нужда да олегне. Казармата не помогна...![]()
Знам ги тея . Не ги познавам лично , но са ми супер смешни . Като каза за онова момиче на 14 веднага се сетих коя е , макар че все още не бях отворила линка . Тая с , която се е снимала на първата снимка е доста смешна . Типична фешънка с куха глава . Супер зле са , няма какво да коментирам повече . Прочетете статията "Барби в сайтовете за запознанства" . Там всичко е описано точно и ясно , дадени са над 10 примера и просто е комично ...![]()
![]()
Това е последното нещо , което ще кажа : изглеждат около 16 годишни с този тежък , нескопосано нанесен грим и няма да се учудя , ако се сбръчкат още преди да прескочат христовата възраст ...
Аз да си попитам - има ли в тези сайтове момиче, от 12 до 25 да речем, което да не се е снимало с надути джувки, по сутиен, пред огледалото разкикерчена на 180 градуса, без алкохол или цигара в ръка, без да се мляска с гаджето?
Ако има-да драсне 1 ЛС, че ще ми е интересно да се запознаем.
И все пак видях 1 доста по-фрапантен случай. 1 моя ученичка на 17 в ГепиМе. то не, че е първата, ама снимката е от преди 3 години, а на нея мята 1 бюст 120 сантиметра. то не, че си няма момичето, ама го показва де що свари. Стана ми гнусно. А клко е глупава няма да коментирам просто. Единственото нещо в главата й е как да си легне с колкото се може повече момчета и как повече да заголи бюст. Няма да ви казвам с какви деколтета идва на училище. Стана ми неудобно. А аз не се впечетлявам от разголена гръд.....
Скъпа Кремче, аз имам профил, на който няма разголени снимки (е, не и мои!!!), нито такива с цигара или пиене в ръка. Единственото ми прегрешение беше една единствена снимка с "надути джувки".![]()
kazva se kloka ne "надути джувки"Първоначално написано от babity
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Моят беше такъвПървоначално написано от krem4et0
.Освен ако и не смятаме изрусената ми тогава коса за духовно падение..
По сте4ение на обстоятелствата се запознах с едно моми4е,което бях виждала във флирт4е,имаше снимки по сутиен,сприятелихме се..сподели ми,4е е девствена.Мисълта ми е,4е не винаги инфантилността върви ръка за ръка с курвалъка..просто ве4е това се е превърнало с стереотип,модел за подражание..хората го следват несъзнателно.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Mirelchetoo14
taz na 12 li e![]()
imam 4uvstvoto 4e mi e kaka, a az sam na 18![]()