.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 185 от общо 185
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от СВАСТИКА
    В крайна сметка няма красив или грозен човек, както съм казвал. Едно момиче е красиво, но като казвам красиво, то е красиво за мен и това, че е така, не значи, че ще бъде и за останалите. Дори да е красива за 1 000 000, пак не значи, че е красива, защото в световен мащаб няма критерии по които да се характеризира красотата Глупаво е да вярвате в простотията на пресата и телевизията. Ако 100 човека ти кажат, че си грозен, това не значи, че си, тъй като това е само мнение Може 189 876 човек да ти каже, че си хубав, но ще ти го каже. Нима трябва да си красив за да имаш самочувствие? Или слаб...? Нима трябва да си перфектен за да имаш самочувствие? Стани погледни се в огледало от разтояние 15 см, поогледай внимателно и ще разбереш, че имаш доста дефекти. Ако за теб и още 20 си красив/а, това не те прави такъв/а. Яко сте във филма, но това ще ви се отрази доста по-късно
    И аз това им обеснявам от две седмици на сам!
    Само дето пропуснах момента с "в световен мащаб.. еди си кво еди си кво".

Таз мадама, едрата Много дащна, бе.
    Малиии

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Offtopic : quench има най-якия аватар, който съм виждал!

Аз лично не смятам че не трябва да има самочувствие заради външния си вид ( то красотата е относително нещо) но от това което пише на профила й не се вижда да е мн интелигентна, а напротив. Аз виждам в тва момиче голяма комплексарка просто. Навярно тя самата не се харесва...а то това е най - лошото. И си е вярно че красотата е относително понятие, а ние само коментираме, не заклеймяваме.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Аз лично не смятам че не трябва да има самочувствие заради външния си вид ( то красотата е относително нещо) но от това което пише на профила й не се вижда да е мн интелигентна, а напротив. Аз виждам в тва момиче голяма комплексарка просто. Навярно тя самата не се харесва...а то това е най - лошото. И си е вярно че красотата е относително понятие, а ние само коментираме, не заклеймяваме.
    Мн сте зле. Аз не видях момичето да е написало "Аз съм най-готината на света". Пускат се в тоя форум по 100 теми за това колко са кухи момичетата и как си пишат "Кучка съм но не твоята" и тем подобни и после когато някоя си напише нещо в профила да им се подиграе и да им каже колко са тъпи вие викате че била с голямо самочуствие... Е не знаете и вие какво искате. Винаги ще се намери някой да плюе независимо какво прави човек

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ало, психоложката, стига си гадаела...

Ама как им се подиграва само.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Голям фен
    http://www.kefche.com/vekin4?q=discu...show&id=227808

Уахахахахах вижте твааа моля ви сеее аххахаахахахх няма такова чудооо

Guest
    Тая детп е пуснала темата

Град
    Rivendell, Middle Earth
    ОМГ ОМФГ !!!! Държавата е пълна с такива... Виждала съм мн по-фрапиращи девойки... аман... Сще едно доказателство докъде довежда 4алгията !
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Град
    Rivendell, Middle Earth
    http://www.kefche.com/vekin4?q=discu...show&id=227808

Уахахахахах вижте твааа моля ви сеее аххахаахахахх няма такова чудооо

господи боже тва не е истина какфо става с тоя народ
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми