Стоя и ви чета гадните скапани детски разсъждения и си задавам въпроса: Докога? Отговарям си риторично - Винаги ще е така.. Винаги ще има тъпкачи и глупаци, винаги ще има кой да се заяде с теб, защото ти завижда на визията или интелекта.. Все ще се намери някой, който да направи саркастична пародия на казаното от теб. Примерно селяшки изцепки като: "На какво да ти завиждаме? На педе*астията ли?" И жалкото, че единственот което постигате е едно две три 5 или 10 поста с + 1, или подкрепа от друг такъв като вас, който пък си мисли, че ще стане интересен, ако бъде в колектива. Тука ви е грешката - вие сте различни, не ви свързва абсолютно нищо, възможно е никога да не се видите или чуете, но сте колектив... Това е наистина глупаво. Сякаш да идеш в Го, го гърлс и да станеш компаньонка, само и само да си от колектива... Хах, наистина и нивото ви на интелигентност не е голямо. Друго много интересно е, когато сте достатъчно затапени и започнете да търсите правописни грешки, тъй като няма за какво друго да се захванете... Но сте смешни така или иначе.
По тази тема - Момичето имало самочувствие, а било грозно... Интересно! Наистина това ме замисля доста и ми довежда 2 мисли: Достатъчно глуави сте за да знаете какво е красота и Прекалено задръстени за да знаете какво е самочувствие... В крайна сметка няма красив или грозен човек, както съм казвал. Едно момиче е красиво, но като казвам красиво, то е красиво за мен и това, че е така, не значи, че ще бъде и за останалите. Дори да е красива за 1 000 000, пак не значи, че е красива, защото в световен мащаб няма критерии по които да се характеризира красотата Глупаво е да вярвате в простотията на пресата и телевизията. Ако 100 човека ти кажат, че си грозен, това не значи, че си, тъй като това е само мнение Може 189 876 човек да ти каже, че си хубав, но ще ти го каже. Нима трябва да си красив за да имаш самочувствие? Или слаб...? Нима трябва да си перфектен за да имаш самочувствие? Стани погледни се в огледало от разтояние 15 см, поогледай внимателно и ще разбереш, че имаш доста дефекти. Ако за теб и още 20 си красив/а, това не те прави такъв/а. Яко сте във филма, но това ще ви се отрази доста по-късно