.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя?

Здр. на всички. Пиша тук,за да споделя своя проблем и се надявам да ми помогнете.Преди няколко дни казах на едно момче,че го харесвам и той ми отвърна с положителен отговор.Но тук идва проблемът.Харесвам го само като приятел поне засега,а той мен не само като приятелка.Знам,че може би постъпих зле,защото ако поиска да бъдем повече от приятели,аз няма да мога да му отвърна,а всъщност съм казала обратното.Дайте ми съвет какво да правя.Или пък не трябва да ми пука от това??

Просто поговори с него и му кажи истината.;]]

леле и защо му каза че го харесваш при положение че чувствата ти са само приятелски.... много объркано пубертетче си и ти.... по-добре му кажи че чувствата ти са само фр и не го лъжи... ще стане по-зле....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    леле и защо му каза че го харесваш при положение че чувствата ти са само приятелски.... много объркано пубертетче си и ти.... по-добре му кажи че чувствата ти са само фр и не го лъжи... ще стане по-зле....
    М дам... когато харесваш някой просто като приятел, няма нужда да му го казваш... То се подразбира щом общуваш с него..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Еми ще му стане много гадно,защото ти вече си му дала надежди,но трябва да му кажеш,няма смисал да си прави илюзии.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Оле.. по-добре не го лъжи че го харесваш като нещо повече от приятел, защото после ще има лоши последствия.. и за двама ви.. Поговори с него и му го обясни по възможно най-дискретния начин..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен
    Град
    София
    Аэ проблем не виждам.Не се филмирай.Просто му каэваш как стоят нещата и готово.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Отдръпни се. Така ще разбере, че не го харесваш.

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    +1
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

е,тпо мн тъпо ще се полу4и-ами казах ти 4е те харесвам ама всъщност те харесвам само като пр по добре ако дойде момента го излъжи 4е си си харесала някой друг

Цитирай Първоначално написано от LaSt KiSs [
    ]Просто поговори с него и му кажи истината.;]]
    +1
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си