Цитирай Първоначално написано от dimanushka
Цитирай Първоначално написано от dark_angel_7813
Цитирай Първоначално написано от dimanushka
тая тема я пиша само защото искам да си излея "мъката" някъде....
аз съм мн просто същество... тъкмо се бях окопитила и не ми пукаше нито от нечие мнение, нито от нечии клюки, нито от това какво става около мен... знаех си че съм си сама и на никой не му пука за мене и не ми правеше впечатление защото съм си свикнала... тъкмо си мислех че ми е все тая вече.. когато се оказа че още първия който ми обърне внимание ще ми срути подпорката... то момчето не че нещо е направило... точно обратното... първо си мислех че ме харесва и че може да стане нещо ама после нищо... ама тва е друга тема, въпроса е че аз се вързах...
иииии аз съм мн просто същество... просто исках да го кажа... на вас как не ви пука или само аз съм такава...
не се притеснявай и аз съм така .... колкото и да не ми се иска да не ми пука от никой и нищо при мен тва не се получава .... амм какво е станало с момчето иначе .... дали ако кажеш ше излезе и тва някво подобие на една моя почти стара историика....
ами запознахме се в диското (и то това обяснява нещата де ) ми всичко беше перфектно той ме канеше да танцуваме.. ала бала.. нормалните неща ама по едно време както танцувахме ме заведе до наща маса и ми каза че ще ме остави за малко при мойте хора и повече нищо... като си тръгнах само ме изгледа ... на другия ден случайно го видях в един сайт и си направих регистрация и му писах ама той на мен не ми отговори въпреки че е гледал профила ми....
знам че е тъпо и то си я ясно че е искал само да ме изчука.... въпроса е че аз се вързах че ще се получи... детайлите просто го крещяха ама не.. яд ме е че се подведох и сга ми е гадно.... не ме е грижа толкова за момчето ама исках повече... оф отплеснах се...
тей де.. това се случи..

Оле мн кофти е станало .... мм споко и аз мн лесно се връзвам за някви такива неща после мн се ядосвам ... щот съм толкова тъпаа ама и момчето има разбира се вина как така първо ше прай разни намеци тва онва а после нищо ей такива като тва момче което много тъпо е постъпило според мен .... е само за бой и като един мой познат зн ли какво ... проблемът на повечето момичета и момчета е че незнаят какво искат .... Нз за другите и за теб но аз лично .... винаги съм знаела кво искам .... и тва понякога ме кара да се чувствам мн зле ... особенно когато искам нещо страшно много... но песимизма в мен надделява и аз просто .... се ядосвам на самата мен си защото невинаги намирам решение ...