.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да постъпя?

Zna4i imam priqtel koito e na 20 a az sam na 13 vsi4ki kazvat 4e tova e edna gre6ka na6ite ne go odobrqvat no toi e adski dobar.KAk da im pokaja 4e toi e za men obi4ame se mnogo,no trqbva vinagi da se kriem ot horata i tova e adski gadno! KaJete kak da postapq kakvo da pravq???
    Обичам Андриан

Мега фен
    Както и да го погледнеш, това е подсъдимо.Нормално е родителите ти да не го удобряват.

daje priqtelkite mi me otblaskvat po neznaini pri4ini ot kakto sam s nego
    Обичам Андриан

Град
    sofiq o.k
    аве тоя иска да те ис4ука и после 6те те зареже и 6те си трошиш главата мн сте знел малките ве ти 6те ходиш ли с някое хлапе на 7 годинки нем нали съштото е и при него замо4е той има шанс да спи с теве а ти с хлапето не оставиго ве мн си ... :Х
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Horrorwood
    Сигурна ли си че го обичаш? Та ти си едва на 13. Според мен на тази възраст има само 'увлечение по някой готин батко'. Нормално е вашите да не го одобряват, ако си хванеш гадже на 40, вашите и инфаркт могат да получат от неодобрение. Той е на 20, има СЪВСЕМ различен начин на мислене, изживял е неща, за които на теб ти е още много рано. Та отново се замисли, дали това наистина е любов?
    Your pseudo sunshine I don't need.

ако искаш да си с него бъди! това,че родителите ти не го одобряват е нормално все пак си малката им дъщеричка ,но ако наистина се чувстваш готова за такава сериозна връзка ти си решаваш не другите

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Виж...изпадала съм в същата ситуация, въпреки че бях по-голяма от теб и разликата във възрастта ни беше значително по-малка. Аз съм на 16, той на 20. Родителите и приятелите ми бяха против връзката ни. Естествено никой не се опита да ме спре, защото знаят колко съм инатлива и че ще се боря много за нещо, което не е позволено. Наложиха ми вечерен час.... Наложи се да бягам от часовете, изоставях приятелите си (които са най-страхотните хора на света), за да бъда с неговите. С майка ми непрекъснато имахме скандали.

Та...с всичко това исках да ти кажа, че е много трудно да запазиш връзка, която останалите не одобровят. В моя случаи всичко се оказа лъжа - усилията не си заслужаваха ни най-малко. Страдах много и повече никога няма да бъда с някои, който майка ми не харесва. От първия ден, в който се запознах с него, тя ми каза, че е лъжец. Накрая се оказа наистина права.

Послушай родителите и приятелите си. Успех!

Казала си не ваште,че ходиш с 20-годишен... Ами как очакваш да реагират!А за приятелките също нормлно поведение!В една такава връзка с такава голяма разлика,никой няма да си помисли,че сте заедно,защото се обичате...А,иначе много им се чудя на такива като приятелят ти,които замайват главата на невръстните момиченца,минават ги веднъж-два пъти и ги зарязват с разбито сърце да реват и да си режат вените...

Normalno roditelite ti da ne go odobrqvat vse pak ti si na 13 a toi na 20-razlikata ne e golqma no zavisi ot kakva poziciq na godinite si, a v tvoq slu4ai opredeleno razlikata e ubiistvena predstavi si da e mnogo dobar dokto mu pusne6 i posle te zareje, oxooo togava 6te vidi6 kolko e dobar naistina

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от baby2009
    Zna4i imam priqtel koito e na 20 a az sam na 13 vsi4ki kazvat 4e tova e edna gre6ka na6ite ne go odobrqvat no toi e adski dobar.KAk da im pokaja 4e toi e za men obi4ame se mnogo,no trqbva vinagi da se kriem ot horata i tova e adski gadno! KaJete kak da postapq kakvo da pravq???
    Лелеееее тва според мен си е живо педуфилство .... Тоя наистина нещо му хлопа ..... ако се занимава с доста по малки от него.... М аз мисля ... че е невъзможно .... просто всичкото тва ... и също така мисля че тази връзка няма да просъществува ......
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

napravi si izvoda sama ot tova koeto 6te ti razkaja. az imax dalga vrazka s 4ovek 8g po-golqm ot men, bqx na 15 kogato tragnax s nego, sega sam na 19. dosta vreme sled kato ve4e bqxme zaedno toi sam si kaza 4e tragnal s men za6toto 4isto i prosto iskal samo da pravi sex s men, ni6to pove4e. samo 4e az bqx devstvena, makar na nego da my izglejda6e stranno, sa6to se okaza 4e sam razli4en 4ovek ot tova koeto toi si e mislel 4e sam. mina vreme dokato pravixme sex za 1vi pat, togava ve4e ima6e 4yvstva ot moq i ot negova strana, no az ne mislex tolkova dali 6te me zareje.
    toi nai-veroqtno vijda ne6tata taka-tq e malka i glypava o6te i 6te mi pysne s malko sladki prikazki. moje i da gre6a ne kazvam 4e sam v prava v tova koeto pi6a za6toto vsi4ko e strogo individyalno i az sam dokazatelstvoto 4e ponqkoga moje i da ima 4yvstva, no vinagi i ne te bqxa vode6ti za na4aloto na vrazkata koqto imax.
    i o6te ne6to toi e nad 18 a ti si samo na 13, toi e podsadim imai go v predvid, ne, ne govorq za pedofiliq i t.n. podsadim e 4e ima vrazka s maloletna i roditelite ti mogat da go sadqt. sa6to ako ne gre6a ako pravi6 sex s nqkoi nad 18 i si pod 16 toi moje da bade saden.

Щом имате 7 години разлика значи приятелят ти е бил чикиджия и му е писнало за тва си е хванал теб .Нямал е шанс с тия на неговата въсраст (по-хубавите),щот си е прост !Всички ,които не го приемат са прави ,за това ги послушай след време няма да сажаляваш !

Мега фен
    Град
    София
    Водите ли полов живот?
    И от колкото време сте эаедно?
    Вашите иэобщо энаят ли эа неговото съществуване?
    От любопистство питам.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Пфф... няма да те съдя, за това че имаш такава връзка, защото и аз когато бях на твоята възраст бях в абсолютно същата ситуация...
    Мислех си, че "го обичам" и "той ме обича", карах се с майка ми постоянно, защото исках да съм с него, с приятелите си също... Всички се опитваха да ми отворят очите, но аз не исках и да чуя даже.. По-късно самичка осъзнах, че не си е заслужавало..
    Все пак разликата във годините ви е голяма, имате различни интереси, мислене и т.н. Рано или късно ще ви стане скучно, няма да имате какво да правите заедно или.. по-лошото ти ще му пуснеш и това ще е с връзката ви...
    Лично според мен не си заслужава подобна връзка, но решението си е лично твое
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Щом имате 7 години разлика значи приятелят ти е бил чикиджия и му е писнало за тва си е хванал теб .Нямал е шанс с тия на неговата въсраст (по-хубавите),щот си е прост !Всички ,които не го приемат са прави ,за това ги послушай след време няма да сажаляваш !
    Ей това е истината между другото.
    Момчето,ако е имало шанс с по-эрели и по-опитни момичета,надали е щяло да се хване с 13-годишно ДЕТЕ.Друга е работата вече,ако си има някакви по-раэлични предпочитания.Но тук вече става въпрос эа педофилия-дано да не е така.А тея прикаэки эа любовта, са ми смешни.Да беше ти на 16-17,той на 23-24-окей.Ама си на 13,а той на 20-два раэлични свята,на раэличен акъл сте,колкото и да отричаш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Ей това е истината между другото.
    Момчето,ако е имало шанс с по-эрели и по-опитни момичета,надали е щяло да се хване с 13-годишно ДЕТЕ.Друга е работата вече,ако си има някакви по-раэлични предпочитания.Но тук вече става въпрос эа педофилия-дано да не е така.А тея прикаэки эа любовта, са ми смешни.Да беше ти на 16-17,той на 23-24-окей.Ама си на 13,а той на 20-два раэлични свята,на раэличен акъл сте,колкото и да отричаш.
    за тоsa sam saglasna 4e ne sme na edin akal toi e imal i s po golemi ot nego jeni otno6eniq ,no pri men se e sprql
    Обичам Андриан

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Сигурна ли си че го обичаш? Та ти си едва на 13. Според мен на тази възраст има само 'увлечение по някой готин батко'. Нормално е вашите да не го одобряват, ако си хванеш гадже на 40, вашите и инфаркт могат да получат от неодобрение. Той е на 20, има СЪВСЕМ различен начин на мислене, изживял е неща, за които на теб ти е още много рано. Та отново се замисли, дали това наистина е любов?
    da sigorna sam v tova ,vse pak sme zaedno ot po4ti 8 meseca
    Обичам Андриан

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Normalno roditelite ti da ne go odobrqvat vse pak ti si na 13 a toi na 20-razlikata ne e golqma no zavisi ot kakva poziciq na godinite si, a v tvoq slu4ai opredeleno razlikata e ubiistvena predstavi si da e mnogo dobar dokto mu pusne6 i posle te zareje, oxooo togava 6te vidi6 kolko e dobar naistina
    za razlikata naistina e golqma no tova e kakvo da se pravi na6te 6te trqbva da sviknat s tova za nego bih dala vsi4ko
    Обичам Андриан

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Както и да го погледнеш, това е подсъдимо.Нормално е родителите ти да не го удобряват.
    + 1..любов между 13годишна с 20 годишен е непреимлива...ваще с право се тревожат и не го приемат

a ot kolko vreme ste zaedno?

Боже зарежи го ,докато не е станало късно!!! Сега може да си адски влюбена и да мислиш ,че и с него е наистина така,но послушай родителите и приятелите си,все пак имат повече опит,а и ще са ти за по-дълго отколкото някав педофил (сори за обидата ) Намери момче на твоята възраст или се забавлявай с приятелите си забрави го просто не еза теб преживяла съм го и наистина боли повярвай!
    Когато една врата се затваря, друга се отваря.Ние често стоим толкова дълго гледайки затворената, че не виждаме отворената.

Цитирай Първоначално написано от Some Girl
    a ot kolko vreme ste zaedno?
    8 месеца
    Обичам Андриан

8m ne sa malko vreme, a toi iskal li e da pravite sex?

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Виж...изпадала съм в същата ситуация, въпреки че бях по-голяма от теб и разликата във възрастта ни беше значително по-малка. Аз съм на 16, той на 20. Родителите и приятелите ми бяха против връзката ни. Естествено никой не се опита да ме спре, защото знаят колко съм инатлива и че ще се боря много за нещо, което не е позволено. Наложиха ми вечерен час.... Наложи се да бягам от часовете, изоставях приятелите си (които са най-страхотните хора на света), за да бъда с неговите. С майка ми непрекъснато имахме скандали.

Та...с всичко това исках да ти кажа, че е много трудно да запазиш връзка, която останалите не одобровят. В моя случаи всичко се оказа лъжа - усилията не си заслужаваха ни най-малко. Страдах много и повече никога няма да бъда с някои, който майка ми не харесва. От първия ден, в който се запознах с него, тя ми каза, че е лъжец. Накрая се оказа наистина права.

Послушай родителите и приятелите си. Успех!

Да определено майките ни дават добри съвети относно хората... които харесваме.. Може би и аз няма да бъда с човек когото майка ми не одобрява, защото тя ме познава най-добре от всички останали и знае каква съм и т.н. и изобщо какъв съвет да ми даде..

Така сега по темата... 8 Месеца нито са малко нито са много Явно вече си се привързала към него... Ако не напира за секс, и гледа винаги да те разбира , да бъде нежен добър с теб, значи все пак е възможно да имате връзка, но имаи в предвид че с тая връзка се обричаш на непрятности. И че трудно ще промените мнението на хорските усти - те винаги ще говорят за вас... И няма какво да направиш ... Но пък аз се надявам да не е от малоумниците, търсещи само секс... о.О Защото тия малоумни същества ще ги хвана и ще ги избия
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си