.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Обичат те и те пазят какво лошо има в това,бих дала всичко родителите ми да ми обръщат повече внимание

az kato bqh na tvoite godini me puskaha ama postoqnno mi zvunqha da se pribiram kato stane po kusno ili puk mam trugva6e da me tursi (az jiveq na selo i se znaem pove4eto i tq si me znae kude sum )
    ama ina4e o6te me qdosva maika mi s tova zvunene da se pribiram... sled 2 meseca pravq 18 a onzi den kato bqh izlqzla s klasa v grada da se vidim kato za kraq na u4ebnata godina mi zvunq 4 puti!!!!!!! samo me izlaga.. ve4no mi zvuni i mn se nervq.. i kato i kaja da spre i 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva za6tto me zae s kogo sum i kude sum.. tq vse mi tru6va.. "ami drugite deca kak ne im zvunqt da se pribirat" OMG.... na 18 godi6ni hora ne im zvunqt po 12923862164819 puti da se pribirat kum 11-12 .... a be kvo da kaja.. qdosah se daje.. i se otplesnah...
    dano i tite roditeli da ne sa kato moita maika v tova otno6enie kogato porasne6
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

На твоята възраст родителите ми ме пускаха до 9-10 часа...спокойно ще умекнат..има време...това е че те се притесняват за теб...съвсем нормално е това спокс..те живеят с едно разбиране-ти с друго..ако трябва поговори с тях,обясни им че твоите фр излизат и ги пускат до късно и че няма нищо, за което да се притесняват...но все пак ти казвам че има време за всичко в това число и да се забавляваш..
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_
    За пръв път започнах да излизам на 11г. но само за няколко часа следобеда и те през един час ми звъняха.На 12г. пък почнах вече по цял следобед да излизам и те пак през два часа ми звъняха да ме питат дали съм добре и кога ще се върщам.А сега,когато съм на 13 ме пускат от 10:00 да речем до 18:00,но се прибирам за обяд.И така като пораствам с всяка една година те ме пускат повече и повече време!
    И аз съм така но не вярвам на 14 години да ме пуснах до 11

Град
    СоФиЯ
    Разбирам ги ... аз започнах да излизам сама във втори клас ... но ме пускаха само пред блока и зад блока , но приятелите ми бяха големи и може би им имаха доверие , че ще ме пазят . В първи клас ме пускаха само с братовчед ми ... Абе не се притеснявай ... и това време ще мине Както каза една съфорумничкаа : " на 13 си не на 17 "
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

От 8год. ме пускат навън до мноого късно..
    Dano mi pozvoli da imam dakel4ee!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не знам, на 13 съм и нямам такива проблеми. Може би ти нямат доверие, пробвай да им докажеш по някакъв начин, че си отговорна а иначе сега зимата не се надявай на по-късно от 17:00-17:30 а пък и ако си от София да не говорим .. все пак това е голям град и родителите са загрижени за теб.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Ако си сама,кой знае какво може да стане,не рискуваааййй,момичеее!
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си