- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ!!!Строги родители
Обичат те и те пазят какво лошо има в това,бих дала всичко родителите ми да ми обръщат повече внимание![]()
az kato bqh na tvoite godini me puskaha ama postoqnno mi zvunqha da se pribiram kato stane po kusno ili puk mam trugva6e da me tursi (az jiveq na selo i se znaem pove4eto i tq si me znae kude sum )
ama ina4e o6te me qdosva maika mi s tova zvunene da se pribiram... sled 2 meseca pravq 18 a onzi den kato bqh izlqzla s klasa v grada da se vidim kato za kraq na u4ebnata godina mi zvunq 4 puti!!!!!!! samo me izlaga.. ve4no mi zvuni i mn se nervq.. i kato i kaja da spre i 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva za6tto me zae s kogo sum i kude sum.. tq vse mi tru6va.. "ami drugite deca kak ne im zvunqt da se pribirat" OMG.... na 18 godi6ni hora ne im zvunqt po 12923862164819 puti da se pribirat kum 11-12 .... a be kvo da kaja.. qdosah se daje.. i se otplesnah...
dano i tite roditeli da ne sa kato moita maika v tova otno6enie kogato porasne6![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
На твоята възраст родителите ми ме пускаха до 9-10 часа...спокойно ще умекнат..има време...това е че те се притесняват за теб...съвсем нормално е това спокс..те живеят с едно разбиране-ти с друго..ако трябва поговори с тях,обясни им че твоите фр излизат и ги пускат до късно и че няма нищо, за което да се притесняват...но все пак ти казвам че има време за всичко в това число и да се забавляваш..
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
И аз съм така но не вярвам на 14 години да ме пуснах до 11Първоначално написано от sladur4e_
![]()
Разбирам ги ... аз започнах да излизам сама във втори клас ... но ме пускаха само пред блока и зад блока , но приятелите ми бяха големи и може би им имаха доверие , че ще ме пазят . В първи клас ме пускаха само с братовчед ми![]()
![]()
... Абе не се притеснявай ... и това време ще мине
Както каза една съфорумничкаа : " на 13 си не на 17 "
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
От 8год. ме пускат навън до мноого късно..
Dano mi pozvoli da imam dakel4ee!!!
Не знам, на 13 съм и нямам такива проблеми. Може би ти нямат доверие, пробвай да им докажеш по някакъв начин, че си отговорна а иначе сега зимата не се надявай на по-късно от 17:00-17:30 а пък и ако си от София да не говорим .. все пак това е голям град и родителите са загрижени за теб.
Ако си сама,кой знае какво може да стане,не рискуваааййй,момичеее!![]()
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.