- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо е такава..
доста тъп проблем имам с майка ми .. той че тя постоянно е на компютъра .. сякаш си няма друга работа.Всеки ден се прибира към 18:30 и сяда аз се прибирам час по късно а ако оставам на тренировки даже може и към 9 и като се прибера няма ден в който да не я заварвам на компа .. Тя не върши работа а играе игритова ме дразни .. и винаги когато става дума да стане малко аз да седна се стига до скандал или до това да ми казват след 10 минути и да става по час и повече.Чесно нямам вече нерви за това а и ако я дигна на сила после ми се сърди и само ме заплашва с наказания ала бала.. ЗАБОГА КАТО ДЕТЕ Е !
Е питам ви как да го оправя това ... много пъти съм се опивал да говоря с нея но никакъв резултат просто същото си е. Не е нормално голям човек да стой на компа по 3-4-5-6 часа и да ми играе игри -.-
И моята беше така, само че гледаше филми, пишеше си в скайпа и така.. Сега вече си има лаптоп и не ме занимава.. Това е решението-друг компютър.
` ЪпСуРт....
За пръв път чувам такова нещо..
Голяма жена да седи на компютъра на детето й и да игра нон стоп игрички..
Сложи една парола и готово..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Или наистина направо друг компютърПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
сложи парола.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ооо и моята е такава-гледа турски филми в vbox,играе на некви измислени игри или играе на тая conquiztador.Слава Богу,че се прибира по късно от работа
![]()
Ти искай др компютър или лаптоп.![]()
Ако трябва да стане скандал,обаче тя трябва да се
сети,че има домашни задължения и че трябва да ги
изпълни,а не да си губи времето с някакви тъпи игри..
- Сложи парола или измисли нещо друго,за да я накараш
да стане от мястото си пред компютъра и да се върне
в реалния свят..
- Или й кажи,че трябва да се купи нов компютър..
Защото този не можете да си го споделяте..
- Успех,надявам се да се справиш...
П.С - А баща ти не й ли казва нещо ?
Мойта е същата ...
Взех си нов комп ..Няма друг начин
![]()
Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...
мойта седи само в Facebookи ако седна на компа то е максимум до 9
,викам,карам се,мрънкам,пробвах и мирно,ефект 0.Просто май ще се примиря
(нема как нов-купихме си го тоя наскоро,парола=скандал)
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
АА УЖАС ;Д Бащата беше същия...хубу,че си купи негов комп и вече не ме занимава![]()
![]()
иначе... Парола ...
обаче ако е с парола,,, успех в живота хахах![]()
Решението е друг компютър.Майка ми не стой много,ама откакто взехме лаптоп проблема с това кой да сяда е решен![]()
Днес имаш проблеми с майка си, а утре освен с нея ще имаш и проблеми с приятелката, а после и с децата.
Радвай се! На колкото хора по-малко се налага да угаждаш и да делиш разни неща с тях - по-добре. Дано проблема ти да се реши с разговор с родителските тела (било то и отделно) за нуждата от втори компютър.
Ако играе игри от нета и ако тегли нещо изтрий сичко и кажи че е влязъл вирус и изтрил сичко![]()
![]()
![]()
И мислиш ли,че ще помогне бре?!Първоначално написано от CryToDie
![]()
![]()
Не говорете само за пароли,че като се сетя,че ще ми заключват компа...
![]()
А не се ли сещате,че някои хора нямат пари за втори компютър![]()
![]()
![]()
![]()
Как ще я кърпиш не знам,но...май само паролата е единственият случай.
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.