- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност
moje li da mi kajete dali ako e minala edna sedmica ot polovia akt moje da se izchisli bremenna li sam ili ne s testa za bremennost sure chek speshno mi triabva !!!!!!!!!!!!!!zashtoto mi zakasniava veche s 1 mesec ;( i umiraaaaaaaaaaaaam a si praih test sedmica sled polovia akt koito beshe na 31 mai ......strah me e ;( poomognete mi
Заглавията на темите трябва да бъдат написани на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
Кратко и ясно - гинеколог.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Честито бременна си .. =D>=D>
![]()
1.Можеше да седнеш да прочетеш опътването!!!Там си пише след колко време може теста да отчете!!!
2.Защо просто не повториш теста?!Направила си го седмица след секса,а сега вече е минал МЕСЕЦ!!!
Направи си пак Sure Chek, 100 % ще ти отчете резултата правилно ! Ако е отрицателен не се притеснявай че ти закъснява. Има редица възможни причини за това, а притеснението е сред тях ... така че спокойно![]()
Във всяка тема се срещат по 1-2 твои мнения, и всичките иронични. За това ли си се регистрирал тука?Първоначално написано от Yallama
ДАПървоначално написано от usmivka
ПС: и не всички са иронични..някои са саркастични
А ти си и двете ! Ок, продължавай да си убиваш комплексите така, само че не си мн интересенПървоначално написано от Yallama
![]()
![]()
![]()
аз съм невероятно комплексарче което има нужда да си избие някъде комплексите за да не се превърне във сериен убиец, ти ли си човека който иска смъртта на толкова много хора, само защото не ти е интересено... що все го избивате на комплекси ?Първоначално написано от usmivka
Гинеколог
Ти Петърчо ли се казваш ..Първоначално написано от Yallama
![]()
Приятно ми е .. Аз съм Гошко (Васи) .. Твой фен ..Първоначално написано от Yallama
![]()
Айдееее ... пак аз участвам в "осирането" на някоя тема ..![]()
Уау фенПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
сега последно гошко или васи, аз лично залагам на Васи
![]()
pitam dali moje da se izchisli 8 dni sled polovia akt zashtoto az si praih test tochno 8 dni sled polovia akt i izlezna otricatelen ..... i pitam zashtoto neznam dali moje da otchete sedmica sled polovia aktili triabva chak 3-4 dena sled zakasnenieto.... i gore dolu kolko dni sled polovia akt e nai vazmojno da se izchisli sas sigurnost
Най-точно е 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..Първоначално написано от IZILOVE