.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Бременна..

Град
    Инкогнито

Re: Бременна..

Цитирай Първоначално написано от Sisqta
    Здравейте всички..Един пряител ме помоли да пусна тая тема..Правили са секс с приятелката му без презерватив мн пъти..Обаче тоя месец не и идва мензиса..Много време закъснявал вече и момичето днес ходило до болницата за излседвания..Взели и орина и докторите и казали,че имало нещо ама и те не знаели какво..Утре и казали да отиде пак да и вземат и кръв..Вие как мислите..Дали е бременна или може да и закъснява от жегите и т.н.
    Само на мен ли ми прави впечатление ?
    ПО ТЕМАТА: ИЗЧАКАЙТЕ ДО УТРЕ И ЩЕ ЗНАЕТЕ.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Според мен или лекарите при които ходи са некадърници или не е бременна.. Как може един лекар да не разбере, че едно момиче е бременно при условие, че води полов живот и че й закъснява месечния цикъл.... според мен е нещо друго, защото ако беше бременна веднага да са разбрали и да са й казали...
    Ot urina dali moje da se razbere, che e bremenna?!
    Е на тестовете за бременност обикновенно не искат кръв за проба.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

За тест за бременност не сте ли чували ?!

Град
    София

Re: Бременна..

Здравейте всички..Един пряител ме помоли да пусна тая тема..Правили са секс с приятелката му без презерватив мн пъти..Обаче тоя месец не и идва мензиса..Много време закъснявал вече и момичето днес ходило до болницата за излседвания..Взели и орина и докторите и казали,че имало нещо ама и те не знаели какво..Утре и казали да отиде пак да и вземат и кръв..Вие как мислите..Дали е бременна или може да и закъснява от жегите и т.н.
    Бременна си. Все пак като отидеш утре в болницата ще ти кажат със сигурност.
    Don't tell me what I can or can't do !

ami imam edna poznata,koqto i se slu4i sashtoto ima6e nqkakvo vazpalenie i ne i idvashe mn vreme.vsi4ki testove bqha polojitelni no kato otide v bolnicata se okaza 4e e prosto vazpalenie.taka 4e dano ne e bremenna i da se pazqt 4e moje i da zabremenee...
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Асеновград, България
    Вярваш ли, че някой от нас наистина може да каже със сигурност. Непротектиран сека (много пъти както казваш)...е има голяма възможност разбира се. Къде им е бил акъла? Може, естествено и да е друг проблем.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    честито да и е
    И да почерпите

или е бременна ,или има някакво заболяване ..за което трябват още изследвания ,за да се определи точно диагнозата
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Според мен или лекарите при които ходи са некадърници или не е бременна.. Как може един лекар да не разбере, че едно момиче е бременно при условие, че води полов живот и че й закъснява месечния цикъл.... според мен е нещо друго, защото ако беше бременна веднага да са разбрали и да са й казали...

+1
    be a good boy!!!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Уффф аман,тази тема е номер 1451-305981305183519-01358037852752-500289502-8592-058725285- КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ СЕКС,НЕ ГО ПРАВЕТЕ,АКО НЕ ИСКАТЕ ПРОБЛЕМИ - П-Р-Е-З-Е-Р-В-А-Т-И-В

Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Бременна е да им е честито детенцето
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    не е установено още :]]
    кажи й,че чака тризнаци.ЧЕСТИТО
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    РЮАР
    хм... по цент1ра имаше един магазин.. името ще ти го кажа доп1лнително...продават се хубави детски колички и дрешки... да им го покажеш..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Няма невъзможни неща.Лекарите си знаят работата, по-добре се доверете на тяхната преценка, позоваваща се на направените изследвания и прегледи, отколкото да разпитвате из форума дали има някаква вероятност да е забременяла.Дано да не е .
    Успех!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Е нали е отишла да си направи изследвания, защо изобщо пусках тая тема...Лекарите ще кажаш ...

...на него не му се занимава не му е до нищо сега..Нито може да яде спокойно,да спи..Нищо не може да прави само за това си мисли..
    Но си е спал и хапвал спокойно, правейки секс без презерватив, нали? Сега и да мисли, и да не мисли, полза няма, да е мислил навреме.

Град
    in youR dReams (mm)
    Има вероятност да е бременна. Ама не се знае де тя така една приятелка не й идваше и повръщаше а се оказа неква инфекция. Все пак не можем да гадаем, утре лекарите ще й кажат.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    v edno sypersko grad4e
    абе от жегата е,спокойно
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Голям фен Аватара на dantro
    На доктори ли ти приличаме ?
    My heart is elated
    But my head is exhausted