- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път при момичетата ?
Ще издоя кравата на село, пък ти ще го подквасиш, съгласна?Първоначално написано от mystery`girl
![]()
Да ви услужа със закваса?Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Horse Crazy Girl!!
ее..чак до село ли ще ходиш..не може ли да издоиш себе сиПървоначално написано от love_shu
няма дса ни трябва в големи количества
![]()
но щом държиш отиди да издоиш кравата...love_shu малко помощ никога н е еизлишна![]()
Cruel Intentions
От къде? ..Първоначално написано от love_shu
![]()
ХАхаха.. нали?Първоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
колкото повече толкова по интересно..само горкото момиче...колко мусака ще трябва да наготви..Първоначално написано от love_shu
![]()
Cruel Intentions
Отивам да ям пържени картофкииии...ще ми липсватеПървоначално написано от mystery`girl
![]()
Хаха.. ти не се притеснявай от къде... аз ще намеря...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Аз пък нагъвам картофено пюреПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
И ти ще ни липсвааш..
![]()
Horse Crazy Girl!!
и няма да почерпиш аа??тука от съседите така мирише на пържолки..ама щом не даваш картофки ще си открадна пържолка само за мен..за теб няя да взема...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Cruel Intentions
Работата е аз с пържола ще намажа ли?Първоначално написано от mystery`girl
Хохохо...
Нещо на кулинария го обърнахме тука...![]()
Horse Crazy Girl!!
Девствените момичета сте най-крехките пържолки![]()
П.П. Вънка вали и не мога да сляза до долния етаж![]()
Работата е аз с пържола ще намажа ли?Първоначално написано от love_shu
Хохохо...
Нещо на кулинария го обърнахме тука...[/quote:e65be555bb]
ми да..аз както съм и гладназа тебе ще взема..се пак и ти ще помагаш със закваската..а аз по добре д апобързам...мале как замириса..докато някой не ме е изпреварил и не ги е отмъкнал преди мен
![]()
Cruel Intentions
Чувствам се като...... пържола..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
П.П. Тук пък грее слънце... зимай си дъждобран!![]()
Horse Crazy Girl!!
Мисля да предложа на Алекс за тема в която можем да си спамим на воля вие какво ще кажете?Първоначално написано от love_shu
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
хм..не са ли като не достатъчно опекана пържолка...има кръв но пък не са ревящи бебета...
![]()
прилики и разлики..
Cruel Intentions
хих...ми ако искате някъде из кофата?Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Идейно...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Тия досадници после пак ще се появят и ще напълнят с простотии.. които така или иначе има в изобилиеПървоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
ми..кои са тези досадници?от вчера лиПървоначално написано от love_shu
и защо..ще им пречим ли
не разбрах
![]()
Cruel Intentions
Мисълта ми беше друга.
Вместо да съсипваме 4 теми, не е ли по-добре да си имаме една тема където да се бъзикаме вътре и да не преебаваме на хората темите.
А пък колкото до кофата...Приятелите ми са от този раздел, там са ми антипатични.Дори и да пусна тема там никой от хората, с които общувам няма да влезе там.Ще му пусна едно ЛС и ще ви държа в течение ако отговори.
е добреще чакаме
![]()
Cruel Intentions
И аз съм "за" да си имаме наша темичка за бърборене..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Horse Crazy Girl!!
ЛС-то е пратено, мисля че се получи доста добре, дано удобри идеята и да се забавляваме на воля.![]()