- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
пфф...наще като спорят за глупости направо...но не...дори не им отговарям
![]()
Мне ама на майка редовно си я щипя по корема като ме изнерви![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Не съм го правила,а и не мога да си представя да го направя..![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
ами да баба ми,но сега съжалявам...иначе нашите не съм,но доста ругатни съм им наговорила..![]()
![]()
(sun) Live your life and do whatever you like...
Не
Don't worry, be happy!
е само аз ли съм бил наще
кви сте зле
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
споко луд, на косъм съм била.Първоначално написано от skatemore
бахти ти си от враца. : О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
пф аз веднъж зашлевих майка ми баш на центъра на града..![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
И аз съм същата и напълно по същия начин говори майка ми....мисля че няколко пъти докато ме удря съм тръгвала да удрям ама леко,мъча се да се контролирам ама е малко трудно даже много много трудноПървоначално написано от HelSy
държа и ръцете повечето пъти
![]()
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
И аз така.Само веднъж изпрасках с всичка сила майка ми в стената.Но тя си го просешеПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
Не се гордея с тая си постъпка,но к`во да се прави...
![]()
П.п.
Удряла съм сестра си хиляди пъти и все е свършвало със сълзи от нейна страна,нищо че е на 24,а аз на 16...
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
вече съм на границата и аз и все се спирам а той си продължава мисли си че като съм на 16 нищо не моа му кажа ... ще му го кажа тва некой ден ...Първоначално написано от bquick
Ми не съм, но понякога съм на ръба да им посегна.
Не.Пък и те нито са ме били нито са ми се карали така че сега ако ме ядосат само им се карам малко.
Fena_17
Само без да искам, аз съм си непохватна и като слон в стъкларски магазин. Никога нарочно не съм ги удряла и не бих го направила.![]()
Не съм.. но имам една фр дето беше била баба си и дядо си с телефона /хвърляла го по тях/![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
nemoga da si predstavq da udarq maikami ili bashtami ili babami i dqdo mi vse pak te sa mi rodnini i mn shte e mn selsko ot moq strana da go napravq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Mi az sum mn tromavaponqkoga kato se vihrq iz nas i bez da iskam blusna mama i tq ei 6te me otnese6 apak e nqmalo pri4ina da se skaram s tati seriozno.Samo mama moje da me izkara izvun nervi.Apuk kogato me qdost otivam v dr staq i gi narejdam.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не, прекалено много ги уважавам, че да си го позволя ... не, че не ми се е искало, но все пак ...![]()
[b][i]Je t'aime au-del
Какъв е смисъла да посягаме, като след това или ще стане по-зле или няма да ти говорят 937644 години![]()
Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....
Веднъж![]()
един път до такава степен ме вбесиха, че взех един кухненски нож, ама дядо ми ме спря.... искаха да ме водят на психолог