- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
мене никога не ми посягат освен когато съм била малка но тази година си направих купон у нас тих имаше леко музика и леля мими изключи бушоните шото беше спала в нас и после отидох да и се репчакак така е изключила бушонети и кат отвори вратата и като ме заудря чак в отсрещната стена ме запрати и почна да ми бие с юмруци ама нали и аз съм инат тръгнах да я бия и я ритах в циците скубах я
а иначе скромно казано леля ми е женица леко пухкава тежаща най-малко 200 кг
![]()
+1Първоначално написано от bquick
Мнее..тва е тъпо никога не бих ги набила, но адски се смях на вашите истории..особено тва с леля мими![]()
![]()
![]()
![]()
Супер, супер..ноо неее никога не бих ги ударила..майка ми понякога адски ме ядосва и съм на косъм, но се сдържам като знам каква е тънкообидна..и да не беше не бих я ударила..Нали е мойту мамче
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Имало е моменти, в които ми се е искало да го направя, защото мама често си ме пердашеше, но това беше когато бях малка(вършех всякакви простотий).Сега като се скараме и ми посегнат хващам ръцете и бутам силно
отивам в другата стая започвам да викам, хвърлям калъфки и така си го изкарвам
Гадното е, че в яда си съм казвала много неща, които не съм искала, но ми простиха, аз си знам, че съм ги наранила много и съжелявам![]()
Естествено, че не. Как така ще ги удрям?!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Edno vreme baba kato me plqska6e po dupeto i az q plqskah po neinoto,na drug ne sum posqgala!
не никога не съм и посягала и няма да го направя. защото знам колко ме обичат и колко се грижат за мен.![]()
![]()
не не бих...въпреки че мн често ме избива на агресия-ходя на бокс и фитнес от мн време и пия какви ли не стимуланти и като ме нервират и аз![]()
дано не се слу4ва да посегна на някой ина4е лошооо
![]()
jjjjjjj
jjjjjjjj
jjjjjjj
jjjjjjjj
JJJJJJJ
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не бих си го и помислила...е тва не е вярно ама...това е не4увано.все пак това са хора които са 4аст от живота ти,на тях се доверява6,това е голяма гре6ка,трябва да си голям изрод за да го направи6![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
А аз сестра миПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Още когато не ходех на училище и като ми се играеше (), хванеха ли ме за някъде да ходим почвах да се подмятам и радавах по някой лакът... мн съм разбирала и аз
Сега- Не, както аз тях така и те мене не .
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ми не. Не ми посягат ,но и аз не мисля да посягам xD
Не...тъпо е не им обръщам внимание,издразнят ли ме.
Най-редовно.Баща ми особено е много досаден понякога и си изяжда я умрука,я ритника.Баба и мама съм ги замервала с разни предмети,а дядо нямам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ми мама 1-2 пъти..после много дълго време ми се сърдеше
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
една коледа се бях натварила адски многъ на вси4ки и бащами и с него се скарах и направо бях откачила и го цапардосах с вратата на кухнята пот предлог че сам я бутнала без да исками сега има белег на веждаТА
иначе ние наи редовно се удряме и с маика и с татко но повече не шега от колкото на сериозно
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
+1Първоначално написано от Shake it...
А не нее тва ме разбиПървоначално написано от nadeto94
![]()
![]()
![]()
.
Иначе не само брат ми всеки ден яде голям бой.
хммм не и не бих,само с брат ми може би сме имали такива случаи като по малки,но той понякога е такъв дразнител...просто може да те изкара извън нерви![]()
треа си ебаси злето..
майките и бащите са за трепане ама на бабата и дядото да посягаме срамота !
мамо и татко мразя виииииииииии!
Бабо и дядо обичаааааааааааам вииииииииииииииииии :P![]()
Maika mi ne sam i nqma da q udarq ama ba6ta DAbqhme se skarli i go udarih nqkolko pati i posle mn mi se podigrava 4e sam bila poboini4ka
![]()