- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
сичките ги млатя яко ако не ми даат валута, шото няям пари за дабъл вижъна и ги бия с една тупаница![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
на серйозно никога не съм удрял някого от наще иначе на майтап с баща ми често си е биеме ии секи път аз го отнасям![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от botan
~Remember,remember...25th of November~
+1Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Just dance, gonna be okay
Ми не сме се били ощепомня само като бях малка и баба ми ме гонеше из къщи щото бях няпрайла голяма беля.Аз почнах да бягам и тя така и не можа да ме стигне и се отказа
А ако наще ми посегнат,което страшно ме съмнява (щото никога не са ми посягали,че сега ли) някога да се случи няма да им позволя да ме докоснат много ясно..да не съм на 5..
A със сестра ми се биехме редовно преди 2-3 години..и абсолютно всеки ден се карахме без изключение
![]()
+1Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз си признавам,че съм го правила.Но тя си го заслужи(майка ми).Тя се отказала от нас...,не и пука за нас и най-нагло ще ме нарича с обидни думи.Като преди 6 години си се отказала от мен нямаш право да коментираш нищо.Даже ме скара с баща ми(сегашния ми настойник)...и то нарочно му изръси некви глупости.
Твоето е оправдано, и аз бих го направил. Горе долу знам как се чувстваш щот мойте се разведоха кат бях 1-ви клас и е адски шибаноПървоначално написано от Miimiiнka
![]()
Да,така е.Преди 6 години се е отказала от мен и по-голямата ми сестра в съда и после ще претендира за нещо.Ае да се маха.Сега само по телефона се чуваме,защото не е в България.Като се върне ще се видиме,все пак ми е майка и не я мразя,но това дето е направила не ми е на сърцето.Първоначално написано от cvEto
Не,много ясно!Макар,че бая честичко им отговарям и т.н.,но чак да посягам...
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
О естествено, че не съм. Мислила съм по въпроса, но така и не мога да се решабазикам се
Сега сериозно: Те попринцип не са ми посягали, защото знаят че и да ме ударят нищо няма да постигнатАз понеже умея да си служа с думите и мога да изкарам човек извън нерви за една минута, хич не ги пестя когато се карам най-вече с майка ми. Преди година някъде тя ми зашлеви един шамар, само че аз се засмях и и казах:
- Е хубаво де, ама какво си мислиш че направи ?![]()
Ах как ме мразят като почна така![]()
![]()
vse oshte ne sam oba4e mislq 4e nqma i da go napravq shtoto te nikoga ne sa mi posqgali![]()
нееили с баща ми кога той ме бутне и аз го бутна и аз
ама на бъзик
![]()
ами никой не съм удряла за сегана баща ми веднъж замахнах с ръка, ама нямаше да го ударя, просто много се нервирах.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
wtf? аз да не съм луд ?!?![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
понеже съм страшно нервна и лесно се вбесявам, ако нещо се скарам с тях ми е идвало на ум...но не съм ги удряла
ако пък ми посегнат наще се защитавам, и мога да ударя...
не,само на сестра ми![]()
Ми един път се скарах с едната ми баба, показах и среден пръст и тя ме хакна по ръката и аз нея и после се хилихме![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
хахаха не смея защото ако майка ми каже на баща ми -свършено е с мен ,а на него посегна ли муу.....![]()