- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
Не не бих посегнала на никой...Иначе и на въпроса ти..не не са ме били никога...
А ако тръгнат да ми посягат ще ги спра но няма да ги ударя...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да
Само на майка ми и баща ми,защото то това само на теб да посягат се търпи до едно време.После вече ти писва и това вътре,в теб намира сили да каже "НЕ"...
Баба ми е отвратителна. на последък не си здържам нервите и и посягам..но не съм я удрял. не я понасям![]()
не![]()
I feel lucky every day, when I'm with you :*
Баба ми ме изкарва изън нерви понякога, но никога не бих си позволила да ударя някой от изброените![]()
Не разбирасеАз да не съм от онея интригантки от сериалите(като О.С. например(мариса))
Не,не бих си позволила такова нещо колкото и да съм изнервена!
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Не![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Никога .. но понякога ми се иска такъв мазен долен шамар да забия на майка ми че...![]()
не.. но е имало моменти в които ми се е искало страшно много да ги ударя .ама съмм се вздържала![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
никога небих все пак те са хората които са ме отгледали и аз небих злоупотребил с това !
хахх me 2Първоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Никога не бих си позволила такова нещо.Уважението ми към тях е прекалено голямо.А и те никога не са ми посягали.Дори рядко ми повишават тон.![]()
Не съм ги удряла .. и дано да не се стига до там ..![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
.........
Като бях малък ритнах баба ми по крака след като мн ме изнерви и досега ми става гадно като се сетяа наще никога
Първоначално написано от SeaEatsShips
Running is my drug and I am overdosed ..
не
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Не, никога не съм и никога няма да посегна на родителите ми, КАМО ЛИ на дядовците и баба ми. Най-малко от уважение. Но какво говоря аз за уважение, аз може и да не ги бия (малеее до къде стигнахме това да го пиша), но за жалост компенсирам с поведение. Един път майка ми се опита да ми бие шамар й хванах ръката, за което съжелявам. А ако има нещо специално тя да ми каже по физически начин само се напомпвам и тя вика баща ми. Който е много печен и никога не ми е посягал, камо ли на родата. Плюс това аз съм по-висок от тях.
Обаче е много забавно като бащата е пийнал на некой ресторант и се прибираме и почваме да се боричкаме и майка ми вика "стига сте се били"![]()
Ми не,само ако се биеме на шега.
Иначе като ми ядосат мн ми минават и такива мисли през главата ама само и с тва си остава.Не бих го направила,после цял живот няма да мога да си простоя ако примерно посегна на майка ми,щото аз имам възможността да го направя тя квато е слабичка.![]()
не![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..